Porażka w dniu urodzin.
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
spazz napisał(a):kobieta moja zawsze sieboi jak wsiadam na motor. mam przykazane zeby co jakis postoj dawac znac ze nic mi nie jest. meczace to jest ale ja rozumiem.
pantoflarz , może jeszcze zakładasz mundurek bo Ci każe a ty rozumiesz ,że to dla dobra niezbrudzenia garnituru ? może jeszcze wyskakujesz przez okno bo ona Ci każe a ty rozumiesz ,że to dla dobra twoich mięśni nóg ?
Korek rozporek.
- korek31
- Świeżak
Kaja napisał(a):Cezarjusz napisał(a):Dziewczyny bo wy jezdzicie na moto i inaczej na to patrzycie, i to jest jedna z wielu różnic...
Neox chyba sam jestes z importu
e tam ... motocykle, samochody, paralotnia, szachy, bez różnicy
pasja to pasja, bez niej człowiek jest inny i nudny
a dziewczyna powinna to wiedzieć i sama sobie znaleźć zajęcie
w tym czasie jak facet jeździ na motocyklu
Ja nie mam prawka A. Za to jeżdżę z moim cichym wielbicielem

-
gosia - VIP Åšcigacz.pl
Gosia - i nie wypominasz Cichemu, ze przez 3h polerowal szmatka maszyne zamiast zrobic Ci masaz? Albo nie przeszkadza Ci, ze jak zacznie temat motocykli to skonczyc nie moze?
..ideal
..ideal

Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
MadboY napisał(a):Gosia - i nie wypominasz Cichemu, ze przez 3h polerowal szmatka maszyne zamiast zrobic Ci masaz? Albo nie przeszkadza Ci, ze jak zacznie temat motocykli to skonczyc nie moze?
..ideal

Co ty. Ja razem z cichym poleruje moto i świetnie się przy tym bawimy.
I powiem jeszcze jedno, kocham patrzeć jak jeździć i się tym cieszy. Uwielbiam robić mu zdjęcia i omawiać każdy zakręt, słuchać jak z pasją o tym opowiada. czasami może gada za dużo, ale da się znieść.

Ps. jak cichy jeździ na Poznań to ja jeżdżę razem z nim i nie wyobrażam sobie, żeby mogło być inaczej.

-
gosia - VIP Åšcigacz.pl
ja moja chce namowic na "przejazdzke" do Poznania, ale odp brzmi NIE. Z jednej strony rozumiem, ze jej to nie kreci, ale z drugie szkoda ze nie mozemy wlasnie razem oddac sie pasji jak Wy.
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
Panowie ja myśle, że nie ma co na siłe naszych kobiet w motocyklach rozkochiwać. Ja sie ciesze jak sie moja połowica złości na motor bo wiem, że się o mnie martwi
a te złości i gadanie to najlepiej jednym uchem wysłuchać a drugim i tak wyleci, i życie dalej będzie toczyć sie po swojemu czyli na dwóch kołach... 

cbr 1000f dual
- Cidman
- Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości