Ceny motocykli za granica :)
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Oj rozni sie rozni! Nowy model zostal zaprojektowany od zera. To nie jest zaden tam lift, upgrade czy cos w tym stylu. Jak mowi kawasaki, zaczeli od czystej kartki. Poprzedni model moim zdaniem byl taki sobie. Oczywiscie swietny ale nie wyroznial sie niczym na tle konkurencji, Diler chyba przyspal a pozniej myslal,ze mala obnizka go sprzeda tylko, ze ogolnie sytuacja na rynku nowych moto slaba (poza bmw i ducati ktore nienadazaja z produkcja) + model taki sobie i musialo sie to skonczyc tak a nie inaczej. Nie sadze, aby tego typu okazje zdazaly sie czesto
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
@cJarek
Jeśli o mnie chodziło
to interesujÄ… mnie moto na pierwsze moto czyli jakiÅ›
- GS 500
- CBF 500
- Thundercat 600
- XJ 600
Także myślę, że te motorki są dobre jak na pierwszy motor. Tak przynajmniej słyszałem.
Rocznik najlepiej 1999-2004
A przebieg to w zasadzie nie wiem, jeszcze nie bardzo się orientuje no ale żeby nie było jak stąd do księżyca ;P
Jeśli o mnie chodziło

- GS 500
- CBF 500
- Thundercat 600
- XJ 600
Także myślę, że te motorki są dobre jak na pierwszy motor. Tak przynajmniej słyszałem.
Rocznik najlepiej 1999-2004
A przebieg to w zasadzie nie wiem, jeszcze nie bardzo się orientuje no ale żeby nie było jak stąd do księżyca ;P
- Delord
- Świeżak
Rosiboj ja na razie dużymi sportowymi motocyklami się zbytnio nie interesuje to dlatego dla mnie prawie się nie różniły:P Nie wiem czy diler przyspał czy zamyka działalność i pozbywa się towaru bo wczoraj tam znowu zajechałem i wszystkie kombinezony Dainese są przecenione o 50%, a jest ich ze 40 więc raczej nie jest to dla niego zbyt opłacalne.
- Korin
- Świeżak
Na akcesoriach to oni maja takie przebicie, ze nam sie nie sni chociaz, troszke za wczesnie a obnizke cen, chyba, ze to zeszloroczne modele ( na zachodzie takie maja kaprysy, ze kurtka z tamtego roku juz nie jest taka fajna). Mozliwe, ze sie zwija i sprzedaje wszystko jak leci, zeby odzyskac jak najwiecej ale tez sie dziwie, ze tak dlugo trzymal togo zx-a. Normalnie, po roku czasu zrzuca sie cene bo to juz zeszloroczny tak samo jak w pl
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości