11123
Nie mam zielonego pojęcia jestem na nie za młody nie dorosłem do nich jeszcze
. Mój dziadek takie ma i śmiga w nich więc zakładam, że są bardzo wygodne 

Braci siÄ™ nie traci
suzuki gsf 400 bandit--->kawasaki zx6r 636
-
madman88 - Świeżak
Krmtzzz napisał(a):Jakie granice ? O czym Ty mowisz ? Wyrazilem swoje niezadowolenie, podzielilem sie tym z Wami, wysluchalem zdania innych. Cos sie stao ? Po to jest ten dzial zeby sobie pierdolic o glupotach
Nie gadaj głupot, tylko mi powiedz... ...jak one nie są sportowe, to jakie one są? :>
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Eleganckie, tylko bramkarze się nie znają. ASR też jest w błędzie, ale to tylko zdanie nielicznych.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Dobra gumis, skoncz, bo nie wiem po co cwaniakujesz. C*ja do dupy szukasz ? Powiedzialem, ze jest w bledzie ? Nie. Dla niego sa pedalskie, dla mnie nie. Wpierdzielasz sie w dyskusje jak filip z konopii, nie majac nic konkretnego do powiedzenia A teraz wybacz ale nie zamierzam juz z Toba dyskutowac, bo nie ma sensu
Walenty, dla mnie buty sportowe to cos pokroju wlasnie pum drift catow, nike'ow elite etc. Te abibasy nazwalbym butami innymi niz sportowe ^^

Walenty, dla mnie buty sportowe to cos pokroju wlasnie pum drift catow, nike'ow elite etc. Te abibasy nazwalbym butami innymi niz sportowe ^^
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
swoją drogą sandały i skarpety to tylkow polsce są tak jechane. w reszcie świata to ok "moda", bo skarpety zapewniająjakąś tam higienę, że jednak z gołym kopytem nie biegają.
ogólnie rzecz biorąc 'skejtówty' - wszelkie DC etc, są ponoć wytrzymałe, ale jakoś do mnie nie przemawiają :d
myślałem też nad a* na codzień, cenowo 500~ ale też niby jest lipa.
ogólnie rzecz biorąc 'skejtówty' - wszelkie DC etc, są ponoć wytrzymałe, ale jakoś do mnie nie przemawiają :d
myślałem też nad a* na codzień, cenowo 500~ ale też niby jest lipa.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Uważam, że adidas porsze to jak najbardziej sportowe buty do eleganckich ich bym nie zaliczył. A co do bramkarzy w klubach to wszystko zależy od ich humoru. W moim mieście nie chcieli mnie wpuścić w czarnej bluzie do klubu bo to niby na sportowo jestem ubrany jeansy i bluza... a innym razem wejdziesz w byle czym. W krk do frantica w adidasach żadnej maści nie wejdziesz bo wywalają od razu.
Braci siÄ™ nie traci
-
madman88 - Świeżak
skarpetka w bucie ma za zadanie zbierać wilgoć i odprowadzać wodę od skóry, potem skarpetkę pierzesz. jak ci się noga w bucie spoci bez skarpetki to raz, że but będzie po jakimś czasie walił, dwa, urosną w nim grzyby. A w sandałach noga raczej się nie poci chyba że sandały z dupy to wtedy wszystko może się dziać
ale skarpetki w sandałach to pomyłka, dla mnie to ten sam styl co dresy, pantofle i skórzana kurtka
a do kompletu biała koszula pod spodem.

-
lagiboy - Moderator
ja średnio kupuję nowe kapcie co jakieś 1000 km, czyli jakieś 4 max. 5 miesięcy.
i najtrwalsze były asicsy i mizuno. najwygodniejsze ze względu na konstrukcję nike. najbardziej kapciuchowate były new balnce
kaai moze spróbuj
NEW BALANCE MINIMUS MT10BB2
i najtrwalsze były asicsy i mizuno. najwygodniejsze ze względu na konstrukcję nike. najbardziej kapciuchowate były new balnce
kaai moze spróbuj
NEW BALANCE MINIMUS MT10BB2
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Tyle, że ja nie tyle do biegania, co po prostu często na uczelnię (3.5km w jedną stronę) chodzę z buta, bo lubię spacerować, i tu podeszwa w zwykłych szmatach dostaje po dupie. dlateog pewnie air maxy też by mi siadły
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kaai napisał(a):swoją drogą sandały i skarpety to tylkow polsce są tak jechane. w reszcie świata to ok "moda"
No właśnie nie kumam tego najazdu na skarpetki z sandałami, w Skandynawii to norma, ***, nawet w Holandii po plażach ludziska ganiają w skarpetkach i klapkach, u nas to jest coś a'la dywany na ścianie w Rosji

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
W samych sandałach wieje między palcami. Ja to rozumiem i szanuję.
Sam mam do wyboru tramwaj lub autobus, a wolę się przejść te 40 minut
Kaai napisał(a):codziennie dajmy na to te 7km + wiadomo sie chodzi na uczelni gdzieniegdzie xD x5 dni w tyg przez pol roku?
Sam mam do wyboru tramwaj lub autobus, a wolę się przejść te 40 minut

Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości