trudne sprawy czyszczenie kravec
-
melvin - PierwszyOkrutny
Jak bym do niego wcisnął motor to bym się zastanowił 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
-
Boshi - VIP Ścigacz.pl
-
Egzamin z fizyki ? Na pierwszym semestrze go uniknalem, bo mialem z gosciem gdzie mozna bylo przynosic gotowce etc, wiec wyszedlem na 4.0 i mialem zwolnienie. Na drugim nie mialem zaliczenia z cwiczen
ale i tak mnie dopuscil do egzaminu. Pouczylem sie dzien przed jakies 6 godzin i zdalem na 3.5 dzieki czemu zaliczyl mi cwiczenia i dal 3.0 do indeksu
Ogolnie, to bedziesz mial jutro mozg rozyebany :d
Co tam masz z tej fizyki ?

Ogolnie, to bedziesz mial jutro mozg rozyebany :d
Co tam masz z tej fizyki ?
-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl
-
Walenty - Moderator
Nie pytaj nawet... Jakąś dynamikę, kinematykę, ruchy, nie ruchy, milion wzorów i pojęć zmieniających się w zależności do jakiego działu sobie je podepniesz....
Gotowców nie mam, ale mam obszerne pliki worda na telefonie
Jak zdam, to kończę z fizyką przez kolejne lata...
Gotowców nie mam, ale mam obszerne pliki worda na telefonie

Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Ścigacz.pl
Boshi napisał(a):Nie pytaj nawet... Jakąś dynamikę, kinematykę, ruchy, nie ruchy, milion wzorów i pojęć zmieniających się w zależności do jakiego działu sobie je podepniesz....
Gotowców nie mam, ale mam obszerne pliki worda na telefonieJak zdam, to kończę z fizyką przez kolejne lata...
i weź potem wyjaśnij takiemu, dlaczego olej wypływa jak jest dziura....

(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Informatyki pomóżta
Co kilka dni w laptopie załącza się na stałe wentylator i bardzo się grzeje. Sprawdziłem przed chwilą w managerze i Mozilla zjadała mi 500,000k pamięci. Zamknąłem, odpaliłem znowu i teraz jest 300,000k, wentylator dalej buczy.
O co cho?

Co kilka dni w laptopie załącza się na stałe wentylator i bardzo się grzeje. Sprawdziłem przed chwilą w managerze i Mozilla zjadała mi 500,000k pamięci. Zamknąłem, odpaliłem znowu i teraz jest 300,000k, wentylator dalej buczy.
O co cho?
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
a kiedy ostatni raz podłączyłeś pod odkurzacz oraz solidnie przedmuchałeś?
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Z rok temu miałem w firmie gościa z Della, który robił duży przegląd łącznie z wymianą tego buczącego śmigła na nowe.
Swoją drogą Dell ma mistrzowsko rozwiązaną kwestię gwarancji "premium", nie wiem jak to się dokładnie nazywa, ale zadzwoniłem o 23, zgłosiłem problem a o 10 następnego dnia przy moim biurku siedział gość, czyścił laptopa i wymieniał w zasadzie to o co go poprosiłem.
Swoją drogą Dell ma mistrzowsko rozwiązaną kwestię gwarancji "premium", nie wiem jak to się dokładnie nazywa, ale zadzwoniłem o 23, zgłosiłem problem a o 10 następnego dnia przy moim biurku siedział gość, czyścił laptopa i wymieniał w zasadzie to o co go poprosiłem.
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
Hardkorowiec
http://www.youtube.com/watch?v=-OofaybaSGo
Rosja to zdecydowanie nie jest kraj do jazdy sportem

Rosja to zdecydowanie nie jest kraj do jazdy sportem

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-