112
Oj nie nie Vergon. Materla dostał ciacho i był definitywny koniec. We wcześniejszej walce było za wcześnie.
I dupa mi wszedł Betclic. Nastula się udusił sam, Pudzian zaskoczyl, Mc Corkle spuchł... i tyle by było. A silva- według mnie było wiadomo- w poprzedniej też górował, teraz Materla nie wykorzystał kilku sytuacji do zakończenia walki i mu się to beknęło.
I dupa mi wszedł Betclic. Nastula się udusił sam, Pudzian zaskoczyl, Mc Corkle spuchł... i tyle by było. A silva- według mnie było wiadomo- w poprzedniej też górował, teraz Materla nie wykorzystał kilku sytuacji do zakończenia walki i mu się to beknęło.
-
kravec - Administrator
Obejrzałem dzisiaj jeszcze raz i faktycznie wyłapał na tyle konkretnie, że decyzja sędziego była właściwa, ale tak czy inaczej dalej twierdzę, że by się z tego podniósł bez większych problemów, bo ostatnie strzały jak był w parterze już go nie dochodziły z taka siłą.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
-
Miczab - Administrator
Gramaturowo tak samo, ale bardziej elastyczny teraz. Przyjemniejszy w dotyku.
I nadruk trochę cieńszy, wytrzymały tak samo a będzie oddychał, cyc się nie zapoci.
I nadruk trochę cieńszy, wytrzymały tak samo a będzie oddychał, cyc się nie zapoci.

Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
Kravec, Nastula to w ogóle jakoś dziwnie padł. Ja to miałem wrażenie jakby sobie uświadomił, że nie ma szans z Bedorfem i trochę przyaktorzył z tym zaćmieniem, żeby zakończyć walkę.
Miczab, fajny motyw, ale graficznie bym to widział w trochę prostszej formie, tak czy inaczej odezwę się po tą klasyczną niebawem, bo moja już się trochę sprała co nie dziwi, bo sporo przeżyła
Miczab, fajny motyw, ale graficznie bym to widział w trochę prostszej formie, tak czy inaczej odezwę się po tą klasyczną niebawem, bo moja już się trochę sprała co nie dziwi, bo sporo przeżyła

-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
wreszcie inny kolor niż dwa dotychczasowe (niekoniecznie jedynie słuszne)
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
To jest dopiero wataha na drodze :
http://www.wykop.pl/link/1671794/gta-v- ... ego-jorku/
Sam bym ich chyba porozjeżdżał.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
mar111cin napisał(a):To jest dopiero wataha na drodze :
W kupie siła, bo "kupy" nikt nie ruszy! W sumie z samego filmiku gunwo można wywnioskować, bo cała akcja zaczyna się od jakiegoś problemu jednego z "watahy", nie wiem co działo się wcześniej, że ostatecznie akcja rozwinęła się do takich rozmiarów. Ale sam też nie wiem, co zrobił bym na miejscu kierowcy LR, gdybym był okrążony przez stado motocykli a jakiś popapraniec próbował wyciągnąć mnie zza kierownicy. Ja rozumiem, ale ja wywnioskowałem z tego nie więcej, jak to, że motongiści sami się za mocno prosili takiego przebiegu zdarzeń.
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości