11
Glenroy napisał(a):Walenty napisał(a):power_bit napisał(a):Pany sprawucha,
W aucie mam oponki o rozmiarze 195/60/15
Znalazłem zimówki w promocji 185/65/15
Felgi stalowe o szerokości 6'
Będzie grać ??
W internetach są tabele z zalecanymi parametrami felgi dla danej szerokości opony, i tak dla 185 zalecają felgę 5-6.5, więc śmiało.
Ja mam felgę 6.5 i oponę 195.
Co to za wozik?
ta, ja u siebie na lato mam 17/9 cali i oponę 245, tak żeby trochę wystawała za felgę, teraz zakupiłem Vredestein ultrac sessata 225 - na 245 musiał bym dobrych kilka wypłat odłożyć, te 225 układają się o dziwo na tyle dobrze, że jeszcze mam zabezpieczony rant felgi ;P.
Toyo ma fajne gumy, bo większość (jeśli nie wszystkie) mają ranty ochronne. Dużo ładniej to wygląda, a jak dasz kobiecie samochód, to i tak przytrze:

Melv, pacz na to:
Z przeróbkami bmw jest trochę ciężko, łatwo przesadzić. Ta na foto wygląda idealnie. Bo seria.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Karolcia nie próbowała, albo, uwaga, potrafi parkować.
Świat byłby dużo lepszy, gdyby kobiety - nie wiedząc dokładnie ile jeszcze mają miejsca - wychodziły z wozu i sprawdzały "ile mogą". Niestety, "mogą jeszcze" dopóki nie oprą się na innym samochodzie.
Później Walenty chodzi z bólem dupy, bo ktoś przytarł, otarł, nieostrożnie otwierał drzwi.
O, otwieranie drzwi to też jest ciężki temat. Czasem jest ciasno, ale wystarczy chwycić łapą za krawędź drzwi i na pewno nikomu się nie obtłucze drzwi. Ale to w idealnym świecie.
Świat byłby dużo lepszy, gdyby kobiety - nie wiedząc dokładnie ile jeszcze mają miejsca - wychodziły z wozu i sprawdzały "ile mogą". Niestety, "mogą jeszcze" dopóki nie oprą się na innym samochodzie.
Później Walenty chodzi z bólem dupy, bo ktoś przytarł, otarł, nieostrożnie otwierał drzwi.
O, otwieranie drzwi to też jest ciężki temat. Czasem jest ciasno, ale wystarczy chwycić łapą za krawędź drzwi i na pewno nikomu się nie obtłucze drzwi. Ale to w idealnym świecie.
-
Walenty - Moderator
no jest z niej całkiem zdolna bestia, jak jej zwróciłem uwagę na to że bezpieczniej jest zaparkować prostopadle tyłem i wyjechać przodem widząc co się dzieje na ulicy, to się zmotywowała i sama nauczyła się parkować prostopadle tyłem.
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Walenty napisał(a):Później Walenty chodzi z bólem ****, bo ktoś przytarł, otarł, nieostrożnie otwierał drzwi.
Taaa każdy się tak tłumaczy

-Co on taki poobijany?
-Aaaa wiesz tak się kończy parkowanie pod supermarketami, non stop mnie ktoś przyciera.
Tyle lat przeciskam się po mieście pomiędzy bandą idiotów, kilka lat zawodowo, parkuję na żyletki na publicznych parkingach i szczerze mówiąc to nie pamiętam żebym kiedykolwiek doszukał się jakiejś nowej wgniotki nieznanego pochodzenia

-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
Vergon napisał(a):Walenty napisał(a):Później Walenty chodzi z bólem ****, bo ktoś przytarł, otarł, nieostrożnie otwierał drzwi.
Taaa każdy się tak tłumaczy
-Co on taki poobijany?
-Aaaa wiesz tak się kończy parkowanie pod supermarketami, non stop mnie ktoś przyciera.
Tyle lat przeciskam się po mieście pomiędzy bandą idiotów, kilka lat zawodowo, parkuję na żyletki na publicznych parkingach i szczerze mówiąc to nie pamiętam żebym kiedykolwiek doszukał się jakiejś nowej wgniotki nieznanego pochodzenia
Pewnie masz takie ramki od tablic:

-
Walenty - Moderator
-
power_bit - VIP Ścigacz.pl
pany co powiecie na takie cos
http://www.ebay.pl/itm/Adjust-Steering- ... 5d41e806b1
od razu mowie ze amor mnie nie interesuje tylko samo mocowanie
http://www.ebay.pl/itm/Adjust-Steering- ... 5d41e806b1
od razu mowie ze amor mnie nie interesuje tylko samo mocowanie
aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
Witaj, Artur!
Z niezmierną radością witamy Cię w beta-testach Hearthstone™: Heroes of Warcraft™! Nie możemy się doczekać, aż przekażesz nam swoje opinie i sugestie, które pozwolą nam uczynić grę jeszcze lepszą przed jej oficjalną premierą!

Z niezmierną radością witamy Cię w beta-testach Hearthstone™: Heroes of Warcraft™! Nie możemy się doczekać, aż przekażesz nam swoje opinie i sugestie, które pozwolą nam uczynić grę jeszcze lepszą przed jej oficjalną premierą!

white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Walenty, power - nic z tych rzeczy, po prostu umiem jeździć
Panowie, święta idą, uważajcie na siebie
http://www.pudelek.pl/artykul/61706/pop ... h_zakupow/
O co cho? Będziesz testerem Hirołsów? Ile przed premierą będziesz miał grę i po jakim czasie wrzucisz ją na torrenty?
Pamiętam, jak Play wchodził do PL to zrobili coś na wzór Fejsbuka z jakimiś atrakcjami i dawali telefony niektórym za free do korzystania.

Panowie, święta idą, uważajcie na siebie

http://www.pudelek.pl/artykul/61706/pop ... h_zakupow/
Kaai napisał(a):Witaj, Artur!
O co cho? Będziesz testerem Hirołsów? Ile przed premierą będziesz miał grę i po jakim czasie wrzucisz ją na torrenty?

Pamiętam, jak Play wchodził do PL to zrobili coś na wzór Fejsbuka z jakimiś atrakcjami i dawali telefony niektórym za free do korzystania.
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
senekkorzenna napisał(a):power_bit jak ty możesz wytrzymać nosem przy tej d....e przecież po takim okresie czasu to ona śmierdzi jak skunkszaraz pawia puszczę
W sumie masz racje, czas na nowa

Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
-
power_bit - VIP Ścigacz.pl