Offtop dla vipów
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
lubie cie taka wyuzdana 

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
ku*wa ale dzisiaj wyjebałem :/ wyrwało mi kierę z łap jak robiłem stopala przy jakichś 70km/h no i ja poleciałem w pizdu na asfalt a moto za mną :/ moto ma złamany set, urwane lusterko, kierunkowskaz i porysowany bok :/ ja straciłem szybkę w kasku, but dość mocno dostał bo moto się po nim przeturlało...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
melvin napisał(a):ku*wa ale dzisiaj wyjebałem :/ wyrwało mi kierę z łap jak robiłem stopala przy jakichś 70km/h no i ja poleciałem w pizdu na asfalt a moto za mną :/ moto ma złamany set, urwane lusterko, kierunkowskaz i porysowany bok :/ ja straciłem szybkę w kasku, but dość mocno dostał bo moto się po nim przeturlało...
To nie za ciekawie . Ale tragicznie tez nie jest set kierunkowskaz i lusterko to raczej groszowe sprawy, robisz czy sprzedajesz i nowe moto . W sumie możesz na psa przerobić od razu . A jaki kask że szybka wyjeba...
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
pierd*ole robię rzeźbę i powoli będę sprzedawał uszkodzone graty a kupował takie w lepszym stanie,,,
zbiornik jest cvały, lewy bok OK myślę że jutro znów będę jeździł, chyba że nie dam rady ze względu na moją noge która trochę napier*ala..
zbiornik jest cvały, lewy bok OK myślę że jutro znów będę jeździł, chyba że nie dam rady ze względu na moją noge która trochę napier*ala..

-
melvin - PierwszyOkrutny
http://www.youtube.com/watch?v=pzn5jd-V8dM
obadajta, całkiem spoko wyszło wheelieholixom... i nawet labiss skomentował
obadajta, całkiem spoko wyszło wheelieholixom... i nawet labiss skomentował

-
melvin - PierwszyOkrutny
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl