Offtop dla vipów
O,to ja miałem pianke w znajomych a nie wiedziałem dokładnie,że to akurat on
Ale już wiem;]
PS Szpicer co kupujesz po F2? bo widziałem opis,że sprzedajesz?

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl
kur*a rozwalają mnie kolesie którzy albo zadają banalne pytania wałkowane 1000000 razy albo kozaczący niewiadomo jakimi umiejętnościami, chociaż w odpowiednich tematach nie moga tego udowodnić...
dajcie mi moda i licencję na banowanie
dajcie mi moda i licencję na banowanie

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Miałem zapytać w Hyde, ale chyba to się mija z celem.
Vajpy, weźcie no mi doradzcie, bo na zime będe musiał sobie puszke kupić, a z tym gorzej się sprecyzować niż z dwoma kółkami, bo się nie interesuje.
Nie dam wiecej za puszke niż za motor, wiec okolice 8-9tys. Co byś Cię wybrali w takich przedziałach? Brałem pod uwage Vectre B, ale po lifcie nie dostane za tyle kasy
Ku*wa się poczułem jak świezaki co w każdym dziale pytają o dwa kołka z takimi tekstami
Vajpy, weźcie no mi doradzcie, bo na zime będe musiał sobie puszke kupić, a z tym gorzej się sprecyzować niż z dwoma kółkami, bo się nie interesuje.
Nie dam wiecej za puszke niż za motor, wiec okolice 8-9tys. Co byś Cię wybrali w takich przedziałach? Brałem pod uwage Vectre B, ale po lifcie nie dostane za tyle kasy

Ku*wa się poczułem jak świezaki co w każdym dziale pytają o dwa kołka z takimi tekstami

CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Ścigacz.pl
fiat marea 1.6 16v
albo renault laguna 1.8 lagune dostaniesz taniej z lepszym wyposażeniem i wcale nie są awaryjne (mowa o pierwszej lagunie, druga więcej stoi niż jedzie)
w tym roku kupiłem lagune za 6800zł 96r klimatronic, ABS poduszka, 2x el. szyby i lusterka, i jakieś inne pierdoły...
generanie megakomfortowe auto...
ew, jak ja kup fiestę za 1500zł z 91 roku w dieslu i byle by się przez zimę przekulać...
albo renault laguna 1.8 lagune dostaniesz taniej z lepszym wyposażeniem i wcale nie są awaryjne (mowa o pierwszej lagunie, druga więcej stoi niż jedzie)
w tym roku kupiłem lagune za 6800zł 96r klimatronic, ABS poduszka, 2x el. szyby i lusterka, i jakieś inne pierdoły...
generanie megakomfortowe auto...
ew, jak ja kup fiestę za 1500zł z 91 roku w dieslu i byle by się przez zimę przekulać...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Pisiu napisał(a):O,to ja miałem pianke w znajomych a nie wiedziałem dokładnie,że to akurat onAle już wiem;]
Gixera K2 600 albo... R1 2001 xD
ale niewiadomo czy ktos mojego dziada kupi...
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
Melvin nie gadaj,że laguna II więcej stoi niż jedzie... Ja mam i jakoś narazie nic tam się nie zepsuło (choć słyszałem,że elektryka siada) A byłem już tu i tam i nigdy nie zawiodła.Jak się dba itp to będzie jezdzić.Oby jak najdłużej pojezdziła bez awari 

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl
W październikowym SM jest płyta STUNDDAYS 4 PATOLOGIA , to to samo co sprzedawane jest na portalu ścigacza czy tylko jego część . Płyta jest super , natomiast w gazecie nie ma nic ciekawego .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
SzpiceR napisał(a):nie jestem miszczem prostej prawie zamykam opone xD
w garażu?

nie za szybko szpicu z tą r1?
a tak apropo samochodu... jeśli chcesz niezawodne auto to zobacz 124'ki.. przebiegi po 300 000 nie są groźne.. jakby to był do tego 300D to już w ogóle podobno wieczne auto
-
kravec - Administrator