Offtop dla vipów
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
melvin napisał(a):wg mnie nie ma komu... póki co nikt się z tłumu nie wyróżnia..
No też mi się tak wydaje . A poprzednie kandydatury SQ i limaka nie wiem kto tam jeszcze był, zostały wogóle rozpatrzone czy admini się nie zainteresowali .
Kończy się powoli sezon , za jakiś czas na forum będzie więcej ludzi ( niestety i tych z pytaniami co na first bike ) to może się coś wymyśli z vipami .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
ok wiec tak:
SQ byl glosowany i przeszedl 7:2 ale nie wiem dlaczego tego VIPa nie dostal, moze gelo albo terror to ogarna...
Limaka - chyba kiedys widzialem jego kandydature ale teraz nie moge znalezc...ale ok wstawie i zobaczymy co reszta na to...
Jak chcecie to mokuso tez...zobaczymy co z tego bedzie, chociaz ostatnio cos niechetnie przyznaja nowych do VIPow...
SQ byl glosowany i przeszedl 7:2 ale nie wiem dlaczego tego VIPa nie dostal, moze gelo albo terror to ogarna...
Limaka - chyba kiedys widzialem jego kandydature ale teraz nie moge znalezc...ale ok wstawie i zobaczymy co reszta na to...
Jak chcecie to mokuso tez...zobaczymy co z tego bedzie, chociaz ostatnio cos niechetnie przyznaja nowych do VIPow...
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
najpierw obciąłem jedną pannę a potem siebie, ogólnie wczoraj się lała woda z żyrandola i ktoś zamroził połamany telefon w zamrażarce, a ja obudziłem sie u kumpeli w domu
dobra impreza byla
a no i jeszcze er5 zgruzowaliśmy
kurwa musze do domu jakoś wrócić...

a no i jeszcze er5 zgruzowaliśmy

kurwa musze do domu jakoś wrócić...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl