zimowe pogawędki
Hyde napisał(a):Invi napisał(a):Jak masz kranik podciśnieniowy to nic nie powinno ciec. Ze zwykłego też w sumie nie jak zdejmiesz go z bakiem. Chociaż w sumie cholera wie co oni w tym fortepianie zmodzili
Dziś zakończyłem sesję, a 2 semestr zaczyna się za 3 tygodnie
2 czy kolejny?
6? Ja pamiętam przeżycia w stylu, sesja się zaczyna, a tutaj 12 egzaminów.
2 semestr, pierwszy rok 2 stopnia

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Rosiboj napisał(a):power_bit napisał(a):Mam porysowaną szybę w motocyklu, macie jakieś patenty? Zmatowałem ją papierem na wodę 2000, potem pasta tempo, ale nadal matowa jak jasna cholera...
Ile juz and tym siedziales? Masz prace?
2-3 godzinki

Lubie grzebać przy motocyklu nawet jeśli nie jest to opłacalne, sprawia mi to przyjemność i satysfakcje. Szybę można kupić za 150zł, ale po co skoro może udać się wypolerować i będzie jak nowa. Za zaoszczędzone pieniądze zabiorę żonę na kolacje

Co do samego polerowania, to już chyba znalazłem problem. Moja pasta tempo straciła ważność w 2011 roku

-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
Skoro idzie na 2 semestr 2 stopnia, to zostały mu jeszcze 2 (wliczając ten, na który idzie).
@power-bit: ja mam jakąś niemiecką pastą do polerowania, ma kolor ciemnego ecru i spełnia swoją rolę, a ma, uwaga, uwaga - ponad 10 lat
@power-bit: ja mam jakąś niemiecką pastą do polerowania, ma kolor ciemnego ecru i spełnia swoją rolę, a ma, uwaga, uwaga - ponad 10 lat

-
Hyde - Bywalec
power_bit napisał(a):Rosiboj napisał(a):power_bit napisał(a):Mam porysowaną szybę w motocyklu, macie jakieś patenty? Zmatowałem ją papierem na wodę 2000, potem pasta tempo, ale nadal matowa jak jasna cholera...
Ile juz and tym siedziales? Masz prace?
2-3 godzinki![]()
Lubie grzebać przy motocyklu nawet jeśli nie jest to opłacalne, sprawia mi to przyjemność i satysfakcje. Szybę można kupić za 150zł, ale po co skoro może udać się wypolerować i będzie jak nowa. Za zaoszczędzone pieniądze zabiorę żonę na kolacje![]()
Co do samego polerowania, to już chyba znalazłem problem. Moja pasta tempo straciła ważność w 2011 roku
Skoro masz czas to good luck. Tak zapytałem , bo boje sie , ze skonczy sie to albo tak sobie wygladajaca szybka albo -150 i nowa lsniaca sztuka i zła żona , ze cały weekend w garażu zamiast z nią spedziles
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Kaai napisał(a):ASR, a nie masz możliwości postawić gdzieś blaszaka?
Teoretycznie mam. Praktycznie - nie. Spółdzielnia nie chce wydać zgody, mimo że razem z mieszkaniem odziedziczyłem 7mkw ziemi...
Walenty napisał(a):
ASR, masz kolesia?
Mam i to wielu

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Motocykl mam cały w klamotach, szybkę zabrałem do domu a z łazienki powstał warsztat tymczasowy (na dziś) Popijam browarka, rozmawiam z żoną i poleruję tą zajechaną szybę. Nie spinam się, nie marznę, po prostu zabawa. Jeżeli nic z tego nie wyjdzie kupie nową i tyle, na kolacje też powinno wystarczyć 

-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
Kaai,
Finanse i bankowosc, a mala literowke szybko poprawilem
Ajajaj, jak ja uwielbiam lyzwy i hokej
Z jednej strony chce juz wiosny z wiadomych powodow, ale z drugiej jest lodowisko..
Power_bit,
To jeszcze swieczki zapachowe, nastrojowa muzyczka i mozna z lazienki wiecej wycisnac.
Finanse i bankowosc, a mala literowke szybko poprawilem

Ajajaj, jak ja uwielbiam lyzwy i hokej

Power_bit,
To jeszcze swieczki zapachowe, nastrojowa muzyczka i mozna z lazienki wiecej wycisnac.

Moto na A2: GS 500, NX 650, XT 660, YBR 250, Ninja 250R
-
Starski - Świeżak
@up
masz kryte lodowiska na wiosnę, a dla nas o kryte tory cieżko:\
@ASR no tak, żyjemy w takim kraju.. u rodziców za domem jest działka, z 3ary może, dosyć wielka, od przeszło 60lat nieużywana itp. ale, nie mogą jej rodzice kupić (czy tam części) bo właściciele nie żyją.
masz kryte lodowiska na wiosnę, a dla nas o kryte tory cieżko:\
@ASR no tak, żyjemy w takim kraju.. u rodziców za domem jest działka, z 3ary może, dosyć wielka, od przeszło 60lat nieużywana itp. ale, nie mogą jej rodzice kupić (czy tam części) bo właściciele nie żyją.
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kaai napisał(a): no tak, żyjemy w takim kraju.. u rodziców za domem jest działka, z 3ary może, dosyć wielka, od przeszło 60lat nieużywana itp. ale, nie mogą jej rodzice kupić (czy tam części) bo właściciele nie żyją.
Ciesz się że kościół jej nie dostał za darmo ...
-
amahay - Stały bywalec
Kaai ja w zimie tak się stęskniłem za moto, że wyciągnołem swojego starego leżącego gdzieś w kącie mojego garażu chińskiego medium crosska, oddałem do remontu bo sam boję się rozbierać takiej konstrukcji, dokupiłem oponę na którą ciągle czekam, i narazie fajnie się jeździ po ośnieżonej drodze. Zastanawiam się czy nie zrobić z tego jakiegoś małego stunt psa na wiosne, mechanicznie nawet niewiele trzeba robić bo on sam z dwójki na koło idzie.
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości