11123
Jak smarujesz jakims G..em to pewnie masz felge uwalona bo mi nic nie chlapie, a przed smaruje sie a nie po po to zeby podczas jazdy sie srodek rozgrzal i sila odsrodkowa wbila go wszedzie pomiedzy O lub X ringi i jest pieknie
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
ja zawsze się przejechałem conajmniej kilka kilometrów przed nasmarowaniem łańcucha. Potem odczekałem z 15-30 min i jechałem dalej.
Teraz przy olejarce to tylko jeżdżę i bawię się pokrętłem
Teraz przy olejarce to tylko jeżdżę i bawię się pokrętłem

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Rosiboj napisał(a):Jak smarujesz jakims G..em to pewnie masz felge uwalona bo mi nic nie chlapie, a przed smaruje sie a nie po po to zeby podczas jazdy sie srodek rozgrzal i sila odsrodkowa wbila go wszedzie pomiedzy O lub X ringi i jest pieknie
No tak, cudowny środek, na który nawet siła odśrodkowa działa wybiórczo

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Każdy producent ma swój. Fiat ma np. Fiat eper. Katalog w którym po wpisaniu nr VIN wyświetla całą szczegółową listę o Twoim samochodzie, o tym w jakiej konfiguracji wyszedł z fabryki. Od koloru tapicerki i obszyć po kod lakieru.
A od biedy możesz udać się do jakiejś mieszalni farb i lakierów. Jeśli mają komputer to zeskanują lakier i w taki sposób wymieszają ci taki jaki potrzebujesz.
A od biedy możesz udać się do jakiejś mieszalni farb i lakierów. Jeśli mają komputer to zeskanują lakier i w taki sposób wymieszają ci taki jaki potrzebujesz.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
gumis napisał(a):Każdy producent ma swój. Fiat ma np. Fiat eper. Katalog w którym po wpisaniu nr VIN wyświetla całą szczegółową listę o Twoim samochodzie, o tym w jakiej konfiguracji wyszedł z fabryki. Od koloru tapicerki i obszyć po kod lakieru.
To nieco inny temat - facet chciałby kupić część blacharską. Nie mam kodu owej części, a sam samochód stoi xx km stąd.
Chyba coś znalazłem

Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
-
suhy-19 - Moderator
suhy
jedno z praw Murphy'ego się kłania
co do paradoksów:
menel jedzie tramwajem, tramwaj jedzie menelem
jedno z praw Murphy'ego się kłania
co do paradoksów:
menel jedzie tramwajem, tramwaj jedzie menelem
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
te pakowane do golfów 5 generacji były napakowane elektroniką i pierdołami do ekologii, sama jednostka była w porządku, wszystko co nią sterowało było przekombinowane, część ludzi wywalała ten filtr DPF na stałe, ciągle się to zapycha nie dopala, wywala błędy, cuda na kiju. A serwis tylko wymienia a koszty bolą.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości