1
motoluka napisał(a):A widzisz, odwodnić a ja właśnie bardzo dużo pije. Przed komisją zero picia. Nie mam tych leków o których mówisz ale mam coś takiego jak benalapril, kojarzysz może czy skuteczne? Dodam, że w domu zwykle mam 130 około na około 60 ale u lekarza to inna bajeczka właśnie wcześniej opisana. Czasami nawet do 160 skoczy...
PS: A co do nie picia to w jakim stopniu? Mierzenie będzie w czwartek około 11.00 nie pić po prostu w czwartek czy zacząć od jutra?
Co do nie picia to najlepiej od dzisiaj, zwłaszcza że jesteś dobrze nawodniony. Benalapril może być. Nie wiem tylko czy on zadziała od razu. Ale jak nie brałeś wcześniej żadnych leków, to powinno być ok. Weź jutro rano 5mg i zobacz jak się będziesz czuł. Jak za bardzo cię zamuli to w czwartek o 7.00 weź tylko połowę tabletki (zakładam że masz go w dawce 5mg?). Jak nie zamuli i będziesz się dobrze czuł to weź całą. A po komisji dużo pij. I z alkoholem poczekaj do piątku.
Panowie, Rysiek z Klanu powrócił! http://www.youtube.com/watch?v=1quiKLMy0ng

Four wheels move your Body, Two wheels move your Soul...
-
neuros - Świeżak
http://www.nowodwor.pl.tl/Cennik.htm
Toż nie hostessy a zwykłe...
OBSŁUGA HOSTESS PRZED I PO KAŻDEJ RUNDZIE MMP (opcja dostępna dla zawodników pełnoletnich),
Toż nie hostessy a zwykłe...

- drug0n
- Bywalec
neuros napisał(a):motoluka napisał(a):A widzisz, odwodnić a ja właśnie bardzo dużo pije. Przed komisją zero picia. Nie mam tych leków o których mówisz ale mam coś takiego jak benalapril, kojarzysz może czy skuteczne? Dodam, że w domu zwykle mam 130 około na około 60 ale u lekarza to inna bajeczka właśnie wcześniej opisana. Czasami nawet do 160 skoczy...
PS: A co do nie picia to w jakim stopniu? Mierzenie będzie w czwartek około 11.00 nie pić po prostu w czwartek czy zacząć od jutra?
Co do nie picia to najlepiej od dzisiaj, zwłaszcza że jesteś dobrze nawodniony. Benalapril może być. Nie wiem tylko czy on zadziała od razu. Ale jak nie brałeś wcześniej żadnych leków, to powinno być ok. Weź jutro rano 5mg i zobacz jak się będziesz czuł. Jak za bardzo cię zamuli to w czwartek o 7.00 weź tylko połowę tabletki (zakładam że masz go w dawce 5mg?). Jak nie zamuli i będziesz się dobrze czuł to weź całą. A po komisji dużo pij. I z alkoholem poczekaj do piątku.
Panowie, Rysiek z Klanu powrócił! http://www.youtube.com/watch?v=1quiKLMy0ng
Dzięki za podpowiedzi, teraz tylko czekać

-
motoluka - VIP Ścigacz.pl
Ale w jakim celu ma cię uspokoić? Jak bez tego nie dasz rady to możesz. Chociaż to działa też rozkurczająco na mięśnie gładkie, co w połączeniu z a odwodnieniem i obniżeniem ciśnienia może dać dość nieprzyjemne skutki. Jeśli już to weź jednorazowo 30ml przed snem.
-
neuros - Świeżak
-
Nie ma sprawy
Daj znać jak się będziesz czuł i czy ciśnienie spadło. No i koniecznie jak wypadłeś na komisji
@drug0n
Kofeina i tak jest taka sobie. Poza tym ma sporo skutków ubocznych. Polecam L-tyrozynę (ale w czystej postaci, dawka jadnorazowa 500-600mg- najlepszą mają w sklepach z suplementacją dla sportowców - L-Tyrozyna, L-Tyrosine). Usprawnia neuroprzekaźnictwo, więc i lepiej się myśli, lepsza koncentracja, a nie daje takiego kopa jak suplementowanie kofeiną, że musisz przebiec maraton żeby się uspokoić. Jedyny możliwy "skutek uboczny" (chociaż jak dla kogo) - może wzmagać popęd seksualny, bo jest prekursorem dopaminy

@drug0n
Kofeina i tak jest taka sobie. Poza tym ma sporo skutków ubocznych. Polecam L-tyrozynę (ale w czystej postaci, dawka jadnorazowa 500-600mg- najlepszą mają w sklepach z suplementacją dla sportowców - L-Tyrozyna, L-Tyrosine). Usprawnia neuroprzekaźnictwo, więc i lepiej się myśli, lepsza koncentracja, a nie daje takiego kopa jak suplementowanie kofeiną, że musisz przebiec maraton żeby się uspokoić. Jedyny możliwy "skutek uboczny" (chociaż jak dla kogo) - może wzmagać popęd seksualny, bo jest prekursorem dopaminy

-
neuros - Świeżak
Dam znać w czwartek wieczorkiem jak wrócę. Apropo popędu mi przed badaniem też by się dziewczyna przydała hehehe potem totalny luz a najchętniej spanko 

-
-
-
-
Ale teraz taki trend jest. Święta zaczynają się w drugiej połowie listopada. Prawie że po hamerykancku. A to "prawie" jest tylko dlatego, że jeszcze nie przejęliśmy Święta Dziękczynienia.
-
neuros - Świeżak
-