Zobacz wątek - <i>[biblioteka]</i> Przebieg kursu na prawo jazdy...
NAS Analytics TAG

[biblioteka] Przebieg kursu na prawo jazdy...

Wywalac wszystko jak leci

Postprzez Komentatorzy » 11/8/2014, 08:39

Komentatorzy napisał(a):Witam wszystkich chętnych którzy chcieli by miec prawo jazdy jestem w stanie pomuc wam w uzyskaniu uprawnien kategori takich jak B,C
C+E D,D+E B+E oraz T i A zalatwiam wszystkie formalnosci nie wierzycie w moje możliwosci proszę sami się o tym przekonajcie a sami się przekonacie czy było warto kontakt do mnie to 793-413-421 lub pod adresem e-Mail OkrokOdUprawnien@wp.pl do usłyszenia.<br><hr>Andrzej<br>
ci co oferuja bez zaliczke wszystko ladnie pieknie, dopiero pod koniec dowiadujemy sie , ze musimy zaplacic 1,500 zl ;) <br><hr>3435464574
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/8/2014, 13:37

Komentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>
Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam, współpracuje ze szkołą jazdy na Ukrainie i tym pomagam zdobyć prawo jazdy na wszelkie kategorie. Z calym kompletem dokumentów i wpisem do rejestru. Zapewniam transport i sprawy formalne. Szybko i Bezproblemowo ! BEZ ŻADNYCH ZALICZEK !! PL: +48 783179213 UA: +3809245008971 mail: alexprawko@onet.pl <br><hr>alexx<br>
Komentatorzy napisał(a):ludzie nie wierzcie im!!! na ukrainie jest wojna!!! a w eu nie jest wazne prawo jazdy ukrainskie!!! nie mozna go wymienic!!! oszusci!!oszusci!!!<br><hr>ugio<br>
Komentatorzy napisał(a):Jak debilu nie mozna jak cały czas wymieniają ,wystarczy zadzwonić do każdego urzedu komunikacji w PL.<br><hr>sławek<br>
spierdalaj oszuscie!!!<br><hr>ugio
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/8/2014, 14:14

Komentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>
Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam, współpracuje ze szkołą jazdy na Ukrainie i tym pomagam zdobyć prawo jazdy na wszelkie kategorie. Z calym kompletem dokumentów i wpisem do rejestru. Zapewniam transport i sprawy formalne. Szybko i Bezproblemowo ! BEZ ŻADNYCH ZALICZEK !! PL: +48 783179213 UA: +3809245008971 mail: alexprawko@onet.pl <br><hr>alexx<br>
Komentatorzy napisał(a):ludzie nie wierzcie im!!! na ukrainie jest wojna!!! a w eu nie jest wazne prawo jazdy ukrainskie!!! nie mozna go wymienic!!! oszusci!!oszusci!!!<br><hr>ugio<br>
Komentatorzy napisał(a):Jak debilu nie mozna jak cały czas wymieniają ,wystarczy zadzwonić do każdego urzedu komunikacji w PL.<br><hr>sławek<br>
Komentatorzy napisał(a):spierdalaj oszuscie!!!<br><hr>ugio<br>
UGIO :)czego idioto nie rozumiesz !przecież jesli ktos pisze że nie mozna robić na UA bo jest wojna to zeby to sprawdzić wystarczy zadzwonić anonimowo czy nadal wymienija z UKRAINY prawa jazdy w urzedach komunikacji i to chyba wystarczy .<br><hr>ona
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/8/2014, 18:23

Komentatorzy napisał(a):spierdalaj oszuscie!!!<br><hr>ugio<br>
Komentatorzy napisał(a):UGIO :)czego idioto nie rozumiesz !przecież jesli ktos pisze że nie mozna robić na UA bo jest wojna to zeby to sprawdzić wystarczy zadzwonić anonimowo czy nadal wymienija z UKRAINY prawa jazdy w urzedach komunikacji i to chyba wystarczy .<br><hr>ona<br>
**** se ****!!! zawszony debilu i oszuscie!!<br><hr>ugio
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/8/2014, 18:29

Komentatorzy napisał(a):pisz do legaldokumenty@gmail., pomoze ci zalatwic prawko itp., wiem bo sam załatwiałem<br><hr>artek<br>
Komentatorzy napisał(a):moge potwierdzic dokumenty100@t.pl wysłał mi to co chciałem, wiec ze swojej strony moge go polecić<br><hr>f100t<br>
Komentatorzy napisał(a):sam sie gnojku polecasz!!!! pisalem z toba oszuscie maile!!! wiem kim jestes...... oszuscie!!!<br><hr>ugio<br>
To prawda! OSZUST!!!!!<br><hr>henio345
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/8/2014, 21:54

Komentatorzy napisał(a):Witam wszystkich chętnych którzy chcieli by miec prawo jazdy jestem w stanie pomuc wam w uzyskaniu uprawnien kategori takich jak B,C
C+E D,D+E B+E oraz T i A zalatwiam wszystkie formalnosci nie wierzycie w moje możliwosci proszę sami się o tym przekonajcie a sami się przekonacie czy było warto kontakt do mnie to 793-413-421 lub pod adresem e-Mail OkrokOdUprawnien@wp.pl do usłyszenia.<br><hr>Andrzej<br>
UWAGA-zwykły OSZUST<br><hr>z.ciesli@onet.pl
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/8/2014, 21:58

Komentatorzy napisał(a):Decydując się na skorzystanie z naszych usług zyskują Państwo gwarancję współpracy z doświadczoną firmą, działającą na rynku już od ponad 20 lat. Przez ten czas stworzona została szkoła jazdy oferująca kompleksową infrastrukturę lokalową, świetnie wyposażony tabor samochodowy oraz zespół cechujący się profesjonalizmem i osobistym zaangażowaniem, co owocuje możliwością prowadzenia szkoleń na najwyższym poziomie. Kurs prawa jazdy oraz egzaminy przeprowadzane sa ze 100% zdawalnoscią nasi klienci do dyspozycji mają profesjonalny dział obsługi klienta oraz stale unowocześniany i sprawny tabor. W naszej firmie znajduje się także nowoczesna pracownia psychologiczna, w której wykonujemy badania psychotechniczne kierowców i badania psychologii pracy wiec bez trudu jest to zalatwiane.Prowadzimy szkolenia, po których uzyskać można prawo jazdy wszystkich kategorii oraz uprawnienia motorniczego, operatora wózka podnośnikowego, operatora HDS, a także zostać kierowcą zawodowym posiadającym różnorakie uprawnienia, od kwalifikacji wstępnej po przewóz materiałów niebezpiecznych. Prowadzimy również szkolenia dla instruktorów i wykładowców nauki jazdy, a niedawno uruchomiliśmy także kursy prawa jazdy kat. B dla osób niepełnosprawnych z dysfunkcją kończyn dolnych. Wieloletnie doświadczenie najlepszych specjalistów z branży zatrudnionych w naszej firmie oraz kilku wybranych egzaminatorów gwarantuje, że Państwa współpraca z nami będzie bezpieczna i zakończy się sukcesem. Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszych usług.Osoby zainteresowane proszę o zgłaszanie się pod Adresem E-mail Kwalifikacje@interia.eu lub pod podany nr telefonu 732-992-789<br><hr>WszystkieUprawnienia<br>
UWAGA OSZUST<br><hr>z.cislik@onet.pl
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/8/2014, 22:04

Komentatorzy napisał(a):Proszę o s.zczegóły<br><hr>Karol<br>
ludzie sami sie pchacie w kłopoty poco wam takie debile co coś tam załatwiaja to lipa na kółkach nic więcej opamiętajcie sie co robicie oni tylko zaliczki wołają pozatym nic więcej prawojazdy to nie paczka fajek co można załatwić a co co to pszą to załatwić się jedynie mogą w kiblu nic pozatym <br><hr>jan
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/8/2014, 22:13

A co powiecie jak egzaminy na mail dostalem pozytywne??? To moj meil
Kowal510874111@wp.pl<br><hr>kowal
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/8/2014, 10:51

Komentatorzy napisał(a):UWAGA-zwykły OSZUST<br><hr>z.ciesli@onet.pl<br>
jasne ze oszust!!!<br><hr>ugio
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/8/2014, 10:52

Komentatorzy napisał(a):Proszę o s.zczegóły<br><hr>Karol<br>
Komentatorzy napisał(a):ludzie sami sie pchacie w kłopoty poco wam takie debile co coś tam załatwiaja to lipa na kółkach nic więcej opamiętajcie sie co robicie oni tylko zaliczki wołają pozatym nic więcej prawojazdy to nie paczka fajek co można załatwić a co co to pszą to załatwić się jedynie mogą w kiblu nic pozatym <br><hr>jan<br>
tak to prawda!!!! tylko chca zaliczek!!!!oszusci!!!<br><hr>ugio
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/8/2014, 19:35

Komentatorzy napisał(a):Pomogę w uzyskaniu prawa jazdy, na terenie całej Polski - dokument odbierasz w swoim najbliższym Urzędzie (Wydziale Ruchu Drogowego). Kategorie A, B oraz C. Odebrany w Urzędzie dokument jest gwarancją jego legalności, nie ma problemu z kontrolą policji lub wymianą zagranicznego (które może okazać się fałszywe). Po dokonaniu zgłoszenia możesz na bieżąco sprawdzić czy Twoje prawo jazdy jest już gotowe do odbioru na stronie internetowej Statusu Spraw Interesanta PWPW. Cały proces trwa ok. 4tygodni, wszystkie szczegóły wyjaśnię mailowo pod adresem KwalifikacjeDoEgzaminu@interia.pl<br><hr>Krzysztof<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam. Jeśli oferta jest nadal aktualna to jestem zainteresowany. Proszę o podanie szczegółów.
Pozdrawiam<br><hr>Tomasz<br>
dajcie znac czy cos załatwiliscie?na kat B i za ile???<br><hr>maame@inteia.eu
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/8/2014, 22:02

Witaj,

Czy potrzebujesz kredytu, przy oprocentowaniu w wysokości 3%? Jeśli tak, skontaktuj się ze mną teraz poprzez jamespeters0007@hotmail.com uzyskać więcej informacji, a będziesz zadowolony zrobiłeś.

Dziękujemy.<br><hr>James
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/8/2014, 21:42

Komentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !

Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam.
Mam do zaoferowania załatwienie prawa jazdy każdej kategorii, w cenie 3000 zł za kategorię, prawa jazdy odbierane są w wydziale komunikacji, po sprawdzeniu wpisów WORD i PWPW.
Proszę o kontakt tylko osoby zdecydowane.bartek.pj@o2.pl<br><hr>Bartosz<br>
Komentatorzy napisał(a):jestem bardzo zainteresowana.
Proszę się ze mną skontaktować.
Oto mój mail
nusiek97@gmail.com<br><hr>Małgorzata<br>
Witam jestem zainteresowany proszę o kontakt <br><hr>pipi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/8/2014, 22:04

Komentatorzy napisał(a):Witaj,

Czy potrzebujesz kredytu, przy oprocentowaniu w wysokości 3%? Jeśli tak, skontaktuj się ze mną teraz poprzez jamespeters0007@hotmail.com uzyskać więcej informacji, a będziesz zadowolony zrobiłeś.

Dziękujemy.<br><hr>James<br>
hi<br><hr>jjj
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/8/2014, 22:19

Komentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !

Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam.
Mam do zaoferowania załatwienie prawa jazdy każdej kategorii, w cenie 3000 zł za kategorię, prawa jazdy odbierane są w wydziale komunikacji, po sprawdzeniu wpisów WORD i PWPW.
Proszę o kontakt tylko osoby zdecydowane.bartek.pj@o2.pl<br><hr>Bartosz<br>
Komentatorzy napisał(a):jestem bardzo zainteresowana.
Proszę się ze mną skontaktować.
Oto mój mail
nusiek97@gmail.com<br><hr>Małgorzata<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam jestem zainteresowany proszę o kontakt <br><hr>pipi<br>
Proszę o kontakt poprzez jamespeters0007@hotmail.com o pożyczkę w trybie pilnym.<br><hr>James
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 22/8/2014, 04:33

Komentatorzy napisał(a):WITAM !

Potrzebujesz Prawa Jazdy? Jeśli tak to dobrze trafiłeś...
Oferujemy Stanowe lub Międzynarodowe Prawo Jazdy wydane w USA...
Bez żadnych wyjazdów, zaliczek, płacisz dopiero przy odbiorze dokumentu...
----------------------------------------------------------
Na naszej stronie znajdziecie Państwo wszystkie informacje:
prawo-jazdy-usa.freevar.com

POZDRAWIAM !
<br><hr>MPJ<br>
Czy potrzebny jest uzasadnione i pilne pożyczki płacić rachunki i wyczyścić Dług Kontakt ramsedave@hotmail.com dzisiaj z tych szczegółów:

Twoje imię ..........................
Twój Kraj .................................
Płeć ............................
Kwota pożyczki Potrzebny ....................
Czas trwania ................................
Numer telefonu .....................
Zawód: ...................................
Stan ....................................
Miesięczny dochód .........................

Jesteś wysłać to na nasz adres firmy e-mail:
ramsedave@hotmail.com
Najlepiej Regard.<br><hr>Mr Ramse Dave
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 22/8/2014, 04:43

Komentatorzy napisał(a):Witam serdecznie jestem w stanie zalatwic wszystkie kategorie z wpisem do rejestru bez zadnych zaliczek jak i rowniez swiadectwa ukonczenia. Szkol matury itp jezeli bylby ktos zainteresowany prosze kierowac
Sie pod ten nr 732-583-402. Lub pod adresem meilowym Egzaminy@interia.eu<br><hr>Boguslaw<br>
Komentatorzy napisał(a):jestem zainteresowana jestem z gliwic proszę o kontakt<br><hr>basia<br>
Komentatorzy napisał(a):to jest OSZUST !<br><hr>SŁAWEK <br>
Komentatorzy napisał(a):tak to prawda!!!wszyscy tu oszusci!!!nikt nie zalatwi tu nic! tylko chca zaliczki....................ugio11@wp.pl<br><hr>ugio<br>
Czy potrzebny jest uzasadnione i pilne pożyczki płacić rachunki i wyczyścić Dług Kontakt ramsedave@hotmail.com dzisiaj z tych szczegółów:

ramsedave@hotmail.com
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

POZDRAWIAM !
<br><hr>MPJ<br>

ramsedave@hotmail.com
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

POZDRAWIAM !
<br><hr>MPJ<br>

ramsedave@hotmail.com
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Smietnik