[biblioteka] Przebieg kursu na prawo jazdy...
KUPIĘ ,,LO,, ILE KOSZT ?<br><hr>ARTKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>Komentatorzy napisał(a):Sprzedam świadectwa maturalne, świadectwa ukończenia technikum; różne specjalizacje... itp...
e-mail: sprzedamswiadectwo@onet.pl
tel: 534-868-659<br><hr>sprzedamswiadectwo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kupię świadectwo maturalne ,proszę o wiadomość na czym to polega i jaki jest koszt.<br><hr>agaKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>Komentatorzy napisał(a):Sprzedam świadectwa maturalne, świadectwa ukończenia technikum; różne specjalizacje... itp...
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam, współpracuje ze szkołą jazdy na Ukrainie i tym pomagam zdobyć prawo jazdy na wszelkie kategorie. Z calym kompletem dokumentów i wpisem do rejestru. Zapewniam transport i sprawy formalne. Szybko i Bezproblemowo ! BEZ ŻADNYCH ZALICZEK !! PL: +48 783179213 UA: +3809245008971 mail: alexprawko@onet. pl<br><hr>ALEXKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>Komentatorzy napisał(a):Prawo jazdy na Ukrainie . Bez pośredników . Zainteresowani prosze pisac na gg . Pozdrawiam GG 34071421<br><hr>darek<br>Komentatorzy napisał(a):kupię p.j. kat D - płacę 10000zł. żadnych zaliczek, skanów dokumentów czy przesyłek pocztowych.
anikaa27@o2.pl<br><hr>an<br>Komentatorzy napisał(a):Ok 10 000 wchodzę w to <br><hr>Kruk<br>Komentatorzy napisał(a):heheh co za idioci<br><hr>madzia<br>Komentatorzy napisał(a):SAMI OSZUŚCI CI CO CHCĄ KUPIĆ I ci co sprzedają OSZUST ROBI W KONIA OSZUSTA HAHAH<br><hr>OBSERWATOR<br>Komentatorzy napisał(a):Witam wszystkich. Jestem rzetelnym i konkretnym człowiekiem. Załatwiam wszystkie kategorie z wpisem i bez. Transkacja przebiega szybko bezproblemowo, pełna dyskrecja. Proszę pisać na e-mail: sikora1711@wp.pl<br><hr>sikora1711<br>Komentatorzy napisał(a):to chłopie twoje warunki ty oszuscie witam oto moje warunki,
Zaliczka w kwocie 1000 zł na konto 15 1140 2004 0000 3702 7140 6623
Paweł Sikora
ul. Fałata 5
Koszalin
reszta po sprawdzeniu osobiscie dokumentow kolejna 2 tyś
1. Czy kiedykolwiek miał/a pan/i do czynienie z autem ?
2.Czy kiedykolwiek miał/a pan/i wypadek samochodowy ""jeśli tak to co
było powodem tego"" ? proszę pisać
szczerze bo jestem w stanie to sprawdzić
3.ile już pan/i jezdzi autem ?
4.Jaka wiedza jest na temat auta ?
PONIŻEJ PODAJE NIEZBĘDNE DANE JAKIE BĘDĄ MI POTRZEBNE :
IMIĘ -
NAZWISKO -
DATA URODZENIA -
ADRES ZAMELDOWANIA -
SKAN PANA ZDJĘCIA MINIATURKĘ TAKIE JAK SIĘ WYRABIA DOWÓD OSOBISTY -
SKAN WŁASNEGO PODPISU NAJLEPIEJ NA CZYSTEJ BIAŁEJ KARTCE -
SIKORA TO OSZUST NIE MA TAKIEGO ADRESU UWAGA <br><hr>OBSERWATOR<br>Komentatorzy napisał(a):Ludzie, jednak jest mozliwe zalatwienie prawka,lecz napewno nie przez gosci oglaszajacych sie na forach.Sam mialem zalatwiane przez kolesia ktory mieszka w Anglii,lecz zanim sie zaja moim przypadkiem trwalo to kilka tygodni.Dotarcie do goscia zajelo mi ok 2 miesiecy.Konkretni ludzie nie potrzeboja reklamy w sieci-pomyslcie-szczesliwy posiadacz pj<br><hr>kierowca juz<br>Komentatorzy napisał(a):mozesz mi podac wiecej info jestem zainterespwana <br><hr>aaaa<br>Komentatorzy napisał(a):zapraszam do mnie na email <br><hr>sikora1711<br>Komentatorzy napisał(a):pawel_czyzowski@wp.pl
Kupię PRAWKO kat.B . BEZ ZALICZEK !! !! Jak ktos uczciwy to nie przyjmie zaliczek a pieniązki tak czy siak mu sie zwroca za Dokument . Pozdrawiam i czekam na INFO :
pawel_czyzowski@wp.pl<br><hr>Czarodziej<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam, współpracuje ze szkołą jazdy na Ukrainie i tym pomagam zdobyć prawo jazdy na wszelkie kategorie. Z calym kompletem dokumentów i wpisem do rejestru. Zapewniam transport i sprawy formalne. Szybko i Bezproblemowo ! BEZ ŻADNYCH ZALICZEK !! PL: +48 783179213 UA: +3809245008971 mail: alexprawko@onet. pl<br><hr>ALEXKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):jak to sobie wyobrarzasz ja mieszkam w krakowie a ty czeladzi ! ! !<br><hr>jogi<br>Komentatorzy napisał(a):witam szukam kogos kto bymi pomug zdac egzamin na prawo jazdy kat B! ! ! BO nie kcem kupywac lewego jestem z katowic.<br><hr>jogi<br>Komentatorzy napisał(a):witam kupie prawo jazdy kat B .na terenie katowic<br><hr>piter<br>Komentatorzy napisał(a):witam. SZUKAM KOGOŚ Z OKOLIC KATOWIC KTO ZAŁATWIA PRAWO JAZDY KAT B.NIE PŁACZE ZALICZEK .<br><hr>piter<br>Komentatorzy napisał(a):witam ja tez kupie prawo jazdy od konkretnej osoby kat B.<br><hr>piter<br>Komentatorzy napisał(a):zdecydowanie pomocpj@o2.pl<br><hr>batman<br>Komentatorzy napisał(a):ile to kosztuje kat b.?<br><hr>edek<br>Komentatorzy napisał(a):pomocpj@o2.pl to oszust i naciagacz nie polecam<br><hr>domin<br>Komentatorzy napisał(a):witam kolego ale ludzie są pojebani nie ma opcji żeby załatwić hurtem prawko 10 czy więcej gościom to jest nie realne ale tu pojeby i lewusy piszą bzdury żeby wyjebać kogoś na Parę złoty i na ćpanie mieć weszłam tu przypadkiem i tak patrze co za ciule bzdury piszą a oni dają się robić jak małe dzieci .po pierwsze jak załatwiasz komuś z innej miejscowości to nie potrzebujesz żadnych danych z dowodu czy z innych dokumentów tylko potrzebny jest dokument o wyjeżdżonych godzinach żebyś niby mógł przystąpić do egzaminu to podstawa a reszta zależy kogo się zna ja załatwiałem Parę razy to znam to od podstawy a te ciule co piszą że coś załatwią to pierdola bzdury i nie słuchajcie tych pojebów bo to same wałkarze są i jeb*** cwaniaczki myślą że znajdą paru frajerów i będzie na Parę dni imprezy nie ma opcji że gościu załatwi prawko ludziom z różnych stron polski bez pewnej wiedzy na czym to polega żeby się nie wpierdolić do puchy to bzdury co ci pojeby tu wypisują .narka<br><hr>danek<br>Komentatorzy napisał(a):witam .szukam kogoś kto załatwia prawo jazdy z wpisem do rejestru z terenu katowic lub dąbrowy górniczej .<br><hr>edek<br>Komentatorzy napisał(a):witam .kupie pilnie prawo jazdy kat b ?od reki z wpiszem<br><hr>olaf<br>Komentatorzy napisał(a):witam. kupie prawo jazdy kat b.wpiszem do rejestru legalne moj adres . cynamon361@wp.pl . czekam na oferty<br><hr>aga<br>Komentatorzy napisał(a):witam wszystkich kturzy załatwiajom prawo jazdy potrzebuje kat b pilnie ! oto moje gg 8328032<br><hr>olaf<br>Komentatorzy napisał(a):witam szukam opinij o gosciu czy ktos uniego załatwiał prawo jazdy bartek szmaj gosc oferuje szypko i pewnie czekam na kogos kto uniego załatwiał <br><hr>franek<br>Komentatorzy napisał(a):polecam pomocpj@o2.pl<br><hr>dariusz<br>Komentatorzy napisał(a):witam...czy juz nikt nie załatwia prwaka w tej polsce ////potrzebyje prawo jazdy kat b? oto moje namiary gg 8328032<br><hr>jezus<br>Komentatorzy napisał(a):kupie prawo kat b .pilnie !!!!! oto moje namiary gg 8328032<br><hr>frank<br>Komentatorzy napisał(a):kupie prawo jazdy kat b potrzebuje !!!!!<br><hr>jon<br>Komentatorzy napisał(a):potrzebuje opini o legalneprawojazdy czy ktos uniego zalatwial prawko? piszcze<br><hr>frank<br>Komentatorzy napisał(a):witam wszystkich potrzebuje opini czy ktos uniego zalatwial prawo jazdy u tego goscia podaje legalneprawojazdy piszcze <br><hr>dar<br>Komentatorzy napisał(a):hahah zdziwisz sie <br><hr>OBSERWATOR<br>Komentatorzy napisał(a):czy ktos załatwiał prawo jazdy u tegro goscia pnword@gmial.com piszcze opinie <br><hr>edek<br>Komentatorzy napisał(a):ja kolego sie zawiodłem szczeże <br><hr>OBSERWATOR<br>Komentatorzy napisał(a):kupie prawo jazdy kat b ? ale z reki do reki dam nawet 4000 zl juz sie nie dam nabrac na terenie katowic<br><hr>ala<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam wszystkich chętnych do kupna profesionalnie wykonanych świadectw,,LO,, i TECHNIK,, drukowane w prof. drukarni, bez zaliczek ,po wykonaniu prześlę skan twojego świadectwa, następnie uzgodnimy zaplate i wysylam,pobranie z wglądem, tylko serio oferty proszę bo to ja pierwszy tracę czas i wykorzystuję materiał,druki,stęple ,cena do uzgodnienia<br><hr>ARTKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
tel: 534-868-659<br><hr>sprzedamswiadectwo<br>Komentatorzy napisał(a):Kupię świadectwo ukończenia szkoły średniej. Proszę o szczegóły i ceny. pavla452@interia.pl<br><hr>pavla<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
co wy taki macie z tym problem, ja odrazu znalazłem, załatwiłem sobie paszport i mature u dokumenty100@t.pl , wszystko poszło tak jak chciałem<br><hr>duno44Komentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>Komentatorzy napisał(a):Uwaga na pstrowski@hush.com pobiera zaliczki i znika oszust
jego dane:
Paweł Szczepański
ul. Przasnyska 135
13-113 Janowo
numer konta: 57124069861000000004076738<br><hr>oszukanyaaaa<br>Komentatorzy napisał(a):Ludzie opamietajcie sie!!! nie badzcie naiwni wplacajac jakakolwiek zaliczke!!!Oni tylko czekaja na takich naiwnych lugzi !!!nikt nie zalatwi nic!!! moze warto sprubowac zdac egzaminy ???? jak ja zrobilem......................................<br><hr>ugio<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam jestem zainteresowany świadectwem zsz i uprawnienami spawalniczymi tig-mag ŻADNYCH ZALICZEK ANI WPŁAT<br><hr>JanKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam jestem zainteresowany świadectwem szkolnym zsz i uprawnieniami spawalniczymi TIG-MAG ŻADNYCH ZALICZEK ANI WPŁAT<br><hr>JanKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>Komentatorzy napisał(a):Pomogę Ci jesli Potrzebujesz świadectwo ukończenia szkoły średniej LO. BEZ ZALICZEK I ODBIÓR OSOBISTY DrukiTomasz@interia.pl<br><hr>tomasz<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
potrzebuje swiadectwo zsz pilne prosze o kontakt<br><hr>kingaKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>Komentatorzy napisał(a):Daj znac na azool123@hotmail.com<br><hr>pan<br>Komentatorzy napisał(a):nie miałem problemu ze znalezieniem dziwie sie niektorym ludziom, zamowiłem sobie swiadectwo i kat.A po 3 tygodniach prawko do odbioru w urzedzue a swiadectwo przyniosł kurier - a załatwiałem u legaldokumenty@gmail.com<br><hr>bialostoczanin140<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam interesuje mnie świadectwo szkolne zsz i uprawnienia spawalnicze TIG-MAG bez zaliczek ani wplat <br><hr>JanKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>Komentatorzy napisał(a):SPRZEDAM ŚWIADECTWA LICEUM TECHNIKUM ZSZ bez zaliczek info: szkoaxy@interia.pl<br><hr>krystian<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dla poszukujących załatwienie bezpiecznie prawka, polecam dokumenty100@t.pl - bez naciągactwa, osoba sprawdzona przezemnie katA w 15dni załatwiona !Komentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):da sie da sie. mariuszdrzewieckii@wp.pl kilka tygodni z wpisem w ewidencje kat B i A bez problemu.Polecam drzewieckiego jest wielki.<br><hr>Jacek<br>
bez sciem, czysta relacja - rozmowa, gość konkretny
dzięki i pozdrawiam pana ........<br><hr>nfnow
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Przestań naciągaczu sie sam reklamować bo to jest żałosne !!!<br><hr>annaKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):da sie da sie. mariuszdrzewieckii@wp.pl kilka tygodni z wpisem w ewidencje kat B i A bez problemu.Polecam drzewieckiego jest wielki.<br><hr>Jacek<br>Komentatorzy napisał(a):dla poszukujących załatwienie bezpiecznie prawka, polecam dokumenty100@t.pl - bez naciągactwa, osoba sprawdzona przezemnie katA w 15dni załatwiona !
bez sciem, czysta relacja - rozmowa, gość konkretny
dzięki i pozdrawiam pana ........<br><hr>nfnow<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak w temacie mój post jest na tablicy jeśli jest do przeskoczenia świadectwo zsz bez wpisu proszę o kontakt<br><hr>JanKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>Komentatorzy napisał(a):Pomogę Ci jesli Potrzebujesz świadectwo ukończenia szkoły średniej LO. BEZ ZALICZEK I ODBIÓR OSOBISTY DrukiTomasz@interia.pl<br><hr>tomasz<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam, współpracuje ze szkołą jazdy na Ukrainie i tym pomagam zdobyć prawo jazdy na wszelkie kategorie. Z calym kompletem dokumentów i wpisem do rejestru. Zapewniam transport i sprawy formalne. Szybko i Bezproblemowo ! BEZ ŻADNYCH ZALICZEK !! PL: +48 783179213 UA: +3809245008971 mail: alexprawko@onet. pl<br><hr>AlexKomentatorzy napisał(a):pilnie kupie prawo jazdy z wpisem kategorii B.<br><hr>grazka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam, współpracuje ze szkołą jazdy na Ukrainie i tym pomagam zdobyć prawo jazdy na wszelkie kategorie. Z calym kompletem dokumentów i wpisem do rejestru. Zapewniam transport i sprawy formalne. Szybko i Bezproblemowo ! BEZ ŻADNYCH ZALICZEK !! PL: +48 783179213 UA: +3809245008971 mail: alexprawko@onet. pl<br><hr>alexKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>Komentatorzy napisał(a):Prawo jazdy na Ukrainie . Bez pośredników . Zainteresowani prosze pisac na gg . Pozdrawiam GG 34071421<br><hr>darek<br>Komentatorzy napisał(a):kupię p.j. kat D - płacę 10000zł. żadnych zaliczek, skanów dokumentów czy przesyłek pocztowych.
anikaa27@o2.pl<br><hr>an<br>Komentatorzy napisał(a):Ok 10 000 wchodzę w to <br><hr>Kruk<br>Komentatorzy napisał(a):heheh co za idioci<br><hr>madzia<br>Komentatorzy napisał(a):SAMI OSZUŚCI CI CO CHCĄ KUPIĆ I ci co sprzedają OSZUST ROBI W KONIA OSZUSTA HAHAH<br><hr>OBSERWATOR<br>Komentatorzy napisał(a):Witam wszystkich. Jestem rzetelnym i konkretnym człowiekiem. Załatwiam wszystkie kategorie z wpisem i bez. Transkacja przebiega szybko bezproblemowo, pełna dyskrecja. Proszę pisać na e-mail: sikora1711@wp.pl<br><hr>sikora1711<br>Komentatorzy napisał(a):to chłopie twoje warunki ty oszuscie witam oto moje warunki,
Zaliczka w kwocie 1000 zł na konto 15 1140 2004 0000 3702 7140 6623
Paweł Sikora
ul. Fałata 5
Koszalin
reszta po sprawdzeniu osobiscie dokumentow kolejna 2 tyś
1. Czy kiedykolwiek miał/a pan/i do czynienie z autem ?
2.Czy kiedykolwiek miał/a pan/i wypadek samochodowy ""jeśli tak to co
było powodem tego"" ? proszę pisać
szczerze bo jestem w stanie to sprawdzić
3.ile już pan/i jezdzi autem ?
4.Jaka wiedza jest na temat auta ?
PONIŻEJ PODAJE NIEZBĘDNE DANE JAKIE BĘDĄ MI POTRZEBNE :
IMIĘ -
NAZWISKO -
DATA URODZENIA -
ADRES ZAMELDOWANIA -
SKAN PANA ZDJĘCIA MINIATURKĘ TAKIE JAK SIĘ WYRABIA DOWÓD OSOBISTY -
SKAN WŁASNEGO PODPISU NAJLEPIEJ NA CZYSTEJ BIAŁEJ KARTCE -
SIKORA TO OSZUST NIE MA TAKIEGO ADRESU UWAGA <br><hr>OBSERWATOR<br>Komentatorzy napisał(a):Ludzie, jednak jest mozliwe zalatwienie prawka,lecz napewno nie przez gosci oglaszajacych sie na forach.Sam mialem zalatwiane przez kolesia ktory mieszka w Anglii,lecz zanim sie zaja moim przypadkiem trwalo to kilka tygodni.Dotarcie do goscia zajelo mi ok 2 miesiecy.Konkretni ludzie nie potrzeboja reklamy w sieci-pomyslcie-szczesliwy posiadacz pj<br><hr>kierowca juz<br>Komentatorzy napisał(a):mozesz mi podac wiecej info jestem zainterespwana <br><hr>aaaa<br>Komentatorzy napisał(a):zapraszam do mnie na email <br><hr>sikora1711<br>Komentatorzy napisał(a):pawel_czyzowski@wp.pl
Kupię PRAWKO kat.B . BEZ ZALICZEK !! !! Jak ktos uczciwy to nie przyjmie zaliczek a pieniązki tak czy siak mu sie zwroca za Dokument . Pozdrawiam i czekam na INFO :
pawel_czyzowski@wp.pl<br><hr>Czarodziej<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jestem zainteresowana swiadectwem dojrzałosci i potwierdzajacym kwalifikacje zawodowe prosze o kontakt!<br><hr>martiKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
tel: 534-868-659<br><hr>sprzedamswiadectwo<br>Komentatorzy napisał(a):Kupię świadectwo ukończenia szkoły średniej. Proszę o szczegóły i ceny. pavla452@interia.pl<br><hr>pavla<br>Komentatorzy napisał(a):witam wszystkich chętnych do kupna profesionalnie wykonanych świadectw,,LO,, i TECHNIK,, drukowane w prof. drukarni, bez zaliczek ,po wykonaniu prześlę skan twojego świadectwa, następnie uzgodnimy zaplate i wysylam,pobranie z wglądem, tylko serio oferty proszę bo to ja pierwszy tracę czas i wykorzystuję materiał,druki,stęple ,cena do uzgodnienia<br><hr>ART<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Potrzebujesz wykształcenia? Jestem w stanie pomóc i załatwić oryginalne świadectwa ukończenia: Liceum Ogólnokształcącego, Liceum Ogólnokształcącego dla dorosłych, Liceum Profilowanego. Krótki czas realizacji, nie pobieram zaliczek! ODBIÓR OSOBISTY Osoby konkretne i zdecydowane zapraszam! Kontakt e-mail: DrukiTomasz@interia.plKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>
TYLKO KONKRETNE I ZDECYDOWANE OSOBY!! Świadectwa oryginalne z kuratorium zgodnie z wzorami "MEN" Kontakt e-mail: DrukiTomasz@interia.pl NIE ZAŁATWIAM MATURY!! TYLKO SWIADECTWA UKOŃCZENIA SZKOŁY ŚREDNIEJ!!!<br><hr>tomasz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Potrzebujesz wykształcenia? Jestem w stanie pomóc i załatwić oryginalne świadectwa ukończenia: Liceum Ogólnokształcącego, Liceum Ogólnokształcącego dla dorosłych, Liceum Profilowanego. Krótki czas realizacji, nie pobieram zaliczek! ODBIÓR OSOBISTY Osoby konkretne i zdecydowane zapraszam! Kontakt e-mail: DrukiTomasz@interia.plKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
TYLKO KONKRETNE I ZDECYDOWANE OSOBY!! Świadectwa oryginalne z kuratorium zgodnie z wzorami "MEN" Kontakt e-mail: DrukiTomasz@interia.pl NIE ZAŁATWIAM MATURY!! TYLKO SWIADECTWA UKOŃCZENIA SZKOŁY ŚREDNIEJ!!!<br><hr>Tomasz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Potrzebujesz wykształcenia? Jestem w stanie pomóc i załatwić oryginalne świadectwa ukończenia: Liceum Ogólnokształcącego, Liceum Ogólnokształcącego dla dorosłych, Liceum Profilowanego. Krótki czas realizacji, nie pobieram zaliczek! ODBIÓR OSOBISTY Osoby konkretne i zdecydowane zapraszam! Kontakt e-mail: DrukiTomasz@interia.plKomentatorzy napisał(a):cześć
Ubiegać się o szybki i wygodny kredyt na spłatę rachunków i rozpocząć nowe finansowaniu projektów na niskie oprocentowanie w wysokości 3%. Należy skontaktować się z nami poprzez: elijahloanfirm@outlook.com z kwoty kredytu potrzebnego w naszej ofercie kredytu wynosi minimum 1.000,00 dowolnego wyboru amount.I kredytowych jestem certyfikat, zarejestrowane i legalne lender.You może skontaktować się ze mną dzisiaj, jeśli jesteś zainteresowany w uzyskaniu tego kredyt o kontakt na więcej informacji na temat procesu pożyczki, jak w procesie warunkach pożyczki i jak pożyczki zostaną przeniesione do Ciebie. Potrzebuję twojej szybkiej reakcji, jeśli jesteś zainteresowany.
Formularz Wniosku o pożyczkę
(1) imiona i nazwiska:
(2) Kwota potrzebna jako pożyczki:
(3) Numer telefonu:
(4) Czas trwania:
(5) Kraj:
(6) Stan / prowincja:
(7) Miesięczny dochód:
(8) Stan cywilny:
(9) Wiek / Płeć:
(10) Pożyczka Cel:
UWAGA: Wszystkie odpowiedzi należy kierować na adres: elijahloanfirm@outlook.com dla szybkiego przetwarzania.
Dziękuję,
Pan Eliasz Roland
C.E.O / elijahloanfirm<br><hr>elijah roland<br>
TYLKO KONKRETNE I ZDECYDOWANE OSOBY!! Świadectwa oryginalne z kuratorium zgodnie z wzorami "MEN" Kontakt e-mail: DrukiTomasz@interia.pl NIE ZAŁATWIAM MATURY!! TYLKO SWIADECTWA UKOŃCZENIA SZKOŁY ŚREDNIEJ!!!<br><hr>tomasz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ŚWIADECTEA TANIO , PISZ TO POKAZE I BEZ ZALICZEK. ahtiur@gmail.com<br><hr>AKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
tel: 534-868-659<br><hr>sprzedamswiadectwo<br>Komentatorzy napisał(a):kupię świadectwo maturalne ,proszę o wiadomość na czym to polega i jaki jest koszt.<br><hr>aga<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum