Zobacz wątek - <i>[biblioteka]</i> Przebieg kursu na prawo jazdy...
NAS Analytics TAG

[biblioteka] Przebieg kursu na prawo jazdy...

Wywalac wszystko jak leci

Postprzez Komentatorzy » 19/7/2014, 17:07

Komentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !

Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>
Komentatorzy napisał(a):Załatwię świadectwo maturalne bez zaliczek z wpisem !
UWAGA - TYLKO STARA MATURA. CZYLI PRZED 2005 ROKIEM
Opis załatwienia sprawy:
1.Zgłaszasz się do mnie przez sms na nr tel. 530 534 277
2.Ja podaje Ci maila na jaki masz przesłać dane do świadectwa takie jak
Imię, Nazwisko, data urodzenia, miejsce urodzenia, PESEL.
3.Razem z tymi danymi przesyłasz mi dobrej jakości skan swojego zdjęcia. Najlepiej jakby to nie był skan tylko zapis w JPG u fotografa w oryginale wtedy jakość jest o wiele lepsza.
4.Jak załatwię wszystkie formalności to przesyłam Tobie skan świadectwa i oceniasz czy jest ok.
5.Przesyłasz 2000 zł na podany przeze mnie nr konta.
6.Ja przesyłam Tobie świadectwo na podany przez Ciebie adres listem poleconym. Dlaczego nie załatwiam tego w 4 oczy ? ponieważ obejrzenie świadectwa na oczy a obejrzenie skanu świadectwa oznacza to samo. Poza tym najważniejsza jest dla mnie anonimowość. I nie będę się tłumaczył że ryzykuje bo chyba każdy powinien wiedzieć. Proszę pisać smsa i czekać aż się odezwę. Sprawdzam skrzynką raz na dzień bo to mój drugi nr tel.<br><hr>GAL ANONIM<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam Potrzebuje świadectwo z technikum mechanicznego region wielkopolsaka Poznań Gniezno masz coś takiego<br><hr>AMA<br>
dokumenty100@t.pl polecam wszystko tak jak chciałem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br><hr>ff2fqq
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/7/2014, 13:27

Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>
Posiadam świadectwo Ukończenia Średniego Studium Zawodowego o profilu ogólnorolniczym z 1992 roku ,jednak nie posiadam świadectwa maturalnego z tej szkoły . Chciałam się dowiedzieć jaki jest okres sporządzenia takiego dokumentu i za jaką cenę . <br><hr>Ewelina Kowalska
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/7/2014, 14:27

Komentatorzy napisał(a):Sprzedam świadectwa maturalne, świadectwa ukończenia technikum; różne specjalizacje... itp...
e-mail: sprzedamswiadectwo@onet.pl
tel: 534-868-659<br><hr>sprzedamswiadectwo<br>
Komentatorzy napisał(a):Kupię świadectwo ukończenia szkoły średniej. Proszę o szczegóły i ceny. pavla452@interia.pl<br><hr>pavla<br>
Otrzymałem dziś kupione świadectwo. Jestem zadowolony i polacam szkola_lo24@wp.pl<br><hr>Grzesiek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/7/2014, 05:42

Komentatorzy napisał(a):Potrzebujesz wykształcenia? Jestem w stanie pomóc i załatwić oryginalne świadectwa ukończenia: Liceum Ogólnokształcącego, Liceum Ogólnokształcącego dla dorosłych, Liceum Profilowanego. Krótki czas realizacji, nie pobieram zaliczek! ODBIÓR OSOBISTY Osoby konkretne i zdecydowane zapraszam! Kontakt e-mail: DrukiTomasz@interia.pl
TYLKO KONKRETNE I ZDECYDOWANE OSOBY!! Świadectwa oryginalne z kuratorium zgodnie z wzorami "MEN" Kontakt e-mail: DrukiTomasz@interia.pl NIE ZAŁATWIAM MATURY!! TYLKO SWIADECTWA UKOŃCZENIA SZKOŁY ŚREDNIEJ!!!<br><hr>tomasz<br>
Potrzebuje swiadectwo ukonczenia szkoly zawodowej w zawodzie elektryk !!! Czy jestes wstanie mi pomoc ?<br><hr>darek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/7/2014, 20:02

Komentatorzy napisał(a):Potrzebujesz wykształcenia? Jestem w stanie pomóc i załatwić oryginalne świadectwa ukończenia: Liceum Ogólnokształcącego, Liceum Ogólnokształcącego dla dorosłych, Liceum Profilowanego. Krótki czas realizacji, nie pobieram zaliczek! ODBIÓR OSOBISTY Osoby konkretne i zdecydowane zapraszam! Kontakt e-mail: DrukiTomasz@interia.pl
TYLKO KONKRETNE I ZDECYDOWANE OSOBY!! Świadectwa oryginalne z kuratorium zgodnie z wzorami "MEN" Kontakt e-mail: DrukiTomasz@interia.pl NIE ZAŁATWIAM MATURY!! TYLKO SWIADECTWA UKOŃCZENIA SZKOŁY ŚREDNIEJ!!!<br><hr>tomasz<br>
Witam kupię świadectwo ukończenia szkoły średniej dla dorosłych. Jestem po szkole zawodowej ,mam 42 lata. Jaki byłby czas oczekiwania ? Pozdrawiam. Tomasz ... Łódź<br><hr>Tomasz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/7/2014, 12:53

Komentatorzy napisał(a):Oferuje możliwość załatwienia świadectwa ukończenia liceum ogólnokształcącego, liceum zawodowego, maturę. średnie wykształcenie i matura do załatwienia od ręki. Możliwość odbioru osobistego! kontakt: jery.ko@wp.pl
dyskrecja!. Proszę tylko o przemyślane oferty i nie oczekiwać zaproszenia na uroczyste rozdanie świadectw :)
Dyskrecja i Uczciwość wymagana po obu stronach!<br><hr>JK<br>
Witam. Potrzebne jest mi świadectwo ukończenia szkoły zawodowej. Proszę o pilny kontakt.<br><hr>SF
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/7/2014, 18:41

Komentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>
Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>
Komentatorzy napisał(a):pani Ewo tu na forum są e-maile osób które sie polecaja lub wpisze pani w google sprzedam prawo jazdy <br><hr>rumcajs<br>
Komentatorzy napisał(a):znam kontakt do osoby ktora sie tym zajmue i chetnym moge podac. Sprawdzona osobiscie przeze mnie i przez wiele innych osob o czym przekonaja sie panstwo sami

dorian__w@wp.pl

Dysponuje tez adresami posiadaczy kont wiekszosci oszustwo w sieci ;)<br><hr>dorian<br>
Komentatorzy napisał(a):Prawo Jazdy z Unii, kat ABCE, tanio, szybko, legalnie. bez zaliczek, z wpisem.
Info na havranekbug@gmail.com<br><hr>havran<br>
prawko kat b , wpis niepotrzebny , prawdziwe dane <br><hr>mexxx
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/7/2014, 13:28

Witam pomagam w uzyskaniu prawa jazdy bez żadnych zaliczek tylko u mnie taka oferta proszę kierować się. Pod ten nr 536-397-452 lub pod adres mailowy PrawkoBezZaliczek@wp.pl<br><hr>Sławomir Dobek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/7/2014, 08:23

Komentatorzy napisał(a):Witam pomagam w uzyskaniu prawa jazdy bez żadnych zaliczek tylko u mnie taka oferta proszę kierować się. Pod ten nr 536-397-452 lub pod adres mailowy PrawkoBezZaliczek@wp.pl<br><hr>Sławomir Dobek <br>
nastepny podly oszust!!!<br><hr>ugio
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/7/2014, 08:34

Komentatorzy napisał(a):Witam pomagam w uzyskaniu prawa jazdy bez żadnych zaliczek tylko u mnie taka oferta proszę kierować się. Pod ten nr 536-397-452 lub pod adres mailowy PrawkoBezZaliczek@wp.pl<br><hr>Sławomir Dobek <br>
Komentatorzy napisał(a):nastepny podly oszust!!!<br><hr>ugio<br>
ten padalec pisze bez zaliczek a woła pieniądze kretyn!!!<br><hr>ania
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/7/2014, 14:09

Komentatorzy napisał(a):SPRZEDAM ŚWIADECTWA LICEUM TECHNIKUM ZSZ bez zaliczek info: szkoaxy@interia.pl<br><hr>krystian<br>
Komentatorzy napisał(a):Nie korzystajcie z usług jery.ko@wp.pl . Jest w rozmowie hamski, beszczelny nie znosi zadawanych pytań. w razie odmowy skorzystania z jego usług grozi rozesłaniem danych, by nikt wam nic nie załatwił.<br><hr>lamia<br>
Komentatorzy napisał(a):OSZUST!!<br><hr>ugio<br>
Komentatorzy napisał(a):a kim ty kurwo jestes? podpisz sie nazwiskiem pajacu pierd***<br><hr>Józek<br>
Komentatorzy napisał(a):a ty cwelu nie potrafisz się podpisać nazwiskiem <br><hr>chemik<br>
Komentatorzy napisał(a):sam sie podpisz naciagaczu!!! ja tylko oszczegam ludzi przed gnojkami ktorzy naciagaja ludzi!!!<br><hr>ugio<br>
Komentatorzy napisał(a):kurwo pedale twoja matka naciaga bo twierdzi ze obciagnie bez gumy a laske robi tylko w gumie. i *** ci kurwo w pysk. Psikutas bez s.<br><hr>kajak kuba<br>
Komentatorzy napisał(a):mowisz o sobie prostaku i oszuscie?!!!!!<br><hr>ugio<br>
kurwo firma dalej działa a ty co? dalej walisz konia przed ko0mputerem. <br><hr>ten pan
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 31/7/2014, 08:56

Komentatorzy napisał(a):SPRZEDAM ŚWIADECTWA LICEUM TECHNIKUM ZSZ bez zaliczek info: szkoaxy@interia.pl<br><hr>krystian<br>
Komentatorzy napisał(a):Nie korzystajcie z usług jery.ko@wp.pl . Jest w rozmowie hamski, beszczelny nie znosi zadawanych pytań. w razie odmowy skorzystania z jego usług grozi rozesłaniem danych, by nikt wam nic nie załatwił.<br><hr>lamia<br>
Komentatorzy napisał(a):OSZUST!!<br><hr>ugio<br>
Komentatorzy napisał(a):a kim ty kurwo jestes? podpisz sie nazwiskiem pajacu pierd***<br><hr>Józek<br>
Komentatorzy napisał(a):a ty cwelu nie potrafisz się podpisać nazwiskiem <br><hr>chemik<br>
Komentatorzy napisał(a):sam sie podpisz naciagaczu!!! ja tylko oszczegam ludzi przed gnojkami ktorzy naciagaja ludzi!!!<br><hr>ugio<br>
Komentatorzy napisał(a):kurwo pedale twoja matka naciaga bo twierdzi ze obciagnie bez gumy a laske robi tylko w gumie. i *** ci kurwo w pysk. Psikutas bez s.<br><hr>kajak kuba<br>
Komentatorzy napisał(a):mowisz o sobie prostaku i oszuscie?!!!!!<br><hr>ugio<br>
Komentatorzy napisał(a):kurwo firma dalej działa a ty co? dalej walisz konia przed ko0mputerem. <br><hr>ten pan<br>
spierdalaj popaprancze!!!hahahhahaha <br><hr>ugio
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/8/2014, 08:41

Kupie prawo jazdy szczegoly prosze przyslac na emil pozdrawiam.<br><hr>Kamil
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/8/2014, 22:01

Witam wszystkich chętnych którzy chcieli by miec prawo jazdy jestem w stanie pomuc wam w uzyskaniu uprawnien kategori takich jak B,C
C+E D,D+E B+E oraz T i A zalatwiam wszystkie formalnosci nie wierzycie w moje możliwosci proszę sami się o tym przekonajcie a sami się przekonacie czy było warto kontakt do mnie to 793-413-421 lub pod adresem e-Mail OkrokOdUprawnien@wp.pl do usłyszenia.<br><hr>Andrzej
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/8/2014, 20:39

Komentatorzy napisał(a):Witam wszystkich chętnych którzy chcieli by miec prawo jazdy jestem w stanie pomuc wam w uzyskaniu uprawnien kategori takich jak B,C
C+E D,D+E B+E oraz T i A zalatwiam wszystkie formalnosci nie wierzycie w moje możliwosci proszę sami się o tym przekonajcie a sami się przekonacie czy było warto kontakt do mnie to 793-413-421 lub pod adresem e-Mail OkrokOdUprawnien@wp.pl do usłyszenia.<br><hr>Andrzej<br>
Proszę o s.zczegóły<br><hr>Karol
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/8/2014, 10:57

Komentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>
Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>
Witam, współpracuje ze szkołą jazdy na Ukrainie i tym pomagam zdobyć prawo jazdy na wszelkie kategorie. Z calym kompletem dokumentów i wpisem do rejestru. Zapewniam transport i sprawy formalne. Szybko i Bezproblemowo ! BEZ ŻADNYCH ZALICZEK !! PL: +48 783179213 UA: +3809245008971 mail: alexprawko@onet.pl <br><hr>alexx
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/8/2014, 13:24

Komentatorzy napisał(a):Witam, współpracuje ze szkołą jazdy na Ukrainie i tym pomagam zdobyć prawo jazdy na wszelkie kategorie. Z calym kompletem dokumentów i wpisem do rejestru. Zapewniam transport i sprawy formalne. Szybko i Bezproblemowo ! BEZ ŻADNYCH ZALICZEK !! PL: +48 783179213 UA: +3809245008971 mail: alexprawko@onet.pl <br><hr>alexx<br>
ludzie nie wierzcie im!!! na ukrainie jest wojna!!! a w eu nie jest wazne prawo jazdy ukrainskie!!! nie mozna go wymienic!!! oszusci!!oszusci!!!<br><hr>ugio
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/8/2014, 13:49

Komentatorzy napisał(a):Witam, współpracuje ze szkołą jazdy na Ukrainie i tym pomagam zdobyć prawo jazdy na wszelkie kategorie. Z calym kompletem dokumentów i wpisem do rejestru. Zapewniam transport i sprawy formalne. Szybko i Bezproblemowo ! BEZ ŻADNYCH ZALICZEK !! PL: +48 783179213 UA: +3809245008971 mail: alexprawko@onet.pl <br><hr>alexx<br>
Komentatorzy napisał(a):ludzie nie wierzcie im!!! na ukrainie jest wojna!!! a w eu nie jest wazne prawo jazdy ukrainskie!!! nie mozna go wymienic!!! oszusci!!oszusci!!!<br><hr>ugio<br>
Jak debilu nie mozna jak cały czas wymieniają ,wystarczy zadzwonić do każdego urzedu komunikacji w PL.<br><hr>sławek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/8/2014, 20:38

Komentatorzy napisał(a):Piszcie agugu3@o2.pl pewniak.<br><hr>pewniak<br>
załatw sobie u prawojazdypj@t.pl - nie u jakiś krętaczy , ponad 2 miesiące temu załatwiałem u niego , wporządku gościu , na to co sie umawiałem to dostałem<br><hr>f28f92b
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/8/2014, 18:44

jestem zainteresowany prosze o kontakt<br><hr>dawid
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Smietnik