4444
Ja już chyba wyrosłem z fajnych aut, kolejnym jakie kupię będzie cienki albo sej, potrzebuję czegoś prostego i taniego w eksploatacji, co będzie mnie dowoziło z domu do pracy i z pracy do domu za psie pieniądze, czegoś co nawet jak się zepsuje to naprawa zamknie się w max 300zł...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Jedź nad morze w seico
Albo wyprzedź tira przy 80-100.. poza tym to obudowane wózki sklepowe są. Jak się z e46 do czegoś takiego przesiądziesz to chyba po tygodniu zmienisz to na rower bo przynajmniej sie poruszasz.
Walenty- mówimy w sumie. Suhy ma, ja chce mieć

Walenty- mówimy w sumie. Suhy ma, ja chce mieć

-
kravec - Administrator
jak polatałem sejem 1.1 po mieście to pierwsze co bym w nim zmienił to opony na szersze, poza tym eleganckie auto, miałem kiedyś dostęp do cienkiego 900 z przebiegiem 37kkm i też mistrzostwo świata na mieście. A nad morze zawsze mogę lecieć na moto
planuję też zakup leona pierwszej generacji lub polo po 2002r a e46 pewnie zostanie w garażu bo sprzedawać się jej nie opłaca...

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
To ja też powyrastałem ze wszystkiego
sportowego 1200ccm zamieniłem na dziadkowego 650ccm
galanta 2.5 V6 ostatnio myślałem zamienić na jakąś astrę/megane
a pracę jako inżynier konstruktor zamienić na kierowcę ciężarówki
świat się zmienia

sportowego 1200ccm zamieniłem na dziadkowego 650ccm

galanta 2.5 V6 ostatnio myślałem zamienić na jakąś astrę/megane

a pracę jako inżynier konstruktor zamienić na kierowcę ciężarówki

świat się zmienia

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
suhy-19 napisał(a):pany dzisiaj w czechach trafiłem na taki rarytas w budce z alkoholami
I jak tam, pychota?
Kumpel miał żółtego Cieniasa 1.1 Sporting z kubłami i do robienia zamieszania na mieście, albo dla małolata jako jeden z pierwszych samochodów do wyszalenia jest ok, bo nawet fajnie się zbiera, ale żeby tym latać na co dzień po kilku latach za kierownicą "normalnych" samochodów to już niekoniecznie.
I być może właśnie dlatego utopiliśmy tego Sportinga w jeziorze

-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
Ja to odwrotnie, zawsze uważałem że auta ma być tanie w zakupie i eksploatacji, dobre do zaparkowania i żeby nie było szkoda, aż kupiłem C klasę na próbę
Jak ostatnio wsiadłem do matki lanosa to myślałem że się popłaczę
Ale z drugiej strony Fiata Tipo bardddddzo miło wspominam
Fajnie to g*wno jeździło 

Ale z drugiej strony Fiata Tipo bardddddzo miło wspominam

-
Invi - VIP Ścigacz.pl
melvin napisał(a):Ja już chyba wyrosłem z fajnych aut, kolejnym jakie kupię będzie cienki albo sej, potrzebuję czegoś prostego i taniego w eksploatacji, co będzie mnie dowoziło z domu do pracy i z pracy do domu za psie pieniądze, czegoś co nawet jak się zepsuje to naprawa zamknie się w max 300zł...
Przyjdzie czas to dorośniesz znowu. Tez kiedyś przechodziłem taki etap w życiu i zamiast fajnych aut miałem Seicento w gazie, które woziło mnie do pracy i z powrotem. Na szczęście z tego wyroslem i znowu jeżdżę fajnymi autami, bo cenię komfort i lubie sobie czasem przycisnąć

Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
O to mi chodziło co piszecie. Niby to jest ok bo tanio... ale jak mam się wkur... za każdym razem jak podchodzę do auta albo nim jadę to przepraszam ale nie. Ma mi się podobać to raz- żebym idąc po parkingu nie patrzył w drugą stronę- byle nie na to moje. Ma się prowadzić- nie zapomnę nigdy chyba paru dni jeżdżenia Vectrą B- dynamiczniejsza zmiana pasa ruchu i zastanawiałem się czy ja dalej jadę czy ta łódź popłynie gdzieś dalej na falach (chyba tylko 607 to przebijało). Ma hamować- bo to bezpieczeństwo. Ma skręcać- bo to przyjemność. Ma przyspieszać (nie musi być demonem mocy, ale jakieś w miarę logiczne zbieranie się musi być- jak wsiadam do czegoś co ma mniej niż 100 KM to powyżej 70km/h w ogóle nie ma o czym mówić)- to też kwestia bezpieczeństwa i przyjemności. I jeszcze jedno- ma mi leżeć.. po prostu. Są auta które mimo tego że są świetne po prostu mi nie leżą za kierownicą- np. E60- jako pasażer super, ale nie mogę sobie znaleźć miejsca za kierownicą- nie czuję tego auta.
A na marginesie- byłem w szoku jak przejechałem się ostatnio nowym focusem (przedliftowym)- mówię: "boże jak to skręca!", ale jakiś czas później wsiadłem do Giulietty- to jest jeszcze lepsze. W trybie dynamic po prostu krzyczy o tym co się dzieje pod kołami według mnie. Jakby dodali jeszcze układ dźwigni zmiany biegów z Mazd byłby ideał
A na marginesie- byłem w szoku jak przejechałem się ostatnio nowym focusem (przedliftowym)- mówię: "boże jak to skręca!", ale jakiś czas później wsiadłem do Giulietty- to jest jeszcze lepsze. W trybie dynamic po prostu krzyczy o tym co się dzieje pod kołami według mnie. Jakby dodali jeszcze układ dźwigni zmiany biegów z Mazd byłby ideał

-
kravec - Administrator
kravec napisał(a):Ma się prowadzić- nie zapomnę nigdy chyba paru dni jeżdżenia Vectrą B- dynamiczniejsza zmiana pasa ruchu i zastanawiałem się czy ja dalej jadę czy ta łódź popłynie gdzieś dalej na falach
Tak

-
Invi - VIP Ścigacz.pl
Invi napisał(a):Ale z drugiej strony Fiata Tipo bardddddzo miło wspominamFajnie to g*wno jeździło
Noo! I ten moment jak jedziesz i nagle zmienia sie zielona kontrolka "economy" na pomaranczowa kontrolke "power" Szatan!

Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
cioracz napisał(a):Invi napisał(a):Ale z drugiej strony Fiata Tipo bardddddzo miło wspominamFajnie to g*wno jeździło
Noo! I ten moment jak jedziesz i nagle zmienia sie zielona kontrolka "economy" na pomaranczowa kontrolke "power" Szatan!
A nie wiem

Ale to naprawdę fajnie jeździło

-
Invi - VIP Ścigacz.pl
Chyba trochę odbiegliśmy od temat. Budka z alkoholami jest interesująca...
Ciekawe ile płacą za dostawę tego soku na samym dole.
zdjęcia ślubne Łódź (otwórz link)

Ciekawe ile płacą za dostawę tego soku na samym dole.

zdjęcia ślubne Łódź (otwórz link)
Ostatnio edytowano 22/4/2015, 23:51 przez ediwonder, łącznie edytowano 1 raz
- ediwonder
- Świeżak