4444
suhy-19 napisał(a):takjuz mam wszystkie pokemony ze scigacza
Hahah

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
suhy-19 napisał(a):Angler napisał(a):Ufff dobrze, że ja się do pokemonów nie zaliczam.
niewiesz do jakiej Cie grupy zaliczam, takze niemasz z czego sie cieszyc
Na szczęście nie martwi mnie to, do jakiej grupy mnie zaliczasz.
-
Angler - Bywalec
suhy-19 napisał(a):ma ktoś gdzieś jakieś zniżki na części samochodowebo potrzebuje oryginalne chlapacze do alfy 159, ale jak widzę ceny to nogi mi sie uginają
Jak chcesz to Ci ze stałego miejsca alf czyli szrotu mogę wziąć za parę dyszek

Pytanie. Ktoś wie czy ta ustawa mówiąca o tym że jak ktoś nie ma prawka to 3tyś płaci weszła w życie?
Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
suhy-19 napisał(a):ma ktoś gdzieś jakieś zniżki na części samochodowebo potrzebuje oryginalne chlapacze do alfy 159, ale jak widzę ceny to nogi mi sie uginają
Zadzwoń do serwisu fiata- czasami potrafią zaskoczyć.
Zadzwoń do typków ze sklepu- autosklep24 (http://autosklep24.pl)- czasami potrafią coś nieźle wyczarować (ale ja od nich biorę głównie zamienniki).
Swoją drogą- jak masz sw i 1.9 to nie chcesz sprzedać koło wakacji?

-
kravec - Administrator
mam czarną 1.9 sw z przyciemnionymi szybami, 18" felgami i o oczywiście na glebie
tylko przez to ze mam szerokie felgi lakier po bokach alfy jest praktycznie bialy (został wypiaskowany) i niezaciekawie to wygląda
i oczywiscie nie na sprzedaz bo raczej drugiej takiej nie znajde 

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
Ja bym przytulił 2.4 q4 ale mi budżet nie pozwoli. Muszę swoją sprzedać i jakaś w miarę przyzwoitą i w miarę niedrogą 1.9 poszukać. Machnę jej chipa pewnie bo sporo cięższa od mojej jest, a silnik praktycznie ten sam.
A tak na marginesie- słyszałeś o podobnych historiach:
http://kwejk.pl/przegladaj/2241117/0/z- ... owych.html
?
4'ta mnie powaliła (choć wiem że to może być prawda
)
A tak na marginesie- słyszałeś o podobnych historiach:
http://kwejk.pl/przegladaj/2241117/0/z- ... owych.html
?
4'ta mnie powaliła (choć wiem że to może być prawda

-
kravec - Administrator
kravec ja za swoją dalem z oplatami prawie 24k pln a prawie gola wersja
tylko ze kupilem od pierwszego wlasciciela. samochód do konca serwisowany. kilka tygodni wczesniej przeszedl pelen serwis gdzie zostalo wymienione cale zawieszenie, klocki i tarcze a na dodatek typ zafundował belli nowe alusy z oponami za ponad 5k pln
oczywiscie na wszystko sa rachunki
moja miala 150kuca a objezdzalem jak chcialem kolege w 156 takze nie jest az taka slaba
teraz mam 182 kuce
to z bramkarzem to jak dla mnie jedna wielka ściema

to z bramkarzem to jak dla mnie jedna wielka ściema

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
Kaai- jak dla mnie 4'te można przeczytać.
Z robieniem .... możliwa akcja- sam raz wparowałem kumplowi do pokoju jak panienka jeszcze się oblizywała (lat niecałe 17 chyba), a inna z którą przyszedł siedziała z resztą i piła. Inna akcja- byłem z dziewczyną (byłą już) na jej studniówce- technikum i liceum profilowane- jeden typek (znałem też gościa) przyszedł z jakąś "ciekawą" panną. Po 2 godzinach wylądowała na kolanach innego, przy tym stole co ja- tyle że kilka miejsc dalej. Zaczęły się śmiechy wkoło. Pytam o co chodzi- a ludzie mi pokazują żebym się lepiej przyjrzał- gościu się nie pierdzielił i hyc łapa w majty i leci, a ta zadowolona. Studniówka była jakieś 30km od naszego miasta- typek który z nią przyszedł (jak się pokapował to skuł się totalnie)- podbija do mnie i dając mi telefon mówi: napisz jej smsa bo ja nie jestem w stanie... napisz jej: "wracasz kurwa pieszo!".
Suhy.
To jak dałeś 24 jakiś czas temu to myślę że dobra cena. Ja tak liczę koło 22-23 coś trafić. Tyle że chce w ciemnym materiale, nie skórze. A też tak myślałem coś na 175-180 KM żeby jej nie przeciążyć. Teraz mam 140 i nie jest źle. Patrzyłem na te q4 ale to 35-40 trzeba szykować.
Z robieniem .... możliwa akcja- sam raz wparowałem kumplowi do pokoju jak panienka jeszcze się oblizywała (lat niecałe 17 chyba), a inna z którą przyszedł siedziała z resztą i piła. Inna akcja- byłem z dziewczyną (byłą już) na jej studniówce- technikum i liceum profilowane- jeden typek (znałem też gościa) przyszedł z jakąś "ciekawą" panną. Po 2 godzinach wylądowała na kolanach innego, przy tym stole co ja- tyle że kilka miejsc dalej. Zaczęły się śmiechy wkoło. Pytam o co chodzi- a ludzie mi pokazują żebym się lepiej przyjrzał- gościu się nie pierdzielił i hyc łapa w majty i leci, a ta zadowolona. Studniówka była jakieś 30km od naszego miasta- typek który z nią przyszedł (jak się pokapował to skuł się totalnie)- podbija do mnie i dając mi telefon mówi: napisz jej smsa bo ja nie jestem w stanie... napisz jej: "wracasz kurwa pieszo!".

Suhy.
To jak dałeś 24 jakiś czas temu to myślę że dobra cena. Ja tak liczę koło 22-23 coś trafić. Tyle że chce w ciemnym materiale, nie skórze. A też tak myślałem coś na 175-180 KM żeby jej nie przeciążyć. Teraz mam 140 i nie jest źle. Patrzyłem na te q4 ale to 35-40 trzeba szykować.
-
kravec - Administrator
senekkorzenna napisał(a):Walenty pożyczył byś tej maszynki do pieniędzy na dwa dniPrzysięgam że oddam w terminie.
![]()
Tą lalkę skaczącą nad tobą sobie zatrzymaj.
Lalka w zestawie. Nie da się oddzielnie.
Pozmywa, zrobi masaż. Same zalety.
kravec napisał(a):159
Jaką to tam u siebie motorownie masz?
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator