prawo jazdy kategoria A - ANGLIA
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
tak na szybkiego przelecialem http://www.direct.gov.uk/en/index.htm i nie widze tam nigdzie wprost napisane, ze mozna robic same egzaminy ale nie pisze tez, ze nie
a egzaminy mozna bookowac samemu online z tego co widze, wiec...
i znalazlem tam takie zdanie "Recent surveys indicate that nine in ten learners who passed both theory and practical tests first time were taught by an instructor."
czyli wychodzi ze 1 na 10, ktorzy zdali za 1wszym razem sami nauczyli sie jedzic
a egzaminy mozna bookowac samemu online z tego co widze, wiec...

i znalazlem tam takie zdanie "Recent surveys indicate that nine in ten learners who passed both theory and practical tests first time were taught by an instructor."
czyli wychodzi ze 1 na 10, ktorzy zdali za 1wszym razem sami nauczyli sie jedzic

- MeeHau
- Świeżak
prawo jazdy na motor w UK - londyn
zna ktos polskiego instruktora?? chce zrobic prawko na motor
- BeataK
- Świeżak
Nic nie trzeba dokumentować.Jedynym warunkiem przystapienia do CBT jest zaswiadczenie o zdanym teście pisemnym.Test pisemny kosztuje 25 funtów a termin bukujesz telefonicznie.Polskie materiały dostepne na mojejwyspie(koszt ksiazki 35funtów razem z przesyłka).
- dariap74
- Świeżak
eneasz napisał(a):BeataK napisał(a):dariap74 wszystko sie zgadza oprocz jednego co napisales, aby zrobic CBT nie musisz wczesniej zdac testow, zaliczenie egzaminu teoretycznego jest wymagane wylacznie jesli chcesz zrobic DAS.
A jak nie DAS to nie?
Moglbys to rozwinac ??

-
smyk - Świeżak
no ja tyle wiem, ze trzeba miec provisional license by robic CBT.
Enek , czy mysmy nie walkowali tego tematu juz jakis czas temu?
Enek , czy mysmy nie walkowali tego tematu juz jakis czas temu?
GSF 600N | | http://uk.youtube.com/watch?v=-lPBgtRLmIE
-
johnmichael - VIP Åšcigacz.pl
Ile trzeba miec lat na te CBT bo ja slyszalem ze 16 a inni gadaja ze tu jest inaczej i nie ma takiego czegos... prosze o jak najszybsza odpowiedz...
- sebekmelior
- Świeżak
Ja mam 16 lat juz za kilka dni a co jesli zrobie A1 w polsce? Czy jazda po anglii bedzie legalna? Jezeli nie, powiedzcie jak i przerobic 125-tke na 50-tke....
- sebekmelior
- Świeżak
Ktos mowil mi ze mial 600-tke na 50-tke zarejestrowana ale nie wierze a co do 125-tek to widzialem kilka... I TO JEST LEGALNE CZESCIOWO PRZYNAJMIEJ CZYLI NIE POWINNISCIE DAWAC ZA TO OSTRZEZEN...
- sebekmelior
- Świeżak
I co z moim pytaniem?? (tym pierwszym o jezdzie po anglii na polskim A1 prawku)
Bo maszyna to nie wszystko, najwazniejsza jest pasja!!
- sebekmelior
- Świeżak
Witam wszystkich - pierwszy post mimo ze rejestrowalem sie duzo wczesniej.
Korci mnie na motor:-) Slyszalem gdzies, ze jesli ma sie prawko na samochod (mam) oraz CBT, to zakaz przewozu pasazerow i literki L nie obowiazuja. Naszperalem sie w google i nic nie znalazlem, czy ktos ma jakies doswiadczenia i umie to potwierdzic lub zdementowac?
Jesli to prawda, to chyba sie skusze na to CBT i jakies 125.
Dzieki z gory i pozdrawiam.
Korci mnie na motor:-) Slyszalem gdzies, ze jesli ma sie prawko na samochod (mam) oraz CBT, to zakaz przewozu pasazerow i literki L nie obowiazuja. Naszperalem sie w google i nic nie znalazlem, czy ktos ma jakies doswiadczenia i umie to potwierdzic lub zdementowac?
Jesli to prawda, to chyba sie skusze na to CBT i jakies 125.
Dzieki z gory i pozdrawiam.
- patek
- Świeżak
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości