11
Teraz to w ogóle moda na czarnego jacka się zrobiła . Mi żadne whisky nie podchodzi wole się włamać do apteki po ketonal . Albo jak Mirek : nago przejechać się przy -10 stopniach .
ASR
A ja miałem taksówkę i śmieciarkę jako pojazd do jeżdżenia w MW .
ASR
A ja miałem taksówkę i śmieciarkę jako pojazd do jeżdżenia w MW .
-
amahay - Stały bywalec
ASR1927 napisał(a):No bo to wszystko robione "zdjęcia" tam gdzie sie auta kupuje, więc to są seryjne osiągiMimo wszystko dziwne uczucie, kiedy dziduję Ferrari 458 Italia ponad 350km/h a z boku bierze mnie VW Lupo
To chyba pierwsza oznaka, ze nie rozgraniczasz co jest rzeczywistoscia a co fikcja. Jezdzilem Ferrari 458 Italia po torze i nawet gdybys do luppo wsadzil ten sam silnik (wiadomo, luppo lzejsze) to w zyciu nie osiagniesz tej samej trakcji. Sama zmiana kol, poszerzanie, obnizenie nic nie pomoze. Chcialbym tylko prypomniec ,ze luppo ma naped na przod a italia E-Diff I F1-Trac traction control w standardzie. dodatkowo jest nizsza, i szersza i ... sorry ale luppo jadace 350 po torze wyprzedzajace ferrari to tylko w jakis malo dopracowanych grach
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
ja nawet po AKATARZE nie mogę prowadzić bo mam zjazdy jakieś dziwne .
Osobiście ketanolu używałem raz , zgodnie z przeznaczeniem .
A jak jesteśmy w temacie odurzania się to fikcją jest że za granicą można palić a u nas nie . WHY ?!?!
Osobiście ketanolu używałem raz , zgodnie z przeznaczeniem .
A jak jesteśmy w temacie odurzania się to fikcją jest że za granicą można palić a u nas nie . WHY ?!?!
-
amahay - Stały bywalec
@amahay - jak po ketonalu masz jazdy to spróbuj sobie kiedyś nimesil wziąć. Ja kiedyś na ból głowy zapodałem i muszę powiedzieć, że lekko przesadziłem sądząc po efektach:)
Growing old is mandatory. Growing up is optional.
- Brekekeks
- Świeżak
Pierdyknijcie sobie gimbusowy acodin. Nie jadlem, ale slyszalem ;D w duzych ilosciach ryje glowe ;D
Ludziska, padl mi telefon, ratujcie ! Musze sobie cos kupic, do 400-500 zeta. Smartfon jakis. Moze byc uzywany, byleby mial jeszcze cos gwarancji. Polecilby ktos cos ciekawego ? Bo ja nie siedze w temacie telefonow od 3 lat...
Ludziska, padl mi telefon, ratujcie ! Musze sobie cos kupic, do 400-500 zeta. Smartfon jakis. Moze byc uzywany, byleby mial jeszcze cos gwarancji. Polecilby ktos cos ciekawego ? Bo ja nie siedze w temacie telefonow od 3 lat...
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
Jak leżałem w szpitalu po glebie to akurat się tak złożyło że położyli mnie na sali ze znajomym z czasów liceum, przez te kilka dni wyciągnęliśmy od pielęgniarek z pół szafki ketanoli, ale oprócz zaniku bólu (do tego stopnia że z kolesia który mógł leżeć na łóżku w tylko jednej określonej pozycji mogłem razem z nim swobodnie uciekać ze szpitala i kręcić się w pobliżu pobliskiego LO i parku
) to żadnych efektów nie stwierdziliśmy.

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
do 500 zł zł galaxy S2? chyba po spotkaniu z ciężarówką:D
Szukaj galaxy ace 2.
Rosibój- wyluzuj trochę- Gra to jest Gra, po cholerę porównujesz coś z rzeczywistością? w strzelance też powiesz, że mas 100 życia a w realu tylko jedną szansę jak dostaniesz w głowę kulkę? Zrozum że gry to gry real to real;]
Szukaj galaxy ace 2.
Rosibój- wyluzuj trochę- Gra to jest Gra, po cholerę porównujesz coś z rzeczywistością? w strzelance też powiesz, że mas 100 życia a w realu tylko jedną szansę jak dostaniesz w głowę kulkę? Zrozum że gry to gry real to real;]
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
no przecież ! miałem 43 nowotwory !
Nie jestem ćpunem ani lekomanem przecież :D Akatar używałem ze względu na uczulenie na pyłki .
Papierochów nie palę , alkohol raczej okazyjnie ...
No chyba przegiąłem z tą s2 rzeczywiście . Ale do 500 na pewno 3gs iphone . Wiem że wielu przeciwników jest ale porównajcie chociażby coś gorszego od galaxy s2 z iphonem nawet 3g i dotyk jest bez porównania . Tak samo ogólnie z szybkością oprogramowania (jak się nie ma pół appstore wykupionego) .

Nie jestem ćpunem ani lekomanem przecież :D Akatar używałem ze względu na uczulenie na pyłki .
Papierochów nie palę , alkohol raczej okazyjnie ...
No chyba przegiąłem z tą s2 rzeczywiście . Ale do 500 na pewno 3gs iphone . Wiem że wielu przeciwników jest ale porównajcie chociażby coś gorszego od galaxy s2 z iphonem nawet 3g i dotyk jest bez porównania . Tak samo ogólnie z szybkością oprogramowania (jak się nie ma pół appstore wykupionego) .
-
amahay - Stały bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości