1113
Walenty napisał(a):miki1406 napisał(a):No już lepszy ford niż citroen... Niestety Francuzi mają swoje dziwne tylko im zrozumiałe patenty... Np. tylna belka w renault 19.
(...)
Co z nią? Ojciec miał kiedyś ten wozik, jej kariera skończyła się właśnie po awarii belki, ale nie zagłębiałem się nigdy w szczegóły.
A jak wyjąć zewnętrzną bieżnie wewnętrznego łożyska igiełkowego?? Bo jest metr od końca "półbelki" a z drugiej strony jest zaślepiona...

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl
Wychodząc dzisiaj rano do pracy i przechodząc spacerkiem z domu do nudnej jak flaki z olejem astry zaparkowanej nieopodal poczułem dziwne uczucie w brzuchu nie był to kac, gastro też nie, bo żadnego grubasa nie przytuliłem, więc pozostaje tylko jedna rzecz, która mogła wprawić mnie w ten jakże dziwny stan emocjonalny WIOSNA ;];];]
Przejechałem może ze 100m zatrzymałem się na czerwonym świetle rozmyślając o wszystkim i o niczym, kiedy to dotarła do mojej może jeszcze nie do końca wybudzonej czachy myśl, że mojej moto zupełnie nie gotowe do sezonu a na dodatek miałem ogarnąć nowy serwis...
I tu pojawia się pytanie do kolegów z okolic Warszawy szukam sprawdzonego serwisu, który nie będzie mnie ładował w.... i fajnie przygotuje moto do sezony ;]
Przejechałem może ze 100m zatrzymałem się na czerwonym świetle rozmyślając o wszystkim i o niczym, kiedy to dotarła do mojej może jeszcze nie do końca wybudzonej czachy myśl, że mojej moto zupełnie nie gotowe do sezonu a na dodatek miałem ogarnąć nowy serwis...
I tu pojawia się pytanie do kolegów z okolic Warszawy szukam sprawdzonego serwisu, który nie będzie mnie ładował w.... i fajnie przygotuje moto do sezony ;]
CBR f4i sport
-
malomi - Bywalec
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
malomi napisał(a):(..), który nie będzie mnie ładował w.... (...)
nie mogłeś napisać, ze nie chcesz się czuć jak czopek?

(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
miki1406 napisał(a):Walenty napisał(a):miki1406 napisał(a):No już lepszy ford niż citroen... Niestety Francuzi mają swoje dziwne tylko im zrozumiałe patenty... Np. tylna belka w renault 19.
(...)
Co z nią? Ojciec miał kiedyś ten wozik, jej kariera skończyła się właśnie po awarii belki, ale nie zagłębiałem się nigdy w szczegóły.
A jak wyjąć zewnętrzną bieżnie wewnętrznego łożyska igiełkowego?? Bo jest metr od końca "półbelki" a z drugiej strony jest zaślepiona...
No nie wiem... Młotkiem albo siekierą?
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
madcap napisał(a):malomi napisał(a):(..), który nie będzie mnie ładował w.... (...)
nie mogłeś napisać, ze nie chcesz się czuć jak czopek?
Racja mało przemyślana wypowiedź .

Ale przynajmniej pojadę i się nie okaże, że mam pół silnika do wymiany.
Niestety mechanik ze mnie żaden.

CBR f4i sport
-
malomi - Bywalec
-
power_bit - VIP Ścigacz.pl
za czasów pierwszych sprzętów jeździliśmy po starej żwirowni i jakoś nam się trasy przejazdu pomieszały (bo nie planowaliśmy tak zaawansowanych trików) bo ja celowałem w jakiś "podjazd" na swoim piździku i gdzieś w połowie drogi nad moją głową przeleciał kumpel na wsk125 skaczący z niewielkiej skarpy po lewej
po czymś takim trochę przystopowaliśmy z szukaniem przygód
Koniec końców kumpel jeszcze w tym samym roku złamał kręgosłup na tej wuesce :/ na szczęście wyzdrowiał, ale na jak spotkaliśmy się na komisji wojskowej to od razu dostał pieczątkę zwalniającą ze służby...

Koniec końców kumpel jeszcze w tym samym roku złamał kręgosłup na tej wuesce :/ na szczęście wyzdrowiał, ale na jak spotkaliśmy się na komisji wojskowej to od razu dostał pieczątkę zwalniającą ze służby...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Gdyby ktoś chciał auta pooglądać, na przykład mustanga w kombi albo forda gt:
...to tutaj można ściągnąć paczkę zdjęć: kurierplikow.pl/lite/paczka/PIzkkCgLUAiT/1684125/nowy%20folder.rar
Sam obiekt zwie się Classic Remise i znajduje się w Berlinie.
Odwiedziłem raz to miasto, ale tego nie widziałem. Widziałem zamiast tego veyrona za szybą :]

...to tutaj można ściągnąć paczkę zdjęć: kurierplikow.pl/lite/paczka/PIzkkCgLUAiT/1684125/nowy%20folder.rar
Sam obiekt zwie się Classic Remise i znajduje się w Berlinie.
Odwiedziłem raz to miasto, ale tego nie widziałem. Widziałem zamiast tego veyrona za szybą :]
-
Walenty - Moderator
power_bit napisał(a):Walenty napisał(a):Co power, lagi Ci z kielichów wypadły? :>
Chłopie, ja miałem motorynkę, lagi były zespawane dla poprawy właściwości jezdnych
Motorynka... Taki niepozorny sprzęt, a usd to miało

-
Walenty - Moderator
Walenty napisał(a):Motorynka... Taki niepozorny sprzęt, a usd to miało
Podjeżdżałem tym zacnym sprzętem pod firmę mamy gdzie pracowało 3,5 tys ludzi na jednej zmianie, gdy wszyscy wychodzili do domu oglądali moją motorynkę, byłem wtedy bardzo dumny, tym bardziej, że na baku siedziała moja siostra...

Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
-
power_bit - VIP Ścigacz.pl