1113
właśnie miałem pisać ze lepiej kraza niż smarta w rodzinie ciężarówek, ale żukieta to klasyczny temat, zwłaszcza plandeka
Właśnie mi znajomy rzucił to głupie piwne wyzwanie na fb...
Nie podobała mi się ta zajawka od początku, ale co zrobić

Właśnie mi znajomy rzucił to głupie piwne wyzwanie na fb...
Nie podobała mi się ta zajawka od początku, ale co zrobić

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Angler napisał(a):miki1406 a nie marzyłeś nigdy o jeździe takim czymś?
Jakoś mnie nigdy do ruskich tematów nie ciągnęło, miałem tavrie i mi styknie

Moto i niemieckie auta osobowe... klasycznie...

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl
Miki, jak disko jest na wsi i masz tam kawałek pola to można
W ogóle zdziwiłem się jak zobaczyłem jak niewiele pasa startowego potrzebuje na start/lądowanie.
Melvin mam to samo z tym Accordem, przez dłuższy czas uważałem go za najładniejsze kombi na rynku i też nie wiem o co mi wtedy chodziło

W ogóle zdziwiłem się jak zobaczyłem jak niewiele pasa startowego potrzebuje na start/lądowanie.
Melvin mam to samo z tym Accordem, przez dłuższy czas uważałem go za najładniejsze kombi na rynku i też nie wiem o co mi wtedy chodziło

-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
melvin napisał(a):tak właśnie patrzę na akorda 2003 kombi i się zastanawiam jak to mi się mogło kiedyś podobać? dosłownie wszystko co kiedyś uważałem za + tego auta jest tragiczne...
Z zewnątrz nawet nawet, ale w środku PRL i golf II, a graty to histroria na ebay i tygodnie czekania... Fajny jak wszystkie japońce, dla bogatych i tych co stać na salon i ASO...
NIEMIECKIE!!!

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406, jako że na co dzień masz kontakt z takimi rzeczami, tak ogólnikowo mógłbyś mi napisać jak wyglądają koszty serwisu benzynowego Citroena C4 1.6 VTR w porównaniu do innych aut tego segmentu? Muszę zmienić samochód bo moje 2.8 zaczyna mnie powoli wykańczać
. VTR-y nie są jakoś strasznie drogie, a wyglądają na prawdę fajnie, szczególnie 3-drzwiowe
.

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
No już lepszy ford niż citroen... Niestety Francuzi mają swoje dziwne tylko im zrozumiałe patenty... Np. tylna belka w renault 19.
Niemcy kocham za podejście... Jakie było moje zdziwienie jak dowiedziałem się po co są dwa bolce w schowku w moim stary (91) e36... A jak zakochałem się e E31 850CSi... Moja miłość do Calibry trwa do dziś!!! I choć stała się szpachlibrą i dresowozem, dla mnie Calibra zawsze będzie Banditem wśród aut... Bezawaryjny 2.0 8V, połączony z tanią mechaniką Vectry A i ponadczasowym sportowym wyglądem... Hit, który kocham...
I co podskoczy mi któryś z typków w 2.0 TDI?? Może sprawdzimy się w niezawodności??... Mi może strzelać gaz?? Wrzuce PB pojade dalej... A tobie zapcha się DPF, zatrze silnik i wyjedzie bokiem dwusprzęgłowe DSG. I co? I moja wiejska szpachlibra pojedzie dalej...
Aktualnie mam Vectre B - którą ostatnio żona pobrała dzika, koszty?? Zderzak 106,05zł i kierunkowskaz 19,95zł... Macie coś tańszego z japończyków?? A może wasze Hondy nie "wybierają" dzików?? A może nie ma zderzaków do waszych wynalazków?? I Combo 1.6 8v na Corsie C z 2004roku... Kupione za 1700zł. Pali 9l LPG...
Aktualnie marze o E39 z 2.5 litrową benzyną z sekwencją... Ideał auta..
Citroen... Super auto... Do póki nie popsuje się coś poza filtrami... Może serialnie kup Golfa V... Wyższa cena tych aut jest spowodowana popularnością modelu... Tanimi naprawami. Zapytaj gdzieś na mieście o mechanizm wycieraczek, albo elektrycznych szyb do tego citroena... A przecież nie wytłumaczysz żonie, że ma nie naciskać...
A do golfa od ręki.... I mimo, że nie trawie VAGów, to wole niż francje czy japonie...
Niemcy kocham za podejście... Jakie było moje zdziwienie jak dowiedziałem się po co są dwa bolce w schowku w moim stary (91) e36... A jak zakochałem się e E31 850CSi... Moja miłość do Calibry trwa do dziś!!! I choć stała się szpachlibrą i dresowozem, dla mnie Calibra zawsze będzie Banditem wśród aut... Bezawaryjny 2.0 8V, połączony z tanią mechaniką Vectry A i ponadczasowym sportowym wyglądem... Hit, który kocham...
I co podskoczy mi któryś z typków w 2.0 TDI?? Może sprawdzimy się w niezawodności??... Mi może strzelać gaz?? Wrzuce PB pojade dalej... A tobie zapcha się DPF, zatrze silnik i wyjedzie bokiem dwusprzęgłowe DSG. I co? I moja wiejska szpachlibra pojedzie dalej...
Aktualnie mam Vectre B - którą ostatnio żona pobrała dzika, koszty?? Zderzak 106,05zł i kierunkowskaz 19,95zł... Macie coś tańszego z japończyków?? A może wasze Hondy nie "wybierają" dzików?? A może nie ma zderzaków do waszych wynalazków?? I Combo 1.6 8v na Corsie C z 2004roku... Kupione za 1700zł. Pali 9l LPG...
Aktualnie marze o E39 z 2.5 litrową benzyną z sekwencją... Ideał auta..
Citroen... Super auto... Do póki nie popsuje się coś poza filtrami... Może serialnie kup Golfa V... Wyższa cena tych aut jest spowodowana popularnością modelu... Tanimi naprawami. Zapytaj gdzieś na mieście o mechanizm wycieraczek, albo elektrycznych szyb do tego citroena... A przecież nie wytłumaczysz żonie, że ma nie naciskać...
A do golfa od ręki.... I mimo, że nie trawie VAGów, to wole niż francje czy japonie...
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 napisał(a):No już lepszy ford niż citroen... Niestety Francuzi mają swoje dziwne tylko im zrozumiałe patenty... Np. tylna belka w renault 19.
(...)
Co z nią? Ojciec miał kiedyś ten wozik, jej kariera skończyła się właśnie po awarii belki, ale nie zagłębiałem się nigdy w szczegóły.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Dobra, to cytryna odpada
. Suchy problem w tym, że ja na 2.8 ledwo wyrabiam, gdzie mi 3.2 litra potrzebne
, z resztą, nawet jakby, to wolał bym coś ze stałym napędem na 4 łapki niż jakiś pseudo napęd na haldexie
, ogólnie gdybym miał tyle gelda to celował bym jak już w S4 B6, wolnossące 4.2 FSI V8
W grę jeszcze wchodzi Astra G Bertone, Focus MK2, miałem 2.0TDCi i zawsze miałem mega zaciesz z jazdy, a jak dostał jeszcze wirusa to kolegi 330d musiało się mocno z nim napocić
ale diesla never again! Chyba, że nowego z salonu, a i to też nie wiem, poszedł do żyda jak dowiedziałem się ile wtedy kosztował by mnie dwumas i pompa CR
.

W grę jeszcze wchodzi Astra G Bertone, Focus MK2, miałem 2.0TDCi i zawsze miałem mega zaciesz z jazdy, a jak dostał jeszcze wirusa to kolegi 330d musiało się mocno z nim napocić

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
-
Glenroy - Moderator