11123
jak bys widział jak wyglądają niektóre serwerownie, albo jak ludzie zarabiają kable na patch panelach to byś zrozumiał dlaczego, nie każdy kto potrafi używać fejsbuka powinien sam podłącząć/składać kompa
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Bez jaj, nie porównuj podłączenia komputera do podłączania serwerowni... Tych kabli jest nieco mniej, nie uważasz? W dodatku każdy kabel jest inny więc raczej ciężko coś pomylić. Myślę, że nie trzeba do tego informatyka
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
ja mam do kompa tak, 2x monitor, zasilacz, myszka, klawa, przedłużacz do 3.0, pada, drukarkę, 8P8C, kamerka, majk, a że te kable są wszystkie stumetrowe to wisi tam tego trochę
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
myszkę i klawiature można podłączyć bezprzewodowo np logitech na jednym odbiorniku 2,4GHz, drukarkę przez Wi-Fi, chyba że stara i już część kabli odpada. Zresztą jak to jest PC to jak skrzynka stanie to co komu przeszkadza ile tam kabli jest z tyłu? przecież tego i tak się nie przenosi w te i we w te.
monitor też Ci wymieniają? kiedyś babka w rektoracie w gdańsku jak jej wymieniali monitor z CRT na LCD to powiedziała tak: "proszę mi nie zabierać monitora, ja mam tam bardzo ważne rzeczy na pulpicie"
monitor też Ci wymieniają? kiedyś babka w rektoracie w gdańsku jak jej wymieniali monitor z CRT na LCD to powiedziała tak: "proszę mi nie zabierać monitora, ja mam tam bardzo ważne rzeczy na pulpicie"
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
-
madman88 - Świeżak
To koleżko jest Buczer (PTP) on zawsze daje podkład pod te filmiki w ogóle to on chyba założył infamous team który wspiera stunt days. No taka muza co zrobisz ja mam wyłączony głos puszczam sobie co lubie i oglądam chłopaków 

Braci siÄ™ nie traci
suzuki gsf 400 bandit--->kawasaki zx6r 636
suzuki gsf 400 bandit--->kawasaki zx6r 636
-
madman88 - Świeżak
zależy jakie to biuro. jeśli robi w ccig albo ma kompa tylko do sprawdzania neta to nie. jeśli pracuje w firmie informatycznej, gdzie jest ciśnienie na dobre pcty, to porządny sprzęt mogą mieć.
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
madman88 napisał(a):To koleżko jest Buczer (PTP) on zawsze daje podkład pod te filmiki w ogóle to on chyba założył infamous team który wspiera stunt days. No taka muza co zrobisz ja mam wyłączony głos puszczam sobie co lubie i oglądam chłopaków
PTP, Peja (szacunek ludzi ulicy), czy Macca - klasyka - zawsze będzie mi się kojarzyło z wariatami na gumie

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
Pany, mam problem z laptopem
Wracam sobie do domciu, otwieram go (zawsze na uspieniu go zostawialem), i czarny ekran, ogolnie myslalem ze sie zawiesil. Wylaczylem go przyciskiem, ponownie odpalam iiiii. Nic. Wlacza sie dioda "myslenia" i swieci sie przycisk power on. Czarny ekran, wentylator chodzi. Po podpieciu zasilacza nie zapala sie lampka ladowania. Na poczatku myslalem ze to tasma, ale raczej odpada. Jakies pomysly ?
Wracam sobie do domciu, otwieram go (zawsze na uspieniu go zostawialem), i czarny ekran, ogolnie myslalem ze sie zawiesil. Wylaczylem go przyciskiem, ponownie odpalam iiiii. Nic. Wlacza sie dioda "myslenia" i swieci sie przycisk power on. Czarny ekran, wentylator chodzi. Po podpieciu zasilacza nie zapala sie lampka ladowania. Na poczatku myslalem ze to tasma, ale raczej odpada. Jakies pomysly ?
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
Nic, zero reakcji. Naped sie otwiera, jak go zamkne lampka pomiga i pomruczy chwile, ale poza tym kaszana. Wlaczylem go i zostawiam na pare godzin, ludzie pisali ze im sie udalo jeszcze tak odpalic i chodzil dopoki sie go nie wylaczylo badz w stan wstrzymania nie wrzucilo. A jest mi dosc potrzebny przez najblizsze 3 dni pc. Pozniej idzie do zyda jako uszkodzony i kupie cos innego. Tak to jest, jeszcze nie zlozylem papierow o odszkodowanie za reke (rehabilituje sie), a juz czesc poszla :<
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości