11123
Powaga, nawet linki dał białe
Albo takie zdjęcie, albo tylko koła nie są idealne, bo wyglądają jakby pomalowała po całości zamiast dać nowe szprychy
Ale i tak jest cudo.
Ja jak tam czasem jestem to żeby spotkać się ze znajomymi, no i kumpel ze studiów mieszka za płotem od tego zlotu i kiedyś zamiast się gnieździć pod zamkiem to ogniskowaliśmy u niego za stodołą.

Ja jak tam czasem jestem to żeby spotkać się ze znajomymi, no i kumpel ze studiów mieszka za płotem od tego zlotu i kiedyś zamiast się gnieździć pod zamkiem to ogniskowaliśmy u niego za stodołą.
-
Invi - VIP Ścigacz.pl
Linki białe, felgi i piasty pomalowane na szaro a szprychy nowe. Nie tak jak w oryginale ale jest git 

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Invi napisał(a):Ten piękniś to outlaw?![]()
Cholera wie czy to on czy nie on.. w każdym razie on wrzucił to zdjęcie chyba do tematu z zakazanymi mordami i pamiętam że któryś z moderatorów (chyba Terror) dopisał że żart mu sie podoba i dlatego zostawia.
A pamiętacie zdjęcia sztuntu? Zapoczątkowane oczywiście przez mistrza Pitera.
Gdzieś mi moje zniknęły niestety i w bazie forum też ich już nie ma. Marcin Pamiętam też dobre high chair'y kręcił.
I jeszcze jeden rodzynek- Sieksonowe opowieści.. naklejki szmocy... piękne chwile

-
kravec - Administrator
Jacka akurat poznałem na żywo- bardzo przyjazny gość. Nawet jak później na L'ce kiedyś stałem na światłach w centrum Łodzi i podjechał akurat obok zbiliśmy pionę
Ale rzeczywiście- tutaj karierę zakończył kiepsko..
Jeżdżenie po ręcznikach mnie bardzo jarało...

Jeżdżenie po ręcznikach mnie bardzo jarało...
-
kravec - Administrator
No właśnie tego nie wiem bo mnie to ominęło jak nie wchodziłem na forum przez dłuższy czas. Ale też się z nim kilka razy widziałem.
Za to w CS'ie co porobił jak chłopaki grali to ja nie ogarniałem.
Trzymać kurna kciuki bo jade na drugi termin z periodontologii. Na pierwszym brakło mi 1 pkt do 70% progu zaliczenia.
Za to w CS'ie co porobił jak chłopaki grali to ja nie ogarniałem.
Trzymać kurna kciuki bo jade na drugi termin z periodontologii. Na pierwszym brakło mi 1 pkt do 70% progu zaliczenia.
-
kravec - Administrator
Co do ciuchów - ja tam zaopatrzyłem się w jedne tekstylia, potem kupiłem drugie przewiewne (rst ventilator II) i chociaż skóry się podobają, to jakoś nie zamierzam tego nabywać. Zagotowałbym się tylko w tym, a tekstylia są dużo praktyczniejsze
Chociaż do lansu mają współczynnik ujemny
Kravec, wiesz że jakiś miesiąc temu chciałem coś znaleźć w google images, zdjęcia jakiegoś motocykla i zaczeły mi się pojawiać własnie zdjęcia z naszego stunt tematu ?:D Znalazłem zdjęcia siebie, gdzie już od dawna nie ma ich w tym temacie :
viewtopic.php?t=10574&postdays=0&postorder=asc&start=0
Chwilowo nie mogę sobie przypomnieć co ja tam chcialem wyszukać, że na te zdjęcia trafiłem.

Kravec, wiesz że jakiś miesiąc temu chciałem coś znaleźć w google images, zdjęcia jakiegoś motocykla i zaczeły mi się pojawiać własnie zdjęcia z naszego stunt tematu ?:D Znalazłem zdjęcia siebie, gdzie już od dawna nie ma ich w tym temacie :
viewtopic.php?t=10574&postdays=0&postorder=asc&start=0
Chwilowo nie mogę sobie przypomnieć co ja tam chcialem wyszukać, że na te zdjęcia trafiłem.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Ale numer miałem
ojcu w aucie skończyły się dwie opony i w piątek znalazłem, że jakaś babka na allegro sprzedaje dokładnie takie jak mam założone na aucie, leżakowane nówki.
Zadzwoniłem, wytargowałem zniżkę na transport i ok, miała mi wysłać za pobraniem.
W poniedziałek dzwoni do mnie babka i mówi, że niezłą pomyłkę zrobiła i mnie mocno przeprasza itp itd.
ja o co chodzi?
no bo ona mi wysłała te opony nie za pobraniem, a tak o sama płacąc za przesyłkę jeszcze
pyta się, czy ja nie oszukam i prześlę jej kasę za te opony
mówię że prześlę jak dojdą (miała 5 komentarzy na allegro)
Opony dzisiaj doszły, a babka od razu przelew dostała

ojcu w aucie skończyły się dwie opony i w piątek znalazłem, że jakaś babka na allegro sprzedaje dokładnie takie jak mam założone na aucie, leżakowane nówki.
Zadzwoniłem, wytargowałem zniżkę na transport i ok, miała mi wysłać za pobraniem.
W poniedziałek dzwoni do mnie babka i mówi, że niezłą pomyłkę zrobiła i mnie mocno przeprasza itp itd.
ja o co chodzi?
no bo ona mi wysłała te opony nie za pobraniem, a tak o sama płacąc za przesyłkę jeszcze

pyta się, czy ja nie oszukam i prześlę jej kasę za te opony

mówię że prześlę jak dojdą (miała 5 komentarzy na allegro)
Opony dzisiaj doszły, a babka od razu przelew dostała

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
W ubiegłym tygodniu ja odwaliłem:
Sprzedałem IS-16 niby XL. Poszło poza allegro, wszystko ładnie pięknie, przesyłka pobraniowa. Gość dzwoni że dostał i ok. Dzień później dzwoni- "wie Pan.. wszystko ok, ale przymierzam i ciasny- patrzę- L nie XL". No to przepraszam faceta, mówię żeby odesłał też pobraniowo itd. a ten zdziwiony że w ogóle nie olałem sprawy (żadnego potwierdzenia poza allegro nie ma) i chcę mu zwrócić pieniądze a nie rzuciłem słuchawką. Dogadaliśmy się że zapłaci tylko za wysyłkę do mnie- sam mówił że na zdjęciach było widać że na szybce jest zaznaczone że L.
3 miechy bujałem się z tym kaskiem bo XL. Okazało się że pudełko było od XL a kask L (a rękę bym sobie dał uciąć że kask sprawdziłem- najwidoczniej zerknąłem na XR-1100 bo tego mam w XL). Poszedł w 4 dni po ponownym wystawieniu.
Sprzedałem IS-16 niby XL. Poszło poza allegro, wszystko ładnie pięknie, przesyłka pobraniowa. Gość dzwoni że dostał i ok. Dzień później dzwoni- "wie Pan.. wszystko ok, ale przymierzam i ciasny- patrzę- L nie XL". No to przepraszam faceta, mówię żeby odesłał też pobraniowo itd. a ten zdziwiony że w ogóle nie olałem sprawy (żadnego potwierdzenia poza allegro nie ma) i chcę mu zwrócić pieniądze a nie rzuciłem słuchawką. Dogadaliśmy się że zapłaci tylko za wysyłkę do mnie- sam mówił że na zdjęciach było widać że na szybce jest zaznaczone że L.
3 miechy bujałem się z tym kaskiem bo XL. Okazało się że pudełko było od XL a kask L (a rękę bym sobie dał uciąć że kask sprawdziłem- najwidoczniej zerknąłem na XR-1100 bo tego mam w XL). Poszedł w 4 dni po ponownym wystawieniu.
-
kravec - Administrator
Panocki, miał ktoś do czynienia ze skórami ixon-a? Mam chrapkę na kurtałkę lithium, tylko problem, jak się toto ma jakościowo
.

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator