Trudne sprawy [+18]
senekkorzenna napisał(a):Marcin to nie u ciebie pod oknami czasem się działo?
http://moto.onet.pl/nadrogach/poscig-za ... ina/r61qt2
Niestety ale Marcin nie odpisze

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
Grynfix napisał(a):A nie masz tego moto pod reka ? W garażu w okolicy domu czy cuś ? Podskoczyć i zmierzyć jaka jest "dziura" na aku![]()
Zreszta 8mmTu sie rozepcha, tam przepchnie.. tu flexem przytnie, tam dospawa i bedzie haha
No właśnie mierzyłem i wychodzi 61mm

Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
w sumie to mieszkam około 200m od miejsca zatrzymania
Ten radiowóz stał z podniesiona maską - bo przywalił w uciekiniera. Mało tego, uciekinier skasował nówkę sztukę bmw 3 xD ciekawe czy jeszcze właścicielowi nie dali mandatu za postój na miejscu dla niepełnosprawnych

Ten radiowóz stał z podniesiona maską - bo przywalił w uciekiniera. Mało tego, uciekinier skasował nówkę sztukę bmw 3 xD ciekawe czy jeszcze właścicielowi nie dali mandatu za postój na miejscu dla niepełnosprawnych

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
http://motokiller.pl/238910/Honda-Cifik (otwórz link)
Lubie Hondę ale do civic'ów to się nie ma co przyznawać
Lubie Hondę ale do civic'ów to się nie ma co przyznawać

-
takich tematów jest setki, są tematy czego nie kupować na początek, co kupować, a i tak tego nie czytają, więc po co zrobić kolejne tematy, ktorych i tak nie będą czytać?
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
To pewnie na samo założenie głowicy z Z6 i resztę bajerów musiałeś wyłożyć tyle, co za kompletne Z6.
Warto? Wydaje mi się, że nie, ale mnie tam nigdy nie bawiło grzebanie w motorowniach.
Warto? Wydaje mi się, że nie, ale mnie tam nigdy nie bawiło grzebanie w motorowniach.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
-
Sykopson - Stały bywalec
Gryfie ja Ci powiem tak. Jedyna sluszna seria Hondy to seria J. W szczegolnosci J32a2. B seria jak dla mnie przewyzsza całą D. Ale jak do civic'ow robic swapa to ja bym celowal juz w H22. Nie oplaca sie z ori d13z6 robic swapa d16z6 bo jesli chodzi o mody wyjdzie prawie to samo.
Jak dla mnie najlepiej zrobionÄ… civic'e tylko ze VI w Polsce ma zrobionÄ… Klucz z raceism.pl H22 i clean pod maskÄ…. Najlepiej ogarnieta VI jaka kiedy kolwiek widzialem
Ja ogolnie preferuje V'ki. Poza J seriÄ… Hondy VQ nissana robi dobrÄ… robote
Fajnie zmodzona ta Hanka. Dupowoz na dojazdy spoko
Jak dla mnie najlepiej zrobionÄ… civic'e tylko ze VI w Polsce ma zrobionÄ… Klucz z raceism.pl H22 i clean pod maskÄ…. Najlepiej ogarnieta VI jaka kiedy kolwiek widzialem
Ja ogolnie preferuje V'ki. Poza J seriÄ… Hondy VQ nissana robi dobrÄ… robote
Fajnie zmodzona ta Hanka. Dupowoz na dojazdy spoko

-
Naklejki można na luzie dorobić.
Akurat to malowanie bardzo fajne, ale z czarnym dołem i zadupkiem niekoniecznie
No i ten jest po prostu mocno odświeżony, a nie tylko pomalowany, widać po przejrzystości lampy i szyby. No i nakładka na zadupek sporo robi.
Akurat to malowanie bardzo fajne, ale z czarnym dołem i zadupkiem niekoniecznie

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
przejedź się e60, albo e90, a przejedź się a4 i a6 z tamtych roczników. nie ma co porównywać, bmw bieda.
jeśli popatrzysz na roczniki 2014 to i bmw i audi są okej, zato mietek odstaje, jesli mowimy o 3/5,a4,a6/c/e.
jakos mega duzo kilometrow tym nie nawinalem, ale wystarczajaco, zeby zoabczyc jakosc wykonania i ogolnie jak sie tym jezdzi.
jak bys chcial tak elegancko pomalowac to ile cie to wyjdzie? 400zl za element + naklejki?
sprzedasz tamto, dolozysz co bys wrzucil w malowanie i kupisz cos fajnego
jeśli popatrzysz na roczniki 2014 to i bmw i audi są okej, zato mietek odstaje, jesli mowimy o 3/5,a4,a6/c/e.
jakos mega duzo kilometrow tym nie nawinalem, ale wystarczajaco, zeby zoabczyc jakosc wykonania i ogolnie jak sie tym jezdzi.
jak bys chcial tak elegancko pomalowac to ile cie to wyjdzie? 400zl za element + naklejki?
sprzedasz tamto, dolozysz co bys wrzucil w malowanie i kupisz cos fajnego

white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości