Offtop dla Vip'ów
kravec napisał(a):W Łodzi robią lepsze pościgi..
Przynajmniej masz nową bramę w gratisie
To w Łodzi był pościg za skradzioną bawarą którą potem znaleźli tlącą się w lesie?
Brama będzie, jak wóz był ubezpieczony i o ile ubezpieczalnia nie odmówi wypłaty (ponoć może odmówić jak kierowiec był pijany)

Ducato to rakieta w porównaniu ze Sprinterem. Ale najlepszy (w sensie prędkości) busior jakim jeździłem to był Boxer 3.0

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Ubezpieczalnia odmawia wypłaty odszkodowania z polisy OC jeśli kierowca był pijany, wtedy dostajesz odszkodowanie z funduszu gwarancyjnego, ubezpieczalnia ma wyje**** a fundusz rozlicza się z kierowcą.
Przynajmniej tak było 4lata temu, znajomy po pijaku zdemontował lanosem bramę jakiegoś zakładu w Piotrkowie.
Co najlepsze on dojeżdżał do skrzyżowania w kształcie litery T drogą podporządkowaną, mógł skręcić w prawo lub lewo, a pojechał prosto...
Przynajmniej tak było 4lata temu, znajomy po pijaku zdemontował lanosem bramę jakiegoś zakładu w Piotrkowie.
Co najlepsze on dojeżdżał do skrzyżowania w kształcie litery T drogą podporządkowaną, mógł skręcić w prawo lub lewo, a pojechał prosto...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
teraz muszą wypłacić z OC.
inna rzecz, ze potem TU wysteuje z regresem w stosunku do pijanego kierowcy.
pany
macie jakieś sensowne ćwiczenia pobudzajace - redukujące napięcie nerwowe związane z Zespołem Cieśni Nadgarstka?
tylko nie pisać o wachlowaniu, poważnie pytam.
inna rzecz, ze potem TU wysteuje z regresem w stosunku do pijanego kierowcy.
pany
macie jakieś sensowne ćwiczenia pobudzajace - redukujące napięcie nerwowe związane z Zespołem Cieśni Nadgarstka?
tylko nie pisać o wachlowaniu, poważnie pytam.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Krzysztofie próbowałeś Powerballem się pobawić (nie wiem jak na zespół cieśni, ale mi na bóle pomaga)?
Co do Biemdablju- nie wiem. Dzisiaj coś na pasku leciało że znaleźli chyba to auto, więc chyba nie spalone. W każdym razie nie raz tą Astrę widziałem jak na kogucie po Łodzi latała. A skrzyżowanie gdzie się rozbili- w środku nocy trzeba mieć pecha żeby akurat na kogoś trafić. Swoją droga- co za idiota wjeżdża na skrzyżowanie bez rozglądania się jak widzi że coś mu przed nosem przejechało w tempie niezbyt wolnym, słyszy chyba sygnały i widzi że wkoło coś na niebiesko miga? Dla mnie ofiara sama sobie winna.
Co do Biemdablju- nie wiem. Dzisiaj coś na pasku leciało że znaleźli chyba to auto, więc chyba nie spalone. W każdym razie nie raz tą Astrę widziałem jak na kogucie po Łodzi latała. A skrzyżowanie gdzie się rozbili- w środku nocy trzeba mieć pecha żeby akurat na kogoś trafić. Swoją droga- co za idiota wjeżdża na skrzyżowanie bez rozglądania się jak widzi że coś mu przed nosem przejechało w tempie niezbyt wolnym, słyszy chyba sygnały i widzi że wkoło coś na niebiesko miga? Dla mnie ofiara sama sobie winna.
-
kravec - Administrator
dla mnie to kretynizm, przy tym syfie, który jest teraz na drogach, jeździć.
niech chociaż trochę piachu z nich uprzątną.
niech chociaż trochę piachu z nich uprzątną.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
ja tylko raz nie mogłem podnieść własnego moto, ja wylał się z niego cały olej i nie co próbowałem je dźwignąć to mi nogi spod dupy uciekały
Dzisiaj też tak sobie pomyślałem że może by na moto wyjechać, później się otrząsnąłem i doszedłem do wniosku że to średni pomysł spowodowany oparami rozpuszczalnika...

Dzisiaj też tak sobie pomyślałem że może by na moto wyjechać, później się otrząsnąłem i doszedłem do wniosku że to średni pomysł spowodowany oparami rozpuszczalnika...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
madcap napisał(a):
tak teraz będą jeździć kurierzy z K-ex po Jeleniej Górze
http://www.youtube.com/watch?v=39kakZ5-3yA
Madcap, https://www.youtube.com/watch?v=FTlhJug_WIk
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
ja jebie ale tu miłym panem wieje teraz, nawet z kogo beki nie ma pokręcic bo wzystkie zarty zostaly juz napisane a pytania typu "widzialem duzo filmow na YT i raz jechalem z tylu na R6, czy dam rade na cbr 900rr PS. mam 19 lat" zostaly juz zadane :/
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl