Jakie oponki do Hondy CBr 600
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Jak mi się uda to przed serwisem nakręcę film, jak za..ście sprawuje się u mnie na tyle Scorpion Pirelli. Jakby był na niej olej O_x
1 doświadczenie, którego przypadkowości stwierdzić nie potrafię i opinia firmy u mnie padła..
1 doświadczenie, którego przypadkowości stwierdzić nie potrafię i opinia firmy u mnie padła..

<b>ZxR 636 2006</b>
-
PrimoGhost - Stały bywalec
A wiec z niecierpliwoscia czekamy na filmy pokazowe i relacje z testów opon:)
Wydaje mi sie, że jak wezne te Micheliny Pilot Road to nie powinno byc zle... Nie mowcie tylko, ze Road 2 sa o niebo lepsze i maja duza wieksza przyczepnosc...
Wydaje mi sie, że jak wezne te Micheliny Pilot Road to nie powinno byc zle... Nie mowcie tylko, ze Road 2 sa o niebo lepsze i maja duza wieksza przyczepnosc...

- MichaelloEs
- Świeżak
zdaje relacje z km... ale jak nie latasz na kolanie to przerost formy nad trescia cchoc mi do tego starczaja PIlot sporty i wydalem polowe tego co na Powery 2ct
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
no to gratuluję dobrego deala, niestety teraz żeby pilot sporty jeszcze gdzieś znaleźć trzeba się trochę postarać, a używane jakoś mnie nie interesują specjalnie...
zastanawiałem się nad powerami jednoskładnikowymi, bo spotkałem się z podobnymi opiniami, ale różnica w cenie jest dla mnie do przełknięcia... zobaczy się
zastanawiałem się nad powerami jednoskładnikowymi, bo spotkałem się z podobnymi opiniami, ale różnica w cenie jest dla mnie do przełknięcia... zobaczy się

- qamca
- Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości