Zobacz wÄ…tek - Posiadam WadÄ™ wzrokowa " okulary a kask"
NAS Analytics TAG

Posiadam WadÄ™ wzrokowa " okulary a kask"

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Postprzez Invi » 16/3/2015, 11:07

Dla mnie nie, nigdy nie lubię zakładać takich totalnie świeżych soczewek, nie wiem czemu, ale jakby lekko gryzą w oczy na początku, no i rozbebeszanie opakowań codziennie średnio mi się podobało, miesięczne lub 2 tygodniowe są dla mnie wygodniejsze i chyba wciąż sporo tańsze :D
Invi
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Fugu » 16/3/2015, 11:41

Nad cena sie nigdy nie zastaniawialem - nie nosze kontaktow codziennie, dlatego cena nie do konca przeklada sie na rzeczywistosc. Worst case place za miesieczne, a uzywam ich 1...2 razy. Jedniodniowki ubierasz, nosisz, wywalasz. No i w pewnych warunkach sa zdrowsze - n.p. gdy nurkuje/plywam z soczewkami, po prostu po sporcie zakladam nowe i nie przejmuje sie, czy w wodzie nie bylo jakiegos dziadostwa ktore odlozylo sie w soczewkach.
Fugu
Mieszkaniec forum

Postprzez ciomasta » 16/3/2015, 12:12

No ja nie pływam :)
A jak wcześniej wspomniałem mam okulary ale to takie małe :) elegancja francja :D więc trzeba prosto chodzić aby widzieć , a na motorze masz głowę uchyloną i już nie widzisz, dlatego okulary w moim przypadku muszą być kupione nie ma innej opcji bo przymierzałem kaski z moim okularami i tak jak powiedziałem kiepskawo :)
ciomasta
Świeżak

Postprzez Rolnik62 » 16/3/2015, 12:42

Hehe może zrobią za kilka lat kask, który zamiast ewentualnego pinlocka, miałby szkło korekcyjne w wizjerze :D
Albo blendę korekcyjną. Tylko jakby to praktycznie zdawało egzamin z odległością od oczu.

Obrazek (otwórz link)

:D
Jeżdżenie "ścigaczem" po mieście to jak bieganie po lesie w garniturze.
Rolnik62
Bywalec

Postprzez ciomasta » 16/3/2015, 13:30

ohohohoh :D cena 650zł ?:D nie dzieki .
ciomasta
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê