Jazda bez prawka !
nie dokońca tak, ja na termin czekam prawie 2 miesiące i sory ale nie będę czekał z jazdą bo w ośrodku się nie wyrabiają z terminami, wierz mi że jakbym nie musiał tyle czekać to zrobił bym egzamin od razu
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Ścigacz.pl
nie r1 to nie pierwsze moto i poprzednie to nie motorynka tylko cbr f3, mnie koszta aż tak nie irytują jak cholernir długi czas oczekiwania, le jutro o 8.00 sie okaże czy pisane mi będzie jeździć legalnie
AGAINST SLOW
-
kosta - VIP Ścigacz.pl
zephyr47 napisał(a):wszystko przez to, że zrobienie prawa jazdy trwa od 2 do 6 miesięcy, no i kosztuje lącznie ok 1200 zł...
do kła dnie - jakbym miał teraz wstać i iść zrobić .. to robię i po problemie
jak u denstysty -0 dzieńdobry ja po poląbe - pan siada ... i jdziemy ...
jak po lody - są lody ? są - to poprosze jednego ...
- a tu musze czekać pare miesięcy na termin egazminu a jak nie zdam to kolejny też wyznaczają śliczny ... więc jeżdżę bardzo ostrożnie ze swiadomością że płacę w razie czego wszystkie koszty... a w przypadku zatrzymania : 300 pln i cheja... mam 34 lata i prawo jazdy od 17 roku życia .. i zero wypdaku

wiem - kretynada - ale takie życie ..jaki kraj ... - lecę na TW we wtorek - może tam zrobię odrazu ;P byłaby faza ... miec Taiwańskie prawko ... hahahaa...a tam większość narodu na 2oo od zawsze.. jedna puszka na rodzinę - to czym się mają poruszać...
i możecie pisać KRETYN = a ja wam na to "Kretyn z wyboru ... " też na prześwietlenie jak idę idę do prywatnego ... na EKG też - nie mam czasu czekać aż mi państwo wyznaczy kolejny termin na EKG a tak za miesiąc... OCHUJENIE - płacisz i nie możesz wymagać... ;/.....NIC
-
cezare - VIP Ścigacz.pl
kosta napisał(a):cezare rozumiemy sie bez słów , jestem twoim największym fanem , czas sie chyba ustaawić na małe latanko i popijanko
ale Ty widze o 8 rano masz ..
wife mnie zmusiła siłą powtarzania - no to się przełamałem i zapisałem na kurs...
ok pierwsze zajecia - siedzę .. a koleżka wykłada jakby to statek kosmiczny był to całe prawko - goście posikani 17-21 lat w skupieniu notują co on pisze i opowiada ...... a na DVD puścili film - pierwsza pomoc i scenka o lolku co dużym fiatem nabroił - no żenade. i pytam kołka czy muszę tu siedzieć...(delikatnie po zajęciach - żeby nie cfaniakować ) on : inaczej nie widzę... no okay ... służbista ...
a teraz klu : zwolniłem się z pracy - na badania - ośrodek wyznaczył mi
1) lekarza 2)termin ...
przyszedłem w umówionym terminie i co ? i zapisali mnie do jedynego lekarza w przychodni, który nie ma uprawnień badać motocyklistów.. a innego dziś NIEt ....
wróciłem do ośrodka - a tam że nie mogę uczestniczyć w zajęciach nawet teoretycznych bo ?
BO NIeMAM BADAŃ .... i nie pomogło ze przecież nie jeździmy jeszcze ... że przeca siedzę...że wrrrrrrrrrr........ NIE I NIE ...
popierdoliłem to wtedy a wpisowe poszło się J...ać.
-
cezare - VIP Ścigacz.pl
-
Niebiesska - Świeżak
Nie wiem gdzie wy robicie te prawko, że macie takie problemy... Ja zrobiłem w nie całe 2 miesiące (z czego czekanie na egzamin półtora miesiąca) dogadałem się że na teorię nie muszę chodzić, kilka godzin wyjeździłem i udało się zdać za pierwszym, także jeśli się chce to można!
Honda CBR 600 F2
- kamch
- Świeżak
-
Lukas_dan - Świeżak
Było już w h** tematów o A1... viewtopic.php?t=17754
Lewy pas, gaz na koło -Wtedy czuje się wesoło ;]
-
zephyr47 - Bywalec
-
Dominik_YZF - Bywalec
no zmieni się zmieni - zbieram siły i kontakty na drugie starcie z rzeczystwistością w PL. Muszę - bo musze pupę ruszyc troszkę dalej niż granica ... i to mnie pili .. bardzo mocno ...
a chciałem w tym roku Pl--Karelia--Finlandia--Szwecja--PL ... no i lipppka.
ps. uciekam przed gorącem - jakos tak lepiej mi się lata jak jest 25 a nie 35 i wyżej
. a że łowie na muchę to tamte rejony = poezja.. ehhh... obiecuję zacząć w tym roku raz jeszcze...
<b>kosta :</b> gratki !!!!! ziom
a chciałem w tym roku Pl--Karelia--Finlandia--Szwecja--PL ... no i lipppka.
ps. uciekam przed gorącem - jakos tak lepiej mi się lata jak jest 25 a nie 35 i wyżej

<b>kosta :</b> gratki !!!!! ziom

-
cezare - VIP Ścigacz.pl
Też skoczyłbym sobie w tamte rejony z wędką, z tym ,ze wole spining. Moze jakas ustawka na przyszły rok?
-
Dominik_YZF - Bywalec