Yamaha DT - wszystko o motocyklu
Dosięgniesz... Widze,że przemyślałeś sprawe po długich naszych namowach...
ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
A ja mam pytanko natury mechaniki silnika powiedzcie mi czy głowica tłok i korbowód z dt 80 podejdzie na skrzynię z dt 50 bo właśnie się zastanawiam nad takim połączeniem. Myślałem też nad gaźnikiem i głowicą oraz tłokiem polini tylko że one są chłodzone powietrzem a ja mam chłodnicę więc chyba odpada bo za bardzo nie wiem jak to poprzerabiać na chłodzenie powietrzne. Wsadził bym też cały silnik z dt80 ale pojawia się kolejny problem czy podejdzie mi na moją ramę... i gdzie szukać takowego silnika w dobrym stanie i jaka cena 

- zbikq
- Świeżak
Ku....... Ja to mam szczęście jak nikt.... pisze dzisiaj do tego gościa czy mogę jutro przyjechać po yamahe a on mi pisze że nie za bardzo bo, bo już ma kupca :/ ale mówił że jak dam 3800 to mi sprzeda---> brać za tyle?
I druga sprawa, z tego co sie dowiedziałem to on handluje motorkami ma około 5 motocykli i pare motorowerów
A yamahe ma od dwóch miesięcy :/ Więc warto jest brać yamahe od handlarza czy lepiej poczekać na inną sztukę? Doradźcie mam mało czasu 
I druga sprawa, z tego co sie dowiedziałem to on handluje motorkami ma około 5 motocykli i pare motorowerów

Born to Ride Ride to Live...
- tomeczek
- Świeżak
a moja oferta Ci nie odpowiada? ja nigdy nie zajmowalem sie handlemTomeczek napisał(a):Ku....... Ja to mam szczęście jak nikt.... pisze dzisiaj do tego gościa czy mogę jutro przyjechać po yamahe a on mi pisze że nie za bardzo bo, bo już ma kupca :/ ale mówił że jak dam 3800 to mi sprzeda---> brać za tyle?
I druga sprawa, z tego co sie dowiedziałem to on handluje motorkami ma około 5 motocykli i pare motorowerówA yamahe ma od dwóch miesięcy :/ Więc warto jest brać yamahe od handlarza czy lepiej poczekać na inną sztukę? Doradźcie mam mało czasu

- martin6230i
- Świeżak
http://www.allegro.pl/item221904554_yam ... _bdb_.html w rzwczywistosci wtglada ladniejTomeczek napisał(a):martin przeslij mi foty na gg albo meiola i dokładnie ją opisz moze się dogadamy

- martin6230i
- Świeżak
....ehh znowu ja
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M500865 (otwórz link)
Yamah w okolicy nie ma, ale za to jest derbi
sorka że w temacie o dt, ale nie chce zakładac nowego, a w końcu w oby dwóch serce to samo
wiec czy to derbi za ta cene jest ok? macie jakiećś do niej zastrzezenia? brać ją? widać ż ema owiewke ufo wieć moze był po stłuczce
no i jeszcze cos...nie wiem czy znwu nie natknąłem sie na handlarza :/ pierwsze zdanie w ogłoszeniu to "Witam!!!Dziś mam do sprzedania motor..." wiec znowu sprzedaje
no i jeszcze rejestracja sie nie zgadza... gościu jest z koźmina to powinien miec raczej PKR, czy jakoś tak a on ma PKN czyli Konina
wiec warto?....ehh chyba znowu handlarz sie trafił...

Yamah w okolicy nie ma, ale za to jest derbi

wiec czy to derbi za ta cene jest ok? macie jakiećś do niej zastrzezenia? brać ją? widać ż ema owiewke ufo wieć moze był po stłuczce

- tomeczek
- Świeżak
Tomeczek napisał(a):nie chce zakładac nowego, a w końcu w oby dwóch serce to samo![]()
Błąd, bo Derbi ma swoje silniki, a nie Minarelli

Pozatym, jeżeli powiat jest ten sam to wcale nie trzeba zmieniać blach. Przód lampę mógł zmienić, nie wydaje mi się, żeby chcaiło mu się oryginalne zawiecho od wersji DRD zakładać. A co do tego napisu, to sam tak uaukcję zaczynam mimo, że nie jestem handlarzem. Nie ma się tym co sugerować.
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
Manhatan napisał(a):Pozatym, jeżeli powiat jest ten sam to wcale nie trzeba zmieniać blach.
No wiem ale kożmin a konin to jakies 70 km od siebie

- tomeczek
- Świeżak
Witam
Potrzebuję schemat instalacji do Yamahy dt 80 lc2 lub lc . Jezeli ktoś ma to proszę o przesłanie mi schematu na e-mail hlangner@wp.pl . Z góry dzięki .
Potrzebuję schemat instalacji do Yamahy dt 80 lc2 lub lc . Jezeli ktoś ma to proszę o przesłanie mi schematu na e-mail hlangner@wp.pl . Z góry dzięki .
- arachne91
- Świeżak
witam,chcial bym zakupic sobie yamahe dt80 lc2,i czy ktos mogl by mi powiedziec ile taka yamaszka pojedzie na zebatkach na moc a ile na zabatkach na predkosc??i czy sÄ… z nimi jakieÅ› problemy(awarie).Bardzo proszÄ™ o odpowiedz Smile
Live to ride
-
jawer team - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości