Cagiva Mito 125
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
literówka czepiasz sie chodziło mi o konta
Dzisiaj źle sie czujem, głowa boli, pic mi sie chce, i strasznie nie wyspany jestem

Dzisiaj źle sie czujem, głowa boli, pic mi sie chce, i strasznie nie wyspany jestem

- gibon_2008
- Świeżak
Każdy żyje jak mu się wydaje i pasuje. Jeden będzie pilnował prawa i chwała mu za to. Inny będzie kombinował jak nakręcić coś na lewo i też dobrze że jest bo ten pierwszy by się nudził
W świecie musi zawsze być zachowana równowaga.

-
Movi - Moderator
widzisz simonw, nie banuj bo muszą być takie kanalie jak j bo byś nie miał komu morałów prawic, przecież by istniało dobro musi być zło
kurde dzisiaj nie jeżdżę niczym innym niż MZK po porostu przeholowałem wczoraj 

- gibon_2008
- Świeżak
Naczytales sie Sapkowskiego
Wampir Regis - musza miec cos zlego, by sami przed soba mogli byc dobrzy.
I nie prawie moralow tylko mowie co stoi w zgodzie z prawem a co nie - i nazywajmy sprawe po imieniu - przestepstwo.
Wampir Regis - musza miec cos zlego, by sami przed soba mogli byc dobrzy.
I nie prawie moralow tylko mowie co stoi w zgodzie z prawem a co nie - i nazywajmy sprawe po imieniu - przestepstwo.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Pewnie nawet nie wiesz kto to jest, a warto by było żebyś wiedział.
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
A temat miał być o Cagivie, no cóż, trochę się rozpisaliście o zasadach prawnych, ale cóż. Czyli suma Sumarów dobrym wyborem będzie kupinie tej cagivy mito, powiedzmy na drugi wybór (po skuterku ogarze 900) ?
- The Doctor
- Świeżak
Jakies kilometr od mojej chaty studenci prowadza wykopaliska,idz pomóz.
Kolejny archeolog sie minal z powolaniem... Jak masz prawko i rozum to tak,dobry wybór.Tylko pali w pizdu i dosc czeste sa remonty (co ok 15 kkm).
Kolejny archeolog sie minal z powolaniem... Jak masz prawko i rozum to tak,dobry wybór.Tylko pali w pizdu i dosc czeste sa remonty (co ok 15 kkm).
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
- The Doctor
- Świeżak
Szlifu się nie robi, jak dla mnie to jest bezsens. Po szlifie zdzierasz warstwę ochroną na cylindrze i po szlifie przejedzie parę k i padnie. A nocy cylinder i tłok i znowu te 20 czy 15k, a tak tylko 5
nsr>zzr>zx6r>r6>cbr f4i?
-
Dandi93 - Bywalec
W mito jest nicaili ni hooja.No chyba ze jest zeliwna tulej,to szlif normalnie.I nie gadaj ze szlifu sie nie robi-kupujesz dobry tlok za 350 zeta,np wossnera,idziesz do warsztatu i dajesz im zeby zrobili szlif pod ten tlok i tyle.Wystarczy dobrze spasowac i bd jeździl tak samo dlugo jak na oryginale,wcale jak jeszcze bd honowany(wiekszosc slzifierzy na szczescie sama z siebie je honuje).
-
Ja tez.I to nie jeden.Wiem ze swojego doswiadczenia,tak samo jak i kumpli którzy smigaja bez problemów.Ja szlifierz do dupy i zostawia za wielki albo za maly luz to co sie dziwic,albo tlok byle jaki.ale,jak kto nie umi porzadnie zrobic i nie szkoda mu wydawac pare razy tyle kasy na cos co idzie przywrócic do stanu fabrycznego to juz mi to lotto 

-
u mnie tak samo jest cyl po szlifie i jezdzi normalnie. JEzeli jest dobry tłok i spasowany nic sie nie powinno stac
-
andrzej551 - Bywalec
No dobra, ale niektórzy mówią, że mito śa awaryjne, prawda to ? Jeżeli chodzi jedynie tylko o to, że trzeba ten tłok wymieniac co 15k tysięcy, to dla mnie bosko, bo tyle to moge robić. Tylko nie mozna chyba cały czas zminiac samego tłoka tylko tam powiedzmy ze 3 razy max i cylek potem nowy ? (Nie wiem, nie znam sie)
- The Doctor
- Świeżak
nie ma zasady ile wytrzyma cylek,jak nicasil to nie mozesz dopuscic do porysowania cylindra,a w zeliwie to tyle ile znajdziesz tloków na nadwymiar 

-
Ahaaa, to takie buty, heh. Dzieki za info. ; ), a jeszcze jedno. Jak sie robi ten szlif, pod większy tłok to ma to się jakoś do osiągów, że np są ciut lepsze czy coś ?
- The Doctor
- Świeżak
cylinder powieksza sie o 0,25 mm bodajże,wiec róznicy względem oryginalu nie odczujesz 

-
AHa. No dobra, czyli Mito nie będzie złym nabytkiem, jeżeli znajde jakieś w dobrym stanie z przebiegiem do 10-15k ? A nie znacie jakis przypadków, co sie waliło w Mito waszych, nie wiem, kumpli czy kogoś ?
EDIT:
Ujmę to inaczej..., co sie najczęściej jebie w Mito.. ?
EDIT:
Ujmę to inaczej..., co sie najczęściej jebie w Mito.. ?
- The Doctor
- Świeżak
Mam małe pytanie
Czy to normalne że Mito (rok 2003) pali mi 9 litrów wachy na 100km? Dodam że nie pałuje go jak się tylko nadarzy okazja jeżdżę od 3000- 7500 obr./min. Oczywiście nie obeszłoby się bez odkręcenia do 11000 ale to raz czy dwa razy na te 100km. Jeśli nie jest to normalne to proszę powiedzcie co mam wyregulować itd. Z góry dzięki 

rico63
Aprilia RS50 ---> Cagiva Mito --> ?????
Aprilia RS50 ---> Cagiva Mito --> ?????
-
rico63 - Świeżak
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Powrót do Motorowery do 50 ccm