Cagiva Mito 125
• Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Cagiva Mito 125
Cześć jest to mój pierwszy post więc nie wytykajcie mi wszystkich błędów od razu
Znalazłem motor Cagiva Mito 125 rejestrowany na 50cm3 w stanie idealnym. Czy jest to dobry wybór jeśli jeżdziłem tylko skuterkiem (i to żadko:)) Jeśli moglibyście mi pomóc to jak jest z awaryjnością i dostępnościa części zamiennych. Z góry dzięki Muliner

- Muliner
- Świeżak
Hmm sam jeżdżę cagiva freccia 125, silnik jest ten sam. Cagivy są ładne i szybkie, z częściami jest trochę gorzej. W sklepach ogromne ceny, pozostaje tylko allegro. Motocykl jak dbasz to sie nie psuje. Mito na pierwszy motor to dobry wybór, jak masz oczywiście głowę na karku, bez wygłupów i dasz sobie rade.
CagiVa Freccia c9
- Gooro
- Świeżak
Tak to jest ze 125ccm ze ciagna dopiero od bardzo wysokich obrotow jak masz mozg to sie nauczysz jezdzic , a jak nie to na tym tez mozna sobie krzywde zrobic.
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
Muliner napisał(a):Ona wyciaga 150 przed odblokowaniema po to nie wiem ile:D ciekaw ile ciagnie na nitro i to tunningu:P Ale na poczatku prez pierwszy miesiac spokojnie a potem zobaczy sie
z naklejkami mocy conajmniej "czysta".
Nie kupował bym tego bo jak cos sie sypnie to słabo z częsciami, a nawet jezeli juz znajdziesz to drogo.
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
no bez kitu. ja bym wolal RS 125, ewentualnie NSR
Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
Mi5i3K napisał(a):no bez kitu. ja bym wolal RS 125, ewentualnie NSR
Cagiva ma naprawde wytrzymaly silnik lepszy od hondy i aprilii. A ta moc uwalniana przy 8tys obrotach moze na poczatku porazic.
CagiVa Freccia c9
- Gooro
- Świeżak
A mowisz tak dlatego ze masz to samo. Jezdziles chociaz NSR ?
Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
Polecam RS bo czesci jest duzo
Do mito jest mniej czesci i sa trudniej dostepne
Do mito jest mniej czesci i sa trudniej dostepne
-
CeBeRek - Stały bywalec
Ludzie on pisze ze jezdził tylko skuterkiem i to rzako wiec przesiadka ze skutera na mito które wyciąga ok 180 i ok 40km to przesada nie mówiąc o tym ze silnik pada po 6 tys. km i więcej kucy z małej pojemnosci tym krucej zyje silnik - niestety 

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
pawlak200192 napisał(a):Ludzie on pisze ze jezdził tylko skuterkiem i to rzako wiec przesiadka ze skutera na mito które wyciąga ok 180 i ok 40km to przesada nie mówiąc o tym ze silnik pada po 6 tys. km i więcej kucy z małej pojemnosci tym krucej zyje silnik - niestety
Haha, silnik pada po 6tys. Åšmieszne ten silnik jest bardzo dobry i spokojnie pojezdzi nim o wiele wiecej km. Moj silnik ma wyjechane juz 14tys km i jeszcze spokojnie 2 tys da rade.
CagiVa Freccia c9
- Gooro
- Świeżak
Ludzie co wy wogóle gadacie, nie ogarnie jej? Ludzie wsiadajaz niczego na 100konne maszyny i się na nich uczą jeździć, wiec nie przesadzajcie...
Co do tych 14tys km, to heh dla NSR to połowa oryginalnego życia jest dopeiro xD
Pozdro
Co do tych 14tys km, to heh dla NSR to połowa oryginalnego życia jest dopeiro xD
Pozdro
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
Wszystkie 125ccm to normalne lagodne sprzety do pewnego zakresyu obrotow i spokojnie sie mozna uczyc na nich jezdzic.
-
CeBeRek - Stały bywalec
Witam, zamierzam kupić sobie motor.. mam wybór między Cagiva Mito 125. a Suzuki RG 80.
Jeżeli Chodzi o Cagive Mito 125. Znalazłem ją na pewnej Stronie. Rok Produkcji 95r. Po wszystkich niezbędnych wymianach. z Tego Co przeczytałem Niektórzy sądzą ze one się Często PsująSad a inni ze nie Smile.. Suzuki, podobno jest dużo częsci itp. +
Chodźi mi o To Czy Warto Kupić Cagive Mito 125.. czy ona przez wakacje zawsze będzie gotowa do jazdy??? czy będzie Stała w Grazu.? Sad
(przepraszam za błędy Wink )
Pozdrawiam.
Jeżeli Chodzi o Cagive Mito 125. Znalazłem ją na pewnej Stronie. Rok Produkcji 95r. Po wszystkich niezbędnych wymianach. z Tego Co przeczytałem Niektórzy sądzą ze one się Często PsująSad a inni ze nie Smile.. Suzuki, podobno jest dużo częsci itp. +
Chodźi mi o To Czy Warto Kupić Cagive Mito 125.. czy ona przez wakacje zawsze będzie gotowa do jazdy??? czy będzie Stała w Grazu.? Sad
(przepraszam za błędy Wink )
Pozdrawiam.
- SeboLevo
- Świeżak
uzyles opcji szukaj <brawo>
ja bym bral mito, chociazby ze wzgledy na wyglad.... jezeli silnik jest w miare dobrym stanie, nie stracil za mocno na kompresji to brac... chyba ze cos mu tam stuka, kompreche ma z 8 to juz kiepsko... no i oczywiscie ogolny stan techniczny trzeba zobaczyc (wziasc ze soba kogos kto sie zna jezeli Ty nie masz o tym za duzego pojecia)

ja bym bral mito, chociazby ze wzgledy na wyglad.... jezeli silnik jest w miare dobrym stanie, nie stracil za mocno na kompresji to brac... chyba ze cos mu tam stuka, kompreche ma z 8 to juz kiepsko... no i oczywiscie ogolny stan techniczny trzeba zobaczyc (wziasc ze soba kogos kto sie zna jezeli Ty nie masz o tym za duzego pojecia)
-
kravec - Administrator
• Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości