Aprilia RS 50, 70, 80 - Temat ogólny
Slyszalem ten wydech w tzr,głos taki se.Nawet jak na 2T rewelacji nie bylo 

KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
No to więc jaki proponujecie wydech, żeby ładnie się prezentował i do tego dźwięk żeby był ładny?
No i jeszcze zamierzam kupić nowe zębatki, jakie polecacie żebym miał przyzwoitą prędkość i przyśpieszenie?
No i jeszcze zamierzam kupić nowe zębatki, jakie polecacie żebym miał przyzwoitą prędkość i przyśpieszenie?
Ostatnio edytowano 30/9/2008, 15:49 przez Maradona, łącznie edytowano 1 raz
- Maradona
- Świeżak
czesci na allegro szukaj z jakiś rozbitków albo www.automoto-lech.otomoto.pl on ma nowe
ja tez mam pytanie, jak nią na koło stanąc? bo dzis ją rozgrzewałem na sprzegle do 8tys obrotow puszczalem sprzeglo i dawalem gazu a koło nawet sie nie podniosło... :/
ja tez mam pytanie, jak nią na koło stanąc? bo dzis ją rozgrzewałem na sprzegle do 8tys obrotow puszczalem sprzeglo i dawalem gazu a koło nawet sie nie podniosło... :/
-
lewko - Świeżak
Ludzie a po co tak męczyć to sprzegło?Pewnie jeszcze odchylacie się dla pewnośc do przodu
największy moment obrotowy łapiecie jego początek gazu ful noga jedna jak dacie rade na tylni ponózej keirownica mocno do siebie i jest w górze.
To jest lekka pierdziawka, wiec no problem

największy moment obrotowy łapiecie jego początek gazu ful noga jedna jak dacie rade na tylni ponózej keirownica mocno do siebie i jest w górze.
To jest lekka pierdziawka, wiec no problem

CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
Jak można na tym gumowac ? Toż to trzeba by biegi zmieniac na gumie, bo obroty szybko się kończą.
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
Nikt się nie bawił, przynajmniej nikt z tych aktywnych użytkowników, bo by Ci odpisali napewno...
Przeciez mozesz isć do kogoś kto ma skaner ze swoimi tarczami i zeskanować, a jeśli naprawdę nie to mozesz kupić. Ja w swojej miałem fabrycznie dwie biały, tylko licznik czarny...
Przeciez mozesz isć do kogoś kto ma skaner ze swoimi tarczami i zeskanować, a jeśli naprawdę nie to mozesz kupić. Ja w swojej miałem fabrycznie dwie biały, tylko licznik czarny...
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości