Cagiva Mito 125
			 • Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5

literówka czepiasz sie chodziło mi o konta  
Dzisiaj źle sie czujem, głowa boli, pic mi sie chce, i strasznie nie wyspany jestem

Dzisiaj źle sie czujem, głowa boli, pic mi sie chce, i strasznie nie wyspany jestem

- gibon_2008
- Świeżak
Każdy żyje jak mu się wydaje i pasuje. Jeden będzie pilnował prawa i chwała mu za to. Inny będzie kombinował jak nakręcić coś na lewo i też dobrze że jest bo ten pierwszy by się nudził  W świecie musi zawsze być zachowana równowaga.
 W świecie musi zawsze być zachowana równowaga.

W świecie musi zawsze być zachowana równowaga.
 W świecie musi zawsze być zachowana równowaga.- 

Movi
- Moderator
widzisz simonw, nie banuj bo muszą być takie kanalie jak j bo byś nie miał komu morałów prawic, przecież by istniało dobro musi być zło  kurde dzisiaj nie jeżdżę niczym innym niż MZK po porostu przeholowałem wczoraj
 kurde dzisiaj nie jeżdżę niczym innym niż MZK po porostu przeholowałem wczoraj 

- gibon_2008
- Świeżak
Naczytales sie Sapkowskiego
Wampir Regis - musza miec cos zlego, by sami przed soba mogli byc dobrzy.
I nie prawie moralow tylko mowie co stoi w zgodzie z prawem a co nie - i nazywajmy sprawe po imieniu - przestepstwo.
				Wampir Regis - musza miec cos zlego, by sami przed soba mogli byc dobrzy.
I nie prawie moralow tylko mowie co stoi w zgodzie z prawem a co nie - i nazywajmy sprawe po imieniu - przestepstwo.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa  (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
 (otwórz link)
  (otwórz link)
			programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
 (otwórz link)
  (otwórz link)- 

simonw
- Mieszkaniec forum
Pewnie nawet nie wiesz kto to jest, a warto by było żebyś wiedział.
				f4 |  | Przeczytaj !! |  | viewtopic.php?p=209115#209115
			- 

CeBeRek
- Stały bywalec
A temat miał być o Cagivie, no cóż, trochę się rozpisaliście o zasadach prawnych, ale cóż. Czyli suma Sumarów dobrym wyborem będzie kupinie tej cagivy mito, powiedzmy na drugi wybór (po skuterku ogarze 900) ?

- The Doctor
- Świeżak
Jakies kilometr od mojej chaty studenci prowadza wykopaliska,idz pomóz.
Kolejny archeolog sie minal z powolaniem... Jak masz prawko i rozum to tak,dobry wybór.Tylko pali w pizdu i dosc czeste sa remonty (co ok 15 kkm).
				Kolejny archeolog sie minal z powolaniem... Jak masz prawko i rozum to tak,dobry wybór.Tylko pali w pizdu i dosc czeste sa remonty (co ok 15 kkm).
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
			- 

Koval135
- Mieszkaniec forum
- The Doctor
- Świeżak
Szlifu się nie robi, jak dla mnie to jest bezsens. Po szlifie zdzierasz warstwę ochroną na cylindrze i po szlifie przejedzie parę k i padnie. A nocy cylinder i tłok i znowu te 20 czy 15k, a tak tylko 5
				nsr>zzr>zx6r>r6>cbr f4i?
			- 

Dandi93
- Bywalec
W mito jest nicaili ni hooja.No chyba ze jest zeliwna tulej,to szlif normalnie.I nie gadaj ze szlifu sie nie robi-kupujesz dobry tlok za 350 zeta,np wossnera,idziesz do warsztatu i dajesz im zeby zrobili szlif pod ten tlok i tyle.Wystarczy dobrze spasowac i bd jeździl tak samo dlugo jak na oryginale,wcale jak jeszcze bd honowany(wiekszosc slzifierzy na szczescie sama z siebie je honuje).
			- 

Koval135
- Mieszkaniec forum
Ja tez.I to nie jeden.Wiem ze swojego doswiadczenia,tak samo jak i kumpli którzy smigaja bez problemów.Ja szlifierz do dupy i zostawia za wielki albo za maly luz to co sie dziwic,albo tlok byle jaki.ale,jak kto nie umi porzadnie zrobic i nie szkoda mu wydawac pare razy tyle kasy na cos co idzie przywrócic do stanu fabrycznego to juz mi to lotto  

- 

Koval135
- Mieszkaniec forum
u mnie tak samo jest cyl po szlifie i jezdzi normalnie. JEzeli jest dobry tłok i spasowany nic sie nie powinno stac

- 

andrzej551
- Bywalec
No dobra, ale niektórzy mówią, że mito śa awaryjne, prawda to ? Jeżeli chodzi jedynie tylko o to, że trzeba ten tłok wymieniac co 15k tysięcy, to dla mnie bosko, bo tyle to moge robić. Tylko nie mozna chyba cały czas zminiac samego tłoka tylko tam powiedzmy ze 3 razy max i cylek potem nowy ? (Nie wiem, nie znam sie)

- The Doctor
- Świeżak
nie ma zasady ile wytrzyma cylek,jak nicasil to nie mozesz dopuscic do porysowania cylindra,a w zeliwie to tyle ile znajdziesz tloków na nadwymiar  

- 

Koval135
- Mieszkaniec forum
Ahaaa, to takie buty, heh. Dzieki za info. ; ), a jeszcze jedno. Jak sie robi ten szlif, pod większy tłok to ma to się jakoś do osiągów, że np są ciut lepsze czy coś ?

- The Doctor
- Świeżak
cylinder powieksza sie o 0,25 mm bodajże,wiec róznicy względem oryginalu nie odczujesz  

- 

Koval135
- Mieszkaniec forum
AHa. No dobra, czyli Mito nie będzie złym nabytkiem, jeżeli znajde jakieś w dobrym stanie z przebiegiem do 10-15k ? A nie znacie jakis przypadków, co sie waliło w Mito waszych, nie wiem, kumpli czy kogoś ?
EDIT:
Ujmę to inaczej..., co sie najczęściej jebie w Mito.. ?

EDIT:
Ujmę to inaczej..., co sie najczęściej jebie w Mito.. ?
- The Doctor
- Świeżak
Mam małe pytanie  Czy to normalne że Mito (rok 2003) pali mi 9 litrów wachy na 100km? Dodam że nie pałuje go jak się tylko nadarzy okazja jeżdżę od 3000- 7500 obr./min. Oczywiście nie obeszłoby się bez odkręcenia do 11000 ale to raz czy dwa razy na te 100km. Jeśli nie jest to normalne to proszę powiedzcie co mam wyregulować itd. Z góry dzięki
 Czy to normalne że Mito (rok 2003) pali mi 9 litrów wachy na 100km? Dodam że nie pałuje go jak się tylko nadarzy okazja jeżdżę od 3000- 7500 obr./min. Oczywiście nie obeszłoby się bez odkręcenia do 11000 ale to raz czy dwa razy na te 100km. Jeśli nie jest to normalne to proszę powiedzcie co mam wyregulować itd. Z góry dzięki 
				 Czy to normalne że Mito (rok 2003) pali mi 9 litrów wachy na 100km? Dodam że nie pałuje go jak się tylko nadarzy okazja jeżdżę od 3000- 7500 obr./min. Oczywiście nie obeszłoby się bez odkręcenia do 11000 ale to raz czy dwa razy na te 100km. Jeśli nie jest to normalne to proszę powiedzcie co mam wyregulować itd. Z góry dzięki
rico63 
Aprilia RS50 ---> Cagiva Mito --> ?????
			Aprilia RS50 ---> Cagiva Mito --> ?????
- 

rico63
- Świeżak
			 • Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5

Powrót do Motorowery do 50 ccm