Odradźcie mi Hayabusę........ !!!
Odradźcie mi Hayabusę........ !!!
zachorowałem, jest koszmarna - koszmarny tyłek koszmarny przód - nie wiem co oni widzą w umieszczaniu lamp na środku jak w rowerze ... R1 co innego ma te swoje osie oczy .... tak czy siak nijak Hayka mi się ni epodoba - ale kręci .. jak dobre mieso ...
Co jest się zastanawiam, nie mam zacięcia do kolubryn, Acek jest spoko - jak stara dobra fura ( że niby rasowa.... hehe ) ale to to cięższe jeszcze od Acka no i żre nie mało .. ( Acek 7-7,5 na 150KM pod manetką ) ....
Noo ok mam 34 lata i powinno mi się coś w głowie zmienić niż sport - ale nie ;///// już chciałem sobie forę terenową kupić żeby była takim mółem, żebym jeździł wolno ... - ale co poradzę że najmilszy dźwięk każdego dla mnie silnika to EXTREME na odcięciu ... z dobrą cyfrą na cyferblacie ? ,,,, hmm..
z 3'ciej strony to bez sensu posuwać kolubryną co lata 340 do pracy i z pracy jak się mieszka w mieśice ???
no ale z 4'tej strony Acek pomimo wieku i masy tak wymiata w Krk. że pała mięknie - co ma do mnie Cebra 600'ka nawet z tego roku - no ma 2 spray - to że dostaje wpierdol i to że jest na wtrydku i pakli na takim maksie z 12l
...
i tak właśnie myślę o Hayce - żebym posiadł na niej tylko te umiejętmności, które mam na Acku - to będę happy
...
weźcie mi coś na tą Hayke nawrzucajcie - ale nie defaultowe suzuki stuki puki
...... ... nie powinienem teraz wydawać kasy na inny moctocykl niż mam do cholery
.
Co jest się zastanawiam, nie mam zacięcia do kolubryn, Acek jest spoko - jak stara dobra fura ( że niby rasowa.... hehe ) ale to to cięższe jeszcze od Acka no i żre nie mało .. ( Acek 7-7,5 na 150KM pod manetką ) ....
Noo ok mam 34 lata i powinno mi się coś w głowie zmienić niż sport - ale nie ;///// już chciałem sobie forę terenową kupić żeby była takim mółem, żebym jeździł wolno ... - ale co poradzę że najmilszy dźwięk każdego dla mnie silnika to EXTREME na odcięciu ... z dobrą cyfrą na cyferblacie ? ,,,, hmm..
z 3'ciej strony to bez sensu posuwać kolubryną co lata 340 do pracy i z pracy jak się mieszka w mieśice ???
no ale z 4'tej strony Acek pomimo wieku i masy tak wymiata w Krk. że pała mięknie - co ma do mnie Cebra 600'ka nawet z tego roku - no ma 2 spray - to że dostaje wpierdol i to że jest na wtrydku i pakli na takim maksie z 12l

i tak właśnie myślę o Hayce - żebym posiadł na niej tylko te umiejętmności, które mam na Acku - to będę happy

weźcie mi coś na tą Hayke nawrzucajcie - ale nie defaultowe suzuki stuki puki

-
cezare - VIP Ścigacz.pl
Flow napisał(a):stary wez nie bierz hayki xD
nie mogę - nie mam podłogi w mieszkaniu

-
cezare - VIP Ścigacz.pl
nie wiem ale jak dla mnie haja jest motorem bardziej dla dziadków po 60..... przypomina mi jakies takie stare harleye:| ale nie wiem czemu... nie wiem czemu każdy tak się tym zachwyca. ma okropne kształty. fakt osiagi ma, ale nie na nasze warunki uliczne. gdybym miał kupowac za kilka lat coś z rzędu tych ku**wsko szybkich maszyn wolałbym chyba kawe zx12r chociaż już dużo się naczytałem o tych mnogich wadach...pękających ramach itd.... ale ta piękna stylistyka, dźwięk z olbrzymiego wydechu no i te malowania kawy mnie rozwalają:D
Romet ogar 50ccm~~> Aprilia Rally 50 ccm~~> Aprilia RS 125ccm~~~> Suzuki RF 600R ~~> Honda VTR 1000F..... moja pasja nigdy się nie kończy;]
- dominik1215
- Świeżak
-
icid - VIP Ścigacz.pl
Walnij sobie V-maxa jezeli sie czujesz tak staro...;/ To sprzet bardziej dla dziadkow... to mi sie tez tak kojarzy z dziadkiem... po 45
Bo maszyna to nie wszystko, najwazniejsza jest pasja!!
- sebekmelior
- Świeżak
Ja na bus'ie tylko siedziałem,ale moto rozsiewa wokół siebie coś jakby nutę legendy. Patrzysz na sprzęta i czujesz respekt i szacun dla niego.
Mi się osobiście wydaje - po przeczytaniu twoich postów, sposobu wypowiadania, emocji itp. że szpej pasowałby do Ciebie idealnie. Nie wiem co mnie dzisiaj popierdoliło z tymi porównaniami, ale to coś jakby odrzucenie a zarazem podziw, które z czasem zmieniają się w "pożądanie"... Ja tak miałem, że zaczynałem od chopperów, później był naked - obserwacja "debili na plaskichach...pfff", później FZS600, FZ6 a teraz FZ1 a jak widzę R łana albo kawe zx to aż mi się łapy trzęsą...
Pozdro:D
Mi się osobiście wydaje - po przeczytaniu twoich postów, sposobu wypowiadania, emocji itp. że szpej pasowałby do Ciebie idealnie. Nie wiem co mnie dzisiaj popierdoliło z tymi porównaniami, ale to coś jakby odrzucenie a zarazem podziw, które z czasem zmieniają się w "pożądanie"... Ja tak miałem, że zaczynałem od chopperów, później był naked - obserwacja "debili na plaskichach...pfff", później FZS600, FZ6 a teraz FZ1 a jak widzę R łana albo kawe zx to aż mi się łapy trzęsą...
Pozdro:D
- Sureal
- Świeżak
Hayabusa nigdy mi się nie podobała. Nigdy ! Żeby ją sobie obrzydzić poszedłem na jazdę testową. I.....
Z wielkim bólem z niej zsiadłem, a po 2 miesiącach odbierałem swoja własną. Nie ma innych motocykli jak dla mnie jest tylko Hayabusa. To motocykl legenda wzbudzający skrajne emocje od zachwytu po krytykę, ale NIKT nie jest jej obojętny, i nawet najmłodsi miłośnicy 2 kółek znają ten motocykl. Pojawisz się gdzieś z grupą innych motocyklistów - nie ma bata wszyscy gapie oglądanie zaczną od Twojej Hayabusy i to jest fajne
Z wielkim bólem z niej zsiadłem, a po 2 miesiącach odbierałem swoja własną. Nie ma innych motocykli jak dla mnie jest tylko Hayabusa. To motocykl legenda wzbudzający skrajne emocje od zachwytu po krytykę, ale NIKT nie jest jej obojętny, i nawet najmłodsi miłośnicy 2 kółek znają ten motocykl. Pojawisz się gdzieś z grupą innych motocyklistów - nie ma bata wszyscy gapie oglądanie zaczną od Twojej Hayabusy i to jest fajne

Suzuki GSX 1300R Hayabusa- ZZR1400 II GEN - Czekam na ZX10R 2016
- Kronos
- Świeżak
cezare, jeśli tylko latasz na prostych haja czy nawet y2k Tobie nie pomoże.
Jak chcesz zmienić moto to weź np zx10r 2006 i zacznij latać po zakrętach.
W ten sposób zmienisz podejście z wymogów co do sprzętu na wymogi co do siebie.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
falconiforme napisał(a):cezare, jeśli tylko latasz na prostych haja czy nawet y2k Tobie nie pomoże.
latam po winklach a jakże - spacjalnie się spotykam z paroma znajomkami co po porstu nie odstają i latamy często na winkle do Ojcowa - kto był te wie o co kaman ... i latamy w te i spowrotem jak popaprańcy żeby skończyć na fajku i kawie w prześlicznych krajobrazach ... R6 Aprilla rs1000 i Acek - więc mam co robić bo ich sprzęty lżejsze ...

ale żeczywiście pociągają mnie kolubryny o mocno jednak sportowym zacięciu.. mój ma 236 kg i na żejszego nie wsiądę. jakbym miał mieć R6 to wolę rower górski - a ona tak ślicznie pracuje na winkielkach .. ale musi ją kolega kręcić że głowa boli ... ja tam wolę mieć moc w większym zakresie obrotów a nie tylko góra...
<b>Surreal : THIS IS IT

heh .. no co mam napsiać - dzieki za pomoc

-
cezare - VIP Ścigacz.pl
spazz napisał(a):popierwsze nie bierz tego co sobie wziales piszac ten text. zrylo ci mozgownice na maxa. masakra. po drugie jak cie stac to bierz hajke bo to zajebisty sprzet a nie sluchaj gosci co im sie zx12 podoba.
hahahha staaaary ... inni musza brać .. ja mam to Reall

-
cezare - VIP Ścigacz.pl
osobiscie tez uwaam ze haja jest brzydka,wielka,obła...ale ona ma to cos
to tak jak z pannami , nie musi byc ladna zeby byc sexi
udanego zakupu

udanego zakupu

ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
Flow napisał(a):osobiscie tez uwaam ze haja jest brzydka,wielka,obła...ale ona ma to costo tak jak z pannami , nie musi byc ladna zeby byc sexi
![]()
udanego zakupu
no do kła dnie... też mi się nie podoba

-
cezare - VIP Ścigacz.pl
cezare, zmień motocykl jeśli go nie lubisz.
Ja B6 bardzo lubię i rozstawać się z nim ciężko.
A jak polubisz Haję, ja bym nie polubił, to gra będzie warta świeczki.
Ja B6 bardzo lubię i rozstawać się z nim ciężko.
A jak polubisz Haję, ja bym nie polubił, to gra będzie warta świeczki.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
spazz napisał(a):popierwsze nie bierz tego co sobie wziales piszac ten text. zrylo ci mozgownice na maxa. masakra. po drugie jak cie stac to bierz hajke bo to zajebisty sprzet a nie sluchaj gosci co im sie zx12 podoba.
jedym podoba sie haja a mi zx.

Romet ogar 50ccm~~> Aprilia Rally 50 ccm~~> Aprilia RS 125ccm~~~> Suzuki RF 600R ~~> Honda VTR 1000F..... moja pasja nigdy się nie kończy;]
- dominik1215
- Świeżak