Odradźcie mi Hayabusę........ !!!
widzę, że decyzja już podjęta i klamka zapadła
pamiętaj cezare, że raz się zyje
zawsze sobie tak tłumacze jak mam jakieś wątpliwości odnośnie kupna jakiegoś przedmiotu/moto
trzeba zaszaleć, żeby później na starość nie leżeć na łóżku i mówić "a mogłem to kupić/zrobić..."
więc do dzieła kolego...
pamiętaj cezare, że raz się zyje
zawsze sobie tak tłumacze jak mam jakieś wątpliwości odnośnie kupna jakiegoś przedmiotu/moto
trzeba zaszaleć, żeby później na starość nie leżeć na łóżku i mówić "a mogłem to kupić/zrobić..."
więc do dzieła kolego...
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
Kamil spoko, Cezare Acka ostro męczył wiec nie sądze aby Busa go zmęczyła ma chłopak pojęcie z tego co go znam. Busa jest bardzo udanym motocyklem trwałym i mało awaryjnym każdy kto tym choć się przejechał to wie. a wygląd to już rzecz gustu. Cezare a R1 nie chcesz....Busą sie nie przy lansujesz hehehehe
-
YZF R1 - Moderator
Busą to mogę dzieci straszyć )) ok ok ok stop klama zapadła - tak będe żałował tylko tego czego NIE zrobiłem - mam swiadomość. będzie dobrze... i znów nie zrobię prawka hahahaa... zawsze jak mam juz uskłądaną kaskę to Prawko czy opona ? no OPONA czy prawko czy napęd - np jasne ze napęd... a moze prawko ? - nie nie mam czasu - po co mi prawko ... i tak k...a schodzi .. wyprzedzając pytania - jak policja zamacha - to oczywiście się zatrzymam - ale że machają mi lizakiem zawsze w geście pozdrowienia - co zrobię ... a zawsze przy nich zwalniam i sam pierwszy macham - Wot Psychologia. .YZF R1 napisał(a):Kamil spoko, Cezare Acka ostro męczył wiec nie sądze aby Busa go zmęczyła ma chłopak pojęcie z tego co go znam. Busa jest bardzo udanym motocyklem trwałym i mało awaryjnym każdy kto tym choć się przejechał to wie. a wygląd to już rzecz gustu. Cezare a R1 nie chcesz....Busą sie nie przy lansujesz hehehehe
-
cezare - VIP Ścigacz.pl
ech z checia wziąłbym od Ciebie tego Acka, ale gorzej z budżetem ;D trzeba czekać do lata
Romet ogar 50ccm~~> Aprilia Rally 50 ccm~~> Aprilia RS 125ccm~~~> Suzuki RF 600R ~~> Honda VTR 1000F..... moja pasja nigdy się nie kończy;]
- dominik1215
- Świeżak
Wystarczy się popatrzeć na hayabuse i wszystko jasne. Ona ma to coś. Nie przyciąga tym, że jest ładna, ale jednak lgną do niej tłumy. Kupuj!
Lepiej stracić minutę w życiu, niż życie w minutę...
-
Kvj - Świeżak
Ładna ta hajka, ale fakt ja bym chyba szukal troche nowszej, bo te modele(chyba przed 2001) mialy jakies pekające stelaże pod ciezkim bagażem i łancuszi rozrzadu lipne i cos tam jeszcze.
us proxy (otwórz link)
- stahu
- Świeżak
Jestem szczęśliwym posiadaczem Hajabusy 2008 w limitowanym białym kolorze ,i kiedy przejechałem się Hajką kolegi z pracy,wiedziałem już co kupie.Jestem obyty z motocyklami ale po tylu miesiącach nadal czasami trzęsą mi się ręce gdy zsiadam z niej.Jeżdze nią codziennie do pracy nawet w zimie pomimo tego że mieszkam w Szwecji.
Ps.Rozglądam się za nowymi wydechami,interesuje mnie tylko silny bas więc może jakieś propozycje!!!
Ps.Rozglądam się za nowymi wydechami,interesuje mnie tylko silny bas więc może jakieś propozycje!!!
Hajka 2008 xD.
- MacGregor
- Świeżak
-
icid - VIP Ścigacz.pl
-
skwy - VIP Ścigacz.pl
Dobrze by było posłuchać jakichś sampli audio,bo na you tube jakoś tego basu nie słychać.
Posiada może ktoś z forumowiczów wiedze na temat silnie basowych wydechów lub może jakiś link gdzie można by to i owo usłyszeć?.
Na pewno niebawem dam znać na co padło.
A może coś takiego!? http://pl.youtube.com/watch?v=FX_78V7rd ... re=related
Posiada może ktoś z forumowiczów wiedze na temat silnie basowych wydechów lub może jakiś link gdzie można by to i owo usłyszeć?.
Na pewno niebawem dam znać na co padło.
A może coś takiego!? http://pl.youtube.com/watch?v=FX_78V7rd ... re=related
Ostatnio edytowano 26/12/2008, 15:29 przez MacGregor, łącznie edytowano 1 raz
Hajka 2008 xD.
- MacGregor
- Świeżak
-
Dominik_YZF - Bywalec
u nas na serwisie stoi buza na yoshi jak jest odpalana i soti na wolnych obrotoach szyby w oknach tancząMacGregor napisał(a):Jestem szczęśliwym posiadaczem Hajabusy 2008 w limitowanym białym kolorze ,i kiedy przejechałem się Hajką kolegi z pracy,wiedziałem już co kupie.Jestem obyty z motocyklami ale po tylu miesiącach nadal czasami trzęsą mi się ręce gdy zsiadam z niej.Jeżdze nią codziennie do pracy nawet w zimie pomimo tego że mieszkam w Szwecji.
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Ścigacz.pl
odswierzam temat bo szukalem troche info o hayce i ten wydawal sie najodpowiedniejszy.. hayabusa, gdyz wydaje mi sie ona motocyklem idealnym i docelowym... ale chcialbym sie zapytac bardziej doswiadczonych co sadza tym zeby cel zostal juz zrealizowany.. smigam na moto od kad pamietam.. na powazniejszych motocyklach od jakis 6 lat.. byla virago 750 teraz jest CBR f3.. od jakiegos czasu nosze sie z zamiarem zmiany moto.. myslalem o jakims sportowym 1000, bo choc osiagi 600 sa jak dla mnie wystarczajace to jedynie lepsza elastyka jest czyms czego bym oczekiwal od motocykla... dlaczego sport? bo choc nie jestem typem sportowca i latam dosc spokojnie.. pasuje mi taki typ.. jednak hajka jest czyms idealnym dla mnie.. nie lubie latac po miastach i meczyc sie przeciskaniem.. wole tzw szybka turystyke.. i do takiej jazdy przeznaczona jest haya.. nie do gumowania i innych wyczynów.. mnie to nie bawi.. ma dawac przyjemnosc z jazdy i zapewniac komfort.. jednak pozostaje jedno ale.. czy ja dosc slabo doswiadczony jak narazie motocyklista dam rade ogarnac motocykl o tak duzej pojemnosci.. czy taki przeskok pojemnosci nie jest za karkolomny? czy jest ogólnie sens interesowac sie i zacząć przymierzać do niej.. czy dać sobie spokój.. jezeli lepiej z tym poczekac to tak jak w temacie.. odradźcie mi hayabuse koledzy..
-
Leg1oN - VIP Ścigacz.pl
A RSV 1000? Moto o mocy dobrej 600 ale elastyka super bo to V. Jeśli szukasz elastyczności nie osiągów to jest chyba dobre moto.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
No ja odradzam Hayabusę z jednego (subiektywnego?) powodu. Moto wygląda po prostu jak krowa skrzyżowana z wielbłądem. Może komuś się podoba taki awangardowy styl ale w klasie bardzo szybkich turystów jest sporo subtelniejszych maszyn takich jak Honda CBR1100 Super Blackbird albo kawa ZX14..
http://bikepics.com/members/reddie/ (otwórz link)
-
Redd - Świeżak