moc w motocyklu do czego to prowadzi
cezary1985 napisał(a):też mam kurtkę ozone i przy ślizgu zachowała się wyśmienicie więc nie cena ani marka powoduje to że jeteś i czujesz się bezpiecznie, najlepiej wszyscy ubierzmy się w a*
O właśnie, nie mówię, że w każdym przypadku, ale w większości zarówno 200-konny moto jak i strój z logiem a* itp, służą po prostu do "pokazania się" i przedłużenia przyrodzenia. Wybaczcie, ale wyrobiłem sobie taką opinie po tym, jak to wszyscy ujeżdżacze sportowych litrów patrzą się na mnie i kumpla z którym śmigam, jak siedzimy na swoich 500-ach w rebelu czu ozonie, z wielką pogardą, takie "patrz nieudaczniku, ja mam litra i a*". Nie zaprzeczajcie bo w większości przypadków tak właśnie jest, nie masz litra i drogiego kombi, jesteś zerem.
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Glenroy napisał(a):cezary1985 napisał(a):też mam kurtkę ozone i przy ślizgu zachowała się wyśmienicie więc nie cena ani marka powoduje to że jeteś i czujesz się bezpiecznie, najlepiej wszyscy ubierzmy się w a*
O właśnie, nie mówię, że w każdym przypadku, ale w większości zarówno 200-konny moto jak i strój z logiem a* itp, służą po prostu do "pokazania się" i przedłużenia przyrodzenia. Wybaczcie, ale wyrobiłem sobie taką opinie po tym, jak to wszyscy ujeżdżacze sportowych litrów patrzą się na mnie i kumpla z którym śmigam, jak siedzimy na swoich 500-ach w rebelu czu ozonie, z wielką pogardą, takie "patrz nieudaczniku, ja mam litra i a*". Nie zaprzeczajcie bo w większości przypadków tak właśnie jest, nie masz litra i drogiego kombi, jesteś zerem.
a liczy siÄ™ pasja
-
cezary1985 - Świeżak
Moc w motocyklu wa co za tym idzie pojemność można porównać do wódki. Zasadniczo każdy z nas może wypić ćwiartkę (250) i nie trzeba mieć jakoś doświadczenia, jeżeli jesteś w temacie siadasz spokojnie do pół litra (500) po czym kładziesz się grzecznie spać. Zawodowcy natomiast ogarniają litra (1000) mimo, że ich czasem "szarpnie" panują nad sytuacją Jeśli jesteś amatorem, nie siadaj do litra, bo może Cie ostro potargać a nawet zabić
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
nabudi napisał(a):ja tez jakos dziwniej nie patrze na kogos kto np smiga na gsie 500 obracacie sie w lipnym towarzystwie widocznie
Dobrze, że tak nie patrzysz, w końcu mamy być jedną, wielką, szczęśliwą rodzinką, nie napisałem też, że jest to towarzystwo w którym się obracam bo nikt z mojego otoczenia niczego do mnie mieć nie może , napisałem tylko na jakich ludzi zdarza mi się trafić, dla niektórych nie robi różnicy czy jeździsz litrem czy 125ccm, w alpinie czy ozonie, ale są osobniki dla których ktoś kto posiada, nie tyle gorszy co tańszy sprzęt, jest po prostu śmieciem na drodze. Jest na prawdę mnóstwo świetnych motocyklistów, z którymi można na prawdę porozmawiać na poziomie, ale są też debile którzy widzą tylko własny koniec nosa i Twój portfel, którzy poza schematem "mam 200 koni i jeżdżę w alpinie" niczego innego nie akceptują. I to nie jest jakiś mały odsetek.
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
-
Glenroy - Moderator
jak do mnie ktoś podjeżdża na gsie w ozonie, to wskazuję mu na moje wszystkie znaczki z a* (buty, dwuczęściowe kombi, rękawice), po czym pokazuję środkowy palec i wykrzykuję (jesteś biednym frajerem!) i odjeżdżam.
myślałem, że wszyscy tak robią? jak macie jeździć w ozonach czy innych reklamówkach to na rower z tym!
jak kogoś nie stać na alpinestars albo dainesa, to za co wy tankujecie biedaki?
ludzie, odpuśćcie z tymi mongolskimi teoriami.
myślałem, że wszyscy tak robią? jak macie jeździć w ozonach czy innych reklamówkach to na rower z tym!
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
w myśl twojej sarkastyczno - ironicznej wypowiedzi skoroubiorę odzież rukki to tym w a* albo d* też powinienem pokazać środkowy palec?
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Nie zgadzam się Kaai... Jak Ci z puszki ( nie daj Boże ) ktoś wymusi i delikatnie polecisz po asfalcie, to z TU lepiej dostać 5 tys zwrotu za Rukkę niż 100 za kurtkę Ozone nawet po uwzględnieniu tych 30 prc "zużycia" Ja dostałem ponad 2k przy swoim wypadku za ciuchy ( licząc kask ) przydała się kasa na nowe moto.
<b>ZxR 636 2006</b>
-
PrimoGhost - Stały bywalec
świecące na niebiesko wentyle też są ? ok. koniec OT bo nas madcap pozabija zaraz. Wracając do mocy / motocykli to porównanie do wódki coś w sobie ma. Przyznaję. Chociaż raz widziałem na YT ruska, który wypił 0,7 duszkiem ;] On mógłby zniszczyć Valentino.
<b>ZxR 636 2006</b>
-
PrimoGhost - Stały bywalec
Ja to zawsze jakiś tolerancyjny byłem pod wieloma względami, i na jednoślady także się to przenosi. Generalnie macham nawet do mijanych kibelków, a wszystko od 125 to już wg. mnie prawdziwy motocykl. Liczy się pasja
SV 650
-
theriddlen - Świeżak
A ja mam litra i kombi Dainese ale ze mnie szatan Po prostu ludzie na mniejszych pojemnościach mnie nienawidzą Ludzie co wy za historie tu szyjecie... Mam litra i drogi kombinezon bo sobie sam na niego zarobiłem. Weźcie się do roboty to przestaniecie narzekać!
Ps. Latam z różnymi kumplami na moto i nie wszyscy mają litra. Każdy wyrabia sobie status przez umiejętności nie motocykl bo wszystko jest dla ludzi tylko z głową!
Ps. Latam z różnymi kumplami na moto i nie wszyscy mają litra. Każdy wyrabia sobie status przez umiejętności nie motocykl bo wszystko jest dla ludzi tylko z głową!
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Często ludzie mylnie podchodzą do kwestii pojemności jako do odzwierciedlenia zaawansowania rajdera. Znam sporo osób, które potrafią znacznie więcej ode mnie, a latają na szejsetach etc. Nie ma złotego środka. Liczy się portfel, zachcianka i ogólny cel posiadania moto. power_bit - z życia wzięte, ale aż wzruszające porównanie . Pozdro tysiónc.
Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
senekkorzenna napisał(a):Kaai to mistrz prowokacji ,a tak naprawdę jestem ciekawy jaki to w rzeczywistości masz motocykl?
Od ponad dwóch lat latam CB500S i nigdy ale to nigdy nie brakowało mi mocy a to tylko 57KM podobno za mało.
mam cbr f3 z końcówki 98 (poliftowa) w jak dla mnie najładniejszym malowaniu czarno-szare + kompletne kombi z a*. pisałem chyba o tym już.
więc nie senekk, nie jestem z tych co dużo gadają, a jeżdżą na rowerach.
Primo! w czym masz ubezpieczenie, żę ci za ciuchy wypłacili? w PZU nie ma opcji, w żadnym AC czy czymkiolwiek żeby ubezpieczyć sobie ciuchy. jedynie przy OC, ale to wiadomo.
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Primo mial wyplacone z OC sprawcy. Jak mialem wypadek to i za kask rowniez ze sprawcy OC zaplacili. A jeszcze dresik ;p i koszulka bo turlalem sie kolo domu....
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
aaa, no tak, z oc płacą to wiem, a myślałem, że gdzieś masz ciuchy jak ty nabroisz ubezpieczone, ale w PL tego chyba jeszcze nie ma.
a to ile płacą? cena nowego -30%? czy jak tam to leci?
a to ile płacą? cena nowego -30%? czy jak tam to leci?
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kaai napisał:
jak do mnie ktoś podjeżdża na gsie w ozonie, to wskazuję mu na moje wszystkie znaczki z a* (buty, dwuczęściowe kombi, rękawice), po czym pokazuję środkowy palec i wykrzykuję (jesteś biednym frajerem!) i odjeżdżam.
i ty sie dziwisz że masz kolegów
Nie wiem gościu co Ty żeś tutaj narobił. Widzę że jednego posta edytowałeś- coś chyba nie wyszło. Drugiego mogłeś usunąć- nie usunąłeś. Jednego warna już dostałeś za brak edycji- powinieneś się nauczyć. Skoro jeden nie wystarczył- dostajesz drugiego. kravec
nie wiem czy to u mnie tylko tak, może jakiś problem z chromem ale raz mam opcje edycji a raz nie jakbyś KRAVEC zauważył to nawet cytowanie wstawiło mi w jakimś dziwnym miejscu, wstawiłem post po czym w ogóle go nie było jak wstawiłem drugi to dopiero wyświetliło obydwa więc mógłbyś darować takie warny. a i jeszcze czemu jednego posta można usunąć a drugiego nie
i ty sie dziwisz że masz kolegów
Nie wiem gościu co Ty żeś tutaj narobił. Widzę że jednego posta edytowałeś- coś chyba nie wyszło. Drugiego mogłeś usunąć- nie usunąłeś. Jednego warna już dostałeś za brak edycji- powinieneś się nauczyć. Skoro jeden nie wystarczył- dostajesz drugiego. kravec
nie wiem czy to u mnie tylko tak, może jakiś problem z chromem ale raz mam opcje edycji a raz nie jakbyś KRAVEC zauważył to nawet cytowanie wstawiło mi w jakimś dziwnym miejscu, wstawiłem post po czym w ogóle go nie było jak wstawiłem drugi to dopiero wyświetliło obydwa więc mógłbyś darować takie warny. a i jeszcze czemu jednego posta można usunąć a drugiego nie
Ostatnio edytowano 28/1/2013, 02:58 przez cezary1985, Å‚Ä…cznie edytowano 2 razy
-
cezary1985 - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości