Co sÄ…dzicie o Fazer FZ 1 (FZ1 ABS) z 2008 ?
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Konig myslisz, że biały lakier bardziej pochłania brud niż inne kolory ?
Biały nocnik jest tańszy bo nie płacisz za grafikę, którą ktoś musiał zaprojektować i wziąść za to kasę lub doliczyć marżę w biurze projektowym Shoei
Oglądałem wiele kasków. Część z nich miała malowanie inne miały naklejoną folię.
Ktoś na forum wspominał, że kupuje biały żeby sobie pomalować artystycznie. Ja kupuje biały bo ma być biały i widoczny.
Pozdr
Sh

Ktoś na forum wspominał, że kupuje biały żeby sobie pomalować artystycznie. Ja kupuje biały bo ma być biały i widoczny.
Pozdr
Sh
-
Shaft - Świeżak
i udawać policjana
ponoć działa. przynajmniej tak typ w salonie kawasaki reklamował białego arai

ponoć działa. przynajmniej tak typ w salonie kawasaki reklamował białego arai
-
SQ - Mieszkaniec forum
Działa działa.. wystarczy samemu przypomnieć sobie co myślisz przez ułamek sek. jak zobaczysz jadąc puszką biały kask.
Mój jeszcze nie przyjechał, ale wiem że np. kamizelka odblaskowa tak działa. Dzisiaj zauważyłem, że kilku kierowców w tym też tirowców zwalniało.. znacznie. Może jeszcze rękawiczki z białym paskiem i napis na plecach fana muzyki The POLICE
albo Delicja hehe
Wracałem wieczorem trasą Serock - Zegrze - Wwa
Tam gdzie zazwyczaj tiry doginają ile fabryka dała jeden zwolnił do 50 jak mnie zobaczył wyjeżdzającego z boku.
Biały kask musi być.
Pozdr
Sh
Mój jeszcze nie przyjechał, ale wiem że np. kamizelka odblaskowa tak działa. Dzisiaj zauważyłem, że kilku kierowców w tym też tirowców zwalniało.. znacznie. Może jeszcze rękawiczki z białym paskiem i napis na plecach fana muzyki The POLICE

Wracałem wieczorem trasą Serock - Zegrze - Wwa
Tam gdzie zazwyczaj tiry doginają ile fabryka dała jeden zwolnił do 50 jak mnie zobaczył wyjeżdzającego z boku.

Biały kask musi być.
Pozdr
Sh
-
Shaft - Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot], Google [Bot] i 50 gości