Wlasciciele HORNETOW - pokazcie sie!!!!!!!!!
ogarnij się człowieku, nie wiem czy zauważyłeś ale to temat dla właścicieli hornetów a Ty masz tylko rower z naklejka hondy więc bye bye, widzę że jesteś jakimś psychopatą skoro mnie śledzisz i wiesz ze jeżdżę 300m od domu... dziwny człowiek z Ciebie, jak już wspomniałem w poprzednim temacie motor jest opłaconymelvin napisał(a):w innym temacie pisałeś że jeździsz tylko na krótkie przejażdżki koło domu...to faktycznie potrzebny ci w pełni uniwersalny motocykl, do tego żeby nadążył za twoimi kumplami...
ps. to razem sobie tak śmigacie koło domu tymi motocyklami tak? i dla tego że jak pisałeś wcześniej wykorzystujesz więcej niż 30% mocy horneta ale nie jeździsz na nim bardzo dobrze, musisz pier*olic takie głupoty których się nie da czytać?
Kupię używany Power Commander do CBR 1000RR
-
pan_blancik 15 - Świeżak
idź stond... czemu nie pisałeś tego że to temat dla właścicieli hornetów kolesiowi który lata na KTM-ie?
a poza tym to ty chyba faktycznie masz jakiś kompleks że ciągle wyskakujesz z tą mocą...
ps. skoro to jest temat dla właścicieli hornetów to pewnie chodzi tu o tych co posiadają naprawdę te motocykle, a nie tylko w wyobraźni i na tapecie jak ty...
ps2. skoro mówisz że moja CB to rower to naprawdę się nie znasz bo w dowodzie rejestracyjnym jest wyraźnie napisane MOTOCYKL...
ale po co ja się wdaje z tobą w dyskusje skoro do motocykli na tapecie nie dają dowodu rej. więc pewnie nie masz pojęcia o czym mowa...
a poza tym to ty chyba faktycznie masz jakiś kompleks że ciągle wyskakujesz z tą mocą...
ps. skoro to jest temat dla właścicieli hornetów to pewnie chodzi tu o tych co posiadają naprawdę te motocykle, a nie tylko w wyobraźni i na tapecie jak ty...
ps2. skoro mówisz że moja CB to rower to naprawdę się nie znasz bo w dowodzie rejestracyjnym jest wyraźnie napisane MOTOCYKL...
ale po co ja się wdaje z tobą w dyskusje skoro do motocykli na tapecie nie dają dowodu rej. więc pewnie nie masz pojęcia o czym mowa...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Człowieku a skąd Ty jesteś taki pewny że nie mam motocykla ??! weś się puknij w bańkę, noo chyba że planujesz mi go ukraść, ale w takim razie pisz w czasie przyszłym a nie teraźniejszym ponieważ póki co jest w garażu. A nie pisałem do niego tak gdyż to jest człowiek NORMALNY czego nie można o tobie powiedzieć...melvin napisał(a):
ps2. motocykli na tapecie nie dają dowodu rej. więc pewnie nie masz pojęcia o czym mowa...
-
pan_blancik 15 - Świeżak
Nie wiem w ogóle w jakim celu ją zaczynałeś?? Chciałeś się pokazać, zwrócić na siebie uwagę??Ja też nie mam zamiaru z toba dyskutować i nie zaśmiecaj następnym razem tematów...melvin napisał(a):blancik 15 na dworze zimno ale tobie to jednak grzeje w dekiel...
kończę dyskusję z tobą gdyż nie ma ona dla mnie żadnego sensu...
-
pan_blancik 15 - Świeżak
Daruj sobie melvin i pomyśl jak żałosnym kolesiem bez ambicji i honoru trzeba być żeby pchać sie tam gdzie wszyscy cie nie lubią i uważają za kretyna i bajkopisarza. Normalnemu kolesiowi w takiej sytuacji wstyd nie pozwolił by tutaj zaglądać. Szkoda słów. Następnym razem jak coś do ciebie napisze to pomyśl sobie że ty masz motocykl a on jeździ tylko ręką po swoim małym ptaszku patrząc na swój modem od neostrady 

-
icid - VIP Ścigacz.pl
Texty z tego forum zacznę chyba drukować i przyklejać do ścian żeby goście hotelowi nie patrzyli na mnie jak na idiotę kiedy wybucham śmiechem na recepcji
Niech inni też się pośmieją
Icid - ukłon za twórczość
ps.uciekam stąd żebym bana nie dostał za to tylko że MZ-ką jeżdżę

Niech inni też się pośmieją

ps.uciekam stąd żebym bana nie dostał za to tylko że MZ-ką jeżdżę

Szczęśliwy posiadacz kat.ABC prawa jazdy. Obecnie w trakcie C+E...
-
mr_neox - Świeżak
icid a skąd wiesz jakiego mam paluszka?? chcesz mi coś powiedzieć?? A wogóle to gdzie Ty się pchasz z tą swoją zzr?? przerabiasz ją na horneta i potrzebujesz rady?? Chętnie Ci pomoge dziadku 

-
pan_blancik 15 - Świeżak
hmm...ja chyba nawet przy tym bylem jak blant mowil ze jezdzdzi wokol domku nie oplacona horneta:P hahahha leje na maksa z gosciaaaaaaa buahaha proponuje rajderke do blanta pojezdzimi z nim moze pokaze nam jakies nowe trasy... ale nie przeciez ja mam tylko gsxf ... wiec jak on taka ekpia z bratem kuzynem itp jezdzi to pewno nie nadaze bo oni pewno z 350 w winklach lataja... hmmm:)
habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
palgumeniedusze napisał(a):proponuje rajderke do blanta pojezdzimi z nim moze pokaze nam jakies nowe trasy...
Heh. Nowe trasy

A potem zabawa w ghostridera- swojemu psu montuje niebieskie diody do kagańca a do moto przyczepia kiełbache (po to żeby pies go gonił) i tak beztrosko popierdziela po ogródku uciekając przed kundlem.
PS. Zrób filmik z tankcam

Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Ścigacz.pl
taak a jakbym napisał że gdzieś dalej pojechałem to by było że się wypuszczam bez opłat, żaaal mi was ale mniejsza o to lubie czytać wasze wypowiedzi jak jeden podlizuje się drugiemu i na odwrót:) jesteście naprawdę super
wiklad przypomniał mi się Twój post jak się chwaliłeś że jeździsz 45km/h i pomyślałem sobie że Ciebie to nawet pies dogoni haha

-
pan_blancik 15 - Świeżak
no i dosiegnela plaga ten temat: niby temat o hornecie , a tu wojna na slowa...wiec sie dolacze
ale jest nawet smiesznie. chcialem tylko dodac panie blancik, bo dziwi mnie to, ze zawsze niby to sa przeciko Tobie inni uzytkownicy forum, nawet jest temat o tobie gdzies tam gdzie to toczy sie zagadka na twoj temat. ja nie wiem, czyzby ogol sie mylil ?? ja uwazam, ze cos w tym jest bo ja odnosze wrazenie ze masz doswiadczenie w pisaniu dlug

Z 1000
-
rat - Świeżak
pan_blancik 15 napisał(a):wiklad przypomniał mi się Twój post jak się chwaliłeś że jeździsz 45km/h i pomyślałem sobie że Ciebie to nawet pies dogoni haha
wal cytatem bo nie pamiętam żebym to pisał

Ostatnio edytowano 10/12/2007, 23:23 przez wiklad, łącznie edytowano 1 raz
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Ścigacz.pl
Może telekomunikacja zlituje sie nad nami i odetnie mu w końcu tą neostrade. Tego już naprawde nie da sie czytać.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
icid napisał(a):Może telekomunikacja zlituje sie nad nami i odetnie mu w końcu tą neostrade. Tego już naprawde nie da sie czytać.
a ja postuluje o bana. Bo ten dzieciak nic ciekawego nie wnosi na forum a tylko syf robi. Jak nie dozywotnio to tymczasowego to moze sie opamieta.
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Ścigacz.pl