Pokonywanie winkli Bandit 600S
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Nie kolego, żeby wejść w lewy zakręt po prawej stronie i zakończyć go po lewej musiałbyś bardzo opóźnić wejście, za bardzo, a po co? Masz do dyspozycji cały pas. Może to Ci pomoże, masz rozrysowane linie a do tego zaznaczone operowanie gazem http://www.motocykl-online.pl/artykuly/ ... _1_zakrety
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
z tego wynika iż majac do dyspozycji cały pas wchodzac w lewy zakręt wchodze w niego jak najblizżej lewej strony czyli środka jezdni i koncze po srodku pasa badz w najgorszym wypadku przy prawej krawędzi pasa dobrze rozumie ?
Suzuki Bandit 600S 2001r still rolling...
-
GhastRider90 - Świeżak
Źle, czytaj ze zrozumieniem a nie patrz tylko na obrazki, taki sposób jest opisany w najczęstszych błędach. Mając pojedynczy lewy zakręt wchodzisz w niego z prawej strony i kończysz z prawej strony. Tuż za szczytem zakrętu w tzw. przesuniętym apeksie jesteś z lewej strony pasa ruchu.
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
GhastRider90 - naprawde nie masz zadnego kolegi ktory jezdzi motycyklem? Nie wiem jak inni ale wedlug mnie to przez forum to sie nic nie nauczysz zwlaszcza ,ze do jednej wskazowki zadajesz 7 pytan, dlatego wydaje sie, ze vizualizacja jest w twoim przypadku konieczna
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
mam sporo znajomych z kilkuletnim stsrzem ale ja pracuje oni także nie zgrywamy sie weekendy zostają jedynie to lecimy z tobołkami na wycieczke.
-
GhastRider90 - Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości