SZYBKOSC vs BEZPIECZENSTWO
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Cos co z kumplem (jeszcze nie motocyklista) stwierdzilismy juz dawno.
Bardzo czesto spotykamy sie u nas z opiniami ze jak ktos jezdzi wypasionym BMW lub wypasionym motocyklem, albo ma wypasiony dom itd. to zanczy ze albo mafia, albo nakradl, albo jeszcze cos tam, no nie wiem... ojciec kupil synowi R1 na 18stke itp. itd.
A nikt nie pomysli ze moze jednak ktos ostro na to wszystko zacharowal? Ze kosztowalo to mase wysilku, poswiecen i wyrzeczen.
Nie ma co myslec stereotypami.
Bardzo czesto spotykamy sie u nas z opiniami ze jak ktos jezdzi wypasionym BMW lub wypasionym motocyklem, albo ma wypasiony dom itd. to zanczy ze albo mafia, albo nakradl, albo jeszcze cos tam, no nie wiem... ojciec kupil synowi R1 na 18stke itp. itd.
A nikt nie pomysli ze moze jednak ktos ostro na to wszystko zacharowal? Ze kosztowalo to mase wysilku, poswiecen i wyrzeczen.
Nie ma co myslec stereotypami.
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
orlik1981 napisał(a):List pewnej kobiety http://motoryzacja.interia.pl/motocykle ... 75195,3017
Jest tam parę mądrych słów na temat bezpieczeństwa.
Ona coś trochę dziwnie gada. Ale to nic w porównaniu z gościem który pod artykułem o niej walnął swojego posta :
http://motoryzacja.interia.pl/motocykle ... 1526,1,3,0
"(2006-08-19 14:51:54)
Raider 18jak - miałem 15 lat rodzice mi kupili aprili rs 125 ale sie na niej wywalilem od tej pory mialem uraz do motocyklów.ale sptwierdzilem ze nie ma sie czego bac mam teraz 18 lat a jezdze na Yamaha R1 z 2006 roku maialem uraz jak ta kobieta co sie wydupcyła na Hondzie CBR ale postanowilem kupic cos mocnego mzoe troszke przesadzilem ale nie zaluje motorek jezdzi supie ma 185 Koni i wagi 180 kg to bardzo duzo kazdy mi mowil ze ja sie zabije i takie tam ale teraz sie nauczylem jezdzic i sie juz niczego nie boje ostatnio sie nauczylem jezdzi na tylnim kole z predkosc 205 km/h pozdrafiam wszystkich milosników motocyki"
I potem przez takich pojeb..... yapiszońskich kolesi taka jest opinia o motocyklistach.
Dla takich to tylko kaftanik z długimi rękawami i pokój bez klamek.
RIDE HARD, RIDE SMART 

-
Goblin - Świeżak
z wilgoci to sie grzyb bierze. znam jednego takiego. kupil rozbitka moto i po paru dniach juz sie wychwala w sieci ze 215 jezdzil... tylko pytanie po co. zreszta maja wszysscy w okolicy ubaw z niego bo juz po paru dniach go policja scholowala. podobno zalosnie wygladal odprowadzany do domu przez 2 policyjne motocykle heh. a mitoman ze szok.
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości