Moje typy -poprosze o opinię którzy mają lub mieli :)
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
wiara
Shivty no to masz dylemat z wyborem ja tez taki miaÅ‚em kilka miesiÄ™cy temu tylko, że ja chciaÅ‚em zamienić auto na motor (pierwszy motor). MyÅ›laÅ‚em o jakieÅ› 600 ale przyjechaÅ‚ koleÅ› R1 do mnie i siÄ™ zdecydowaÅ‚em zamienić (wczeÅ›niej jeździÅ‚em od ojca Dnieprem) przejechaÅ‚em niÄ… 2,5 tyÅ› kilometrów i daje sobie rade. CaÅ‚y czas uczÄ™ siÄ™ techniki jazdy, no i nie jeżdżę szybko. Kumple którzy jeżdżą już jakiÅ› czas mówili mi ze jestem …….., od razu 1000 !!! A teraz sÄ… w szoku i sie dziwiÄ… jak sobie radzÄ™. Pozdro i uwierz w siebie i max 100kh/h(na 1 biegu) 

-
orlik1981 - VIP Åšcigacz.pl
gixxer napisał(a):ale macie problemy ja to mam problem! nie moge pojezdzic moto bo pada przez cale trzy dni i nie widac konca
Fajnie że sie podzieliłeś tak oszałamiającą wiadomościa która tak wiele wnosi do tematu . Po chamerykańsku off topic master .
Wracając do sprawy . Naprawde cieżko znależć 600tkę żeby nie była malowana , po zmianie owiewek naklejek itp rzeczy .
Mam nadzieje ze znajde czas bo mam zamiar pojechac zobaczyć :
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M285004
- Shivty
- Świeżak
Widze ze przekonania mar111cina i innych nic Cie niedały,niewiem tylko po co były twoje zapewnienia ze juz wiesz oco nam chodz?.Skoro jedziesz zobaczyć GSXR 600(2003r) która dysponuje mocą 120KM??
Wizi szaleńca sie niezmiani i musimy sie z tym drodzy koledzy pogodzić...

Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
-
Kwazi - VIP Åšcigacz.pl
Kwazi napisał(a):Widze ze przekonania mar111cina i innych nic Cie niedały,niewiem tylko po co były twoje zapewnienia ze juz wiesz oco nam chodz?.Skoro jedziesz zobaczyć GSXR 600(2003r) która dysponuje mocą 120KM??
Człowieku nie znasz mnie wiec nie wypisuj bzdur . Napisałem że kupie motocykl o pojemności 600cm a czy bedzie to Yamaha ,Honda czy Suzuki zalezy od stanu i ceny w jakim bedzie motor .
Ja myśle ża każdy sadzi według siebie i rozkłada swój brak odpowiedzialności na innych.Skoro miłes przykre doświadczenia tzn: Kupiłeś sobie za mocny motocykl miłeś szlifa co za tym idzie nie dorosłeś do jakiegokolwiek pojazdu skoro te 100-120km potrafił Ci przyćmić zdrowy rozsądek masz złe wspomnienia i myślisz że każdy jest tak nieodpowiedzialny jak Ty(pisze ogólnie nie do konkretnej osoby bo flustratów tez jak widac nie brakuje) .To raczej masz ze sobą duży problem. Wiec nie oceniaj jeden z drugim po swoim zachowaniach ludzi których wogóle nie znasz . Jedni zrozumieją a drudzy dalej bedą wypisywać bzdety ze na R6 to szalaeniec a jak kupi Gs500 to bedzie ostoją rozsądku z racji tego że ma słabszy motor .
Zaczyna sie znów 3-4 posty rzeczowych informacji a poźniej uwagi ,przemyślenia ,docinki itp .bzdety .
Małe ot czy coś takiego nadaje się do jazdy po mieście jak i na długą trase ?? Bo przy temperaturach powyżej 25 skóra naprawde grzeje !! Chodzi o ochronę ogólną i przed wiatrem :
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=126031391
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=127440382
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=126427780
Zastosowanie motocykl ,rower snowbord itp.
- Shivty
- Świeżak
kolega co lubi sobie postuntowac, ma takie najbardziej zblizone do pierwszego, tylko ze Utiki, cena widzialem ze tez jest taka sama. On (właściwie dwóch to używa) jeździ w tym i ma to założone na zwykłą bluze z długim rękawem. Nie powiem wygląda dobrze, a w siatce napewno sie tak nie ugotujesz jak w skórze. Zresztą to zawsze można wepchać pod jakąś cienką jesienną kurtke i niepotrzebna taka motocyklowa z ochraniaczami.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 203 gości