Jaki prezent dla motocyklisty?
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ela44 napisał(a):Hej może nowy kask przyda się na prezent? albo rękawice? pozdrawiam i życzę powodzenia w poszukiwaniu idealnego prezentu!
Zajrzałem tu zupełnie przez przypadek, tak czytam i czytam i zastanawiam się, co za ciumoki kupują jakąkolwiek część wyposażenia motocyklisty, buty, rękawice, kurtki, spodnie bez wcześniejszej przymiarki, o kaskach już nie wspominając bo to w ogóle kosmos. Zastanawiam się, kiedy dotrze, że kask tego samego rozmiaru, ale innych producentów potrafi się diametralnie różnić chociażby wyprofilowaniem wnętrza, i tak jak mi na przykład, kaski Shoei i Shark nie leżą kompletnie, HJC leży perfect, w nowym profilu już w ogóle bajka. Co nie zmienia faktu, że jakby ktoś mi kupił cokolwiek z ubioru na moto, to prędzej bym się zirytował niż ucieszył. W ogóle nie lubię, kiedy ktoś kupuje mi prezenty bezpośrednio związane z którymkolwiek moim hobby, chyba że wcześniej dojdzie do jakichś ustaleń, bo nawet głupich kostek do gitary używam wyłącznie jednego konkretnego producenta, modelu, kształtu i twardości.
Ale jakbym dostał zestaw do pielęgnacji moto, jakąś dobrą książkę, nie koniecznie w tematyce moto, czy jakikolwiek drobny upominek, to było by fajnie, a najlepiej gdyby prezentem był zestaw whisky, cola i poświęcony czas, żeby to rozpracować i pogadać.
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-

Glenroy - Moderator
lagiboy napisał(a):Glenroy napisał(a):[...] a najlepiej gdyby prezentem był zestaw whisky, cola i poświęcony czas, żeby to rozpracować i pogadać.
też lubię takie prezenty
Ja ogólnie nie lubię kupowania jakichś wymyślnych prezentów, na prawdę dużo bardziej cenię sobie poświęcony czas niż pieniądze.
-

Glenroy - Moderator
Glenroy napisał(a):[...] bo nawet głupich kostek do gitary używam wyłącznie jednego konkretnego producenta, modelu, kształtu i twardości [...]
Hehe, sam mam to samo, używam wyłącznie kostek Fender Medium Black
A czas wspólnie spędzony w dobrym towarzystwie jest bezcenny.
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-

Czester - Administrator
- Szaman1234
- Świeżak
- sponsoringcukierkow78740
- Świeżak
Trudne pytanie...
Ogólne doradzamy najlepszy kask w ramach konkretnego budżetu, konkretnego motocykla (inne kaski do szosowych, inne do terenowych) i konkretnych zapatrywań konkretnego motocyklisty (z blendą, bez blendy, z mocną lub słabą wentylacją).
Żeby ci uzmysłowić skalę to porządne kaski zaczynają się od ok. 400zł, te przez nas sugerowane jako pierwsze to ok. 600-700zł, fajne kaski to ok 1000-1200zł, a bardzo fajne kaski to już półka >2 tyś zł.
Żeby ci uzmysłowić skalę to porządne kaski zaczynają się od ok. 400zł, te przez nas sugerowane jako pierwsze to ok. 600-700zł, fajne kaski to ok 1000-1200zł, a bardzo fajne kaski to już półka >2 tyś zł.
Moto Guzzi V7 - szkoda życia na brzydkie motocykle.
-

Zimny72 - Zimny Drań
Zimny, nie produkuj się. Jej nie chodziło o kask tylko o przemycenie reklamy. Chyba zamknę ten temat bo wszystko zostało w nim już powiedziane, a obecnie służy jedynie jako siedlisko spamu.
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-

Czester - Administrator
Według mnie dobrym pomysłem jako prezent dla motocyklisty jest jest sesja fotograficzna z motorem
Mam sporo znajomych motocyklistów i coraz częściej jestem w stanie zauważyć właśnie, że mają takie sesje. Oczywiście nie każdy lubi, bardziej kobiety jednak.
Tu była reklama ale sobie poszła
-

speedynta - Świeżak
Kaja1989 napisał(a)::D
Paszoł WON Troglodyto!
Czester czyń swoją powinność, zamknij w cholerę ten temat, bo to wylęgarnia jakiejś pieprzonej reklamowej patologii. W ogóle do działu Hyde powinni mieć dostęp użytkownicy od iluś tam postów, poważnie od jakiegoś czasu, rzygać się chce widząc takie spierdoliny.
-

Glenroy - Moderator
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5