4444
Kaai napisał(a):katar? 29 marca
Jak u Arabów, to pewnie będą szpanować światłami w nocy.
http://otomoto.pl/suzuki-gsx-r-1000-k8-M4229975.html
Ależ ten motór jest poniewierany. Co chwila do sprzedania.
Ale parę km ktoś juz nabił.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
kupiłem sobie crashe do k4, ale dalej nie wiem co z tą pompą hamulcową :/
Z innej beczki to chyba zacznę urzędować w dziale skutery i besztać małoletnich masturbatorów w rurkach, chociaż tyle zrobię dla dobra społeczeństwa...
Z innej beczki to chyba zacznę urzędować w dziale skutery i besztać małoletnich masturbatorów w rurkach, chociaż tyle zrobię dla dobra społeczeństwa...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
melvin napisał(a): Z innej beczki to chyba zacznę urzędować w dziale skutery i besztać małoletnich masturbatorów w rurkach, chociaż tyle zrobię dla dobra społeczeństwa...
Przykro mi. Z tym sie na da walczyc tym bardziej wygrac. Niektorzy sa ogarnieci ale niektorzy a w zasadzie to wiekszosc to juz porazka...
Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
Nie wiem, może jestem jakoś szczególnie wyczulony na marne filmy, tak samo nie mogłem dokończyć filmu "Sąsiedzi" z 2014 a kilka osób mówiło, że marny, ale da się obejrzeć.
Ale jeden mogę z czystym sumieniem polecić, mowa o "Służbach Specjalnych", polski film między innymi o samobójstwie Leppera, Blidy i innych aferach. Film kozak, dużo wątków,dobre texty, szybka akcja i niestety czasami za szybkie dialogi, więc nie oglądać jak jesteście porobieni bo nie nadążycie
Ale jeden mogę z czystym sumieniem polecić, mowa o "Służbach Specjalnych", polski film między innymi o samobójstwie Leppera, Blidy i innych aferach. Film kozak, dużo wątków,dobre texty, szybka akcja i niestety czasami za szybkie dialogi, więc nie oglądać jak jesteście porobieni bo nie nadążycie

-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
Vergon napisał(a):Nie wiem, może jestem jakoś szczególnie wyczulony na marne filmy, tak samo nie mogłem dokończyć filmu "Sąsiedzi" z 2014 a kilka osób mówiło, że marny, ale da się obejrzeć.
American Sniper oglądałem...nooo powiedzmy, że oglądałem, bo prawdę mówiąc w połowie filmu zaczynałem już przeskakiwać w poszukiwaniu jakiejś akcji w tym filmie...film nudny do tego stopnia, że nawet nie złapałem fabuły, wiem że była sieka, nuda, sieka, nuda, romansidło, nuda, nuda, nuda, sieka, romansidło, nuda, nuda, sieka

Służby Specjalne również polecam, chyba jeden z najlepszych filmów jakie ostatnio oglądałem

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Ja ostatnio wpadłem na dobry film
Najlepsi z najlepszych : Michel Vaillant
http://www.filmweb.pl/Najlepsi.Z.Najlepszych (otwórz link)
Można go zobaczyć w całości na youtube.
Film opowiada o dwóch rodzinach z tradycjami wyścigowymi i wyścigu La Mans.
Trochę tragedia, trochę komedia, trochę jakiejś miłostki i spora dawka jazdy...
Mocno polecam
Najlepsi z najlepszych : Michel Vaillant
http://www.filmweb.pl/Najlepsi.Z.Najlepszych (otwórz link)
Można go zobaczyć w całości na youtube.
Film opowiada o dwóch rodzinach z tradycjami wyścigowymi i wyścigu La Mans.
Trochę tragedia, trochę komedia, trochę jakiejś miłostki i spora dawka jazdy...
Mocno polecam
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl