trudne sprawy czyszczenie kravec
ja na Sadolu przebywam bardzo często
edit: co do rękawic i okularów ochronnych to staram się je mieć zawsze, zwłaszcza że opiłek w oku to nic przyjemnego, a przepiłowany palec tym bardziej...

edit: co do rękawic i okularów ochronnych to staram się je mieć zawsze, zwłaszcza że opiłek w oku to nic przyjemnego, a przepiłowany palec tym bardziej...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
tez kiedys lapalem szlifierke tylko ja troche gorzej skonczylem bo mi palca przyszywali
ale o tym juz kiedys pisalem
odnosnie rekawic to nigdy nie uzywam bo mialem juz kilka sytuacji ze sie wkrecily w tarcze lub inne narzedzie

odnosnie rekawic to nigdy nie uzywam bo mialem juz kilka sytuacji ze sie wkrecily w tarcze lub inne narzedzie
aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
Rodzaje orgazmów:
Astmatyczny : Ah. .. Ah ... Khhh ...Ah!
Geograficzno-odkrywczy : Tutaj, tutaj!
Matematyczny : Więcej , więcej!
Sportowy : Szybciej! Trochę szybciej!
Bestia : Kobieta wbija Ci paznokcie w plecy i warczy .
Sadowniczy : Wsadź go mocniej!
Pozytywny : Oooo... taaaak!
Negatywny : Och .. Nie!... Och! NIE!!!
Religijny : O mój Boże!
Z pogróżkami: Jeśli teraz przestaniesz, to cię zabiję!
Kazirodczy : Och! Mamo!
Astmatyczny : Ah. .. Ah ... Khhh ...Ah!
Geograficzno-odkrywczy : Tutaj, tutaj!
Matematyczny : Więcej , więcej!
Sportowy : Szybciej! Trochę szybciej!
Bestia : Kobieta wbija Ci paznokcie w plecy i warczy .
Sadowniczy : Wsadź go mocniej!
Pozytywny : Oooo... taaaak!
Negatywny : Och .. Nie!... Och! NIE!!!
Religijny : O mój Boże!
Z pogróżkami: Jeśli teraz przestaniesz, to cię zabiję!
Kazirodczy : Och! Mamo!
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Generalnie nie powinno się używać rękawiczek właśnie z tego powodu, o którym wspomniał Suchy.
Mi się kiedyś diax wkręcił w spodnie dresowe na wysokości łydki i tylko dlatego nic się wielkiego nie stało poza podartymi spodniami, że sekundę wcześniej go wyłączyłem i chciałem go tylko odłożyć na ziemię.
Spodni też się nie powinno używać
Mi się kiedyś diax wkręcił w spodnie dresowe na wysokości łydki i tylko dlatego nic się wielkiego nie stało poza podartymi spodniami, że sekundę wcześniej go wyłączyłem i chciałem go tylko odłożyć na ziemię.
Spodni też się nie powinno używać

-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
Fajna jest też opcja jak rozwiercasz coś i wiertło złapie jakiś twardszy zadzior. Wyrywa z łap i owija się kablem... Można się dobrze zdziwić. Trzeba uważać, narzędzia elektryczne to naprawdę niebezpieczne stwory...
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl
Ostatnio wierciłem dziury pod deski, bo pospawałem sobie warsztat, wiertło nowe i nie dociskałem, ale kątowniki stare i pod spodem miały jakieś farfocle... Jak nie złapie, jak nie odwinie
Generalnie wiem, że nie powinno się naciskać, bo dobre wiertło praktycznie samo wierci.
Podobne akcje są z prasą hydrauliczną. Niby naciska, ale jak coś się z pod niej wyślizgnie, to jak pocisk...
Praca pod autem na lewarku, też może szybko się skończyć śmiercią.
Inna akcja kumpel rozbierał lagę krzywą, ale gość przed crashem ostro hamował, po zgięciu sprężyne zblokowało napiętą. jak odkręcił korek, to wystrzelił i... łuk brwiowy szyty, szczęście, że nie oko..
Trzeba uważać i stosować choć minimum BHP i rozsądku.

Podobne akcje są z prasą hydrauliczną. Niby naciska, ale jak coś się z pod niej wyślizgnie, to jak pocisk...
Praca pod autem na lewarku, też może szybko się skończyć śmiercią.
Inna akcja kumpel rozbierał lagę krzywą, ale gość przed crashem ostro hamował, po zgięciu sprężyne zblokowało napiętą. jak odkręcił korek, to wystrzelił i... łuk brwiowy szyty, szczęście, że nie oko..
Trzeba uważać i stosować choć minimum BHP i rozsądku.
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl
-
suhy-19 - Moderator
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Suchy widziałem na żywo ten czołg łądnych kilka lat temu jakl zwiedzałem sztolnie w okolicach Walimia, gość poza nimi ma chyba kilkanaście SKOTów i kilka działek przeciwlotniczych... nie wiem po co mu było tyle tego bo w sumie to chyba tylko ten czołg był jeżdżący i typ mówił że koszt odpalenia to około 500zł bo nawet czołgistę trzeba sprowadzać na zamówienie 

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
myślałem o czymś najpierw za 1-1.5k
ale po przemyślenaich doszedłem do wniosku, że nie weim czy jest sens wydawać "aż" tyle hajsu, jeśli ten aparat jest używany raz na miesiac i są robione foty na czyichś urodzinach.
a i u mnie w rodzinie nikt nie ma zajawki na bieganie po lasach i robienie zdjęć pajęczynom coby kupować lustrzankę
ale po przemyślenaich doszedłem do wniosku, że nie weim czy jest sens wydawać "aż" tyle hajsu, jeśli ten aparat jest używany raz na miesiac i są robione foty na czyichś urodzinach.
a i u mnie w rodzinie nikt nie ma zajawki na bieganie po lasach i robienie zdjęć pajęczynom coby kupować lustrzankę
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum