trudne sprawy czyszczenie kravec
melvin napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=VPATcoSm6AQ#t=259
gość na sm sobie gumuje, warto obejrzeć całość, ale główna akcja od 2.36
Chciał go killym.
Same warjaty na tych K4 jeżdżom!

Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Boshi napisał(a):Ja rozumiem uczenie się czegoś co się przydaje współcześnie, ale nie rozumiem pytań ( akurat tutaj informatyka) z serii o dokładną budowę procesora( i nie tylko) od wewnątrz, jakie przesyła sygnały, gdzie dokąd ile ma tranzystorów... A perełka z dzisiejszego testu to pytanie:
Co nowego wprowadził komputer IAS? A co mnie to obchodzi co jakiś komputer w latach 80 wprowadził.... I 4 odpowiedzi;
- osobny moduł pamięci
wewnętrzny moduł pamięci
- ładowanie danych do połączonego modułu pamięci
i coś jeszcze.. no na boga kto to wymyślił.
toż to esencja informatyki!
- dam1en
- Świeżak
Może dla niektórych tak... tak jak dla mechanika esensją może być budowa samochodu z lat 30 ( nie wiem czy był już, nie moja działka) tak dla informatyka nauka o ewolucji technologi... mi to nie pasuję, wolę zdecydowanie wspólczesne technologie.
Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Ścigacz.pl
Angler napisał(a):Perełka ze studiów leśnych:
Wykres żelazo-węgiel - na pamięć. Na egz. z pamięci wyrysować.
i co w tym takiego trudnego. w 1 technikum musialem znac na pamiec ten wykres

a mial ktos stycznosc z obliczaniem momentow zginajacych w belkach i kratownicach
aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
suhy-19 a no to, że to był w zasadzie jedyny czynnik oceniany na egzaminie, wszelakie niedociągnięcia (typu krzywa linia itd.) = pała. A to de facto jest równie potrzebne leśnikowi co świni siodło. Inne pytania (np. o budowę głowicy harvestera) - praktycznie bez wpływu na ocenę.
-
Angler - Bywalec
mnie juz nic nie zdziwi
np u mnie w technikum (kierunek mechanika samochodowa) niektorzy po 4 latach nauki nie wiedzieli co to mcpherson ale za to znali od podstaw budowe tokarek i innych tego typu urzadzen 

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
http://narodowcy.net/europa-i-swiat/877 ... wona-flage
trochę mnie boli to że aż tak źle nas postrzegają w UK
trochę mnie boli to że aż tak źle nas postrzegają w UK

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Mnie krew zalewa jak u mnie uczelni "ciemniejsi" (nie mogę publicznie użyć innego określenia którym się posługuję) są traktowani jak święte krowy. Dzisiaj to samo- siedzimy (10 osób) w salce- mamy zajęcia z neurologii (w szpitalu), nagle wchodzi jakiś Pan Doktor i że musimy wyjść (do prowadzącej nasze zajęcia- również lekarz z tego oddziału) bo on ma z anglojęzycznymi. I wbija się ta hołota z łachami, buty nie zmienione, nic.. jak do siebie.
Możecie mi powiedzieć że jestem nietolerancyjny ale nienawidzę ich szczerze w każdym tego aspekcie.
Murzyn za to jak jest to praktycznie zawsze uprzejmy, nie udaje że nie rozumie jak go o coś poprosisz, potrafi się zachować, oddać szacunek drugiej osobie.
Możecie mi powiedzieć że jestem nietolerancyjny ale nienawidzę ich szczerze w każdym tego aspekcie.
Murzyn za to jak jest to praktycznie zawsze uprzejmy, nie udaje że nie rozumie jak go o coś poprosisz, potrafi się zachować, oddać szacunek drugiej osobie.
-
kravec - Administrator
Skoro już nawiązanie do obcokrajowców to ostatnio sytuacja na uczelni; Mamy laborki, na korytarzu czekamy sobie spokojnie na zwolnienie sali, przychodzi dwóch turków, porozmawiali chwilę z profesorem. Wchodzimy do sali, podeszli do profa, powiedzieli, że mają program, siadli na 15 sekund i wyszli
Za chwilę prof do nas ze śmiechem, że przyszli powiedzieć , że mają program i wyszli

Za chwilę prof do nas ze śmiechem, że przyszli powiedzieć , że mają program i wyszli

Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Ścigacz.pl
Melvin, na tym takim znanym portalu w dziale "wypadki" jest fota pana z tarczą szlifierki w policzku, tak będąc w temacie.
Ja raz złapałem żelazko, ale za rączkę w locie. Matrix.
Boshi, ja już zapewne pytałem, ale nie pamiętam już - na czym jesteś?
Ja raz złapałem żelazko, ale za rączkę w locie. Matrix.
Boshi, ja już zapewne pytałem, ale nie pamiętam już - na czym jesteś?
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
U mnie wyglądało to także zmieniałem tarcze i nie wiem jakim cudem przełącznik on/off ustawił się na ON, odłożyłem szlifierkę i jak ją włączałem do prądu to się zaczęło... działałem odruchowo, szarpnąłem za wtyczkę chcąc ją odłączyć i chciałem złapać szlifierkę żeby nie spadła z blatu (kosztowała ponad 500zł) :/ tyle że szarpnąłem za słabo i się nie wyłączyła a w momencie kiedy ją łapałem dotknęła tarczą do blatu i zrobiła zwrot...
Ostatnio edytowano 16/1/2014, 22:49 przez melvin, łącznie edytowano 1 raz
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny