Trudne Sprawy - w wykonaniu forumowych histeryków
Black-Ghost napisał(a):Power_bit różnica jest jedynie taka że ja pojeździłem tym i tamtym a ty jak widać tylko polemizujesz na podstawie bo kolega mi powiedział
Jasna cholera, chyba faktycznie zamiast mózgu masz trociny. No cóż na pewne choroby nie ma lekarstwa wspaniały narcyzie

EDIT:
Malboras kupiony na sztuki,

Flaszka za 79 zł i nie jest to jakiś hit, gościu często robi jakieś obniżki na alkohol.
Nie dawno kupiłem 1 l finki za 42zł
Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
-
power_bit - VIP Ścigacz.pl
Krmtzzz napisał(a):Amahay, dzieki za wskazowke ogarne tematNie slyszalem jeszcze nic negatywnego na temat ich zywotnosci/
Podpowiem Ci że znalazłem to szperając po ścigaczu,motormani,światu motocykli , motocyklu .
I jazda była z czymś przy korbowodzie ? ale ręki sobie nie dam uciąć ... Pamięć nie ta już

W każdym bądź razie przeraziłem się i zrezygnowałem z zakupu fz1 i teraz muszę zrobić fz1 z sv1k
-
amahay - Stały bywalec
ja bym nie kupił moto który z wygladu jest dla mnie paskudny... tak samo jak bym nie chciał sie sexic z dziewczyną która mi sie nie podoba.... co do r1 to skoro sa dla dresów to chyba musze kupic dres bo sam szukam dla siebie rn09
patrzenie sie na suche dane i testy jest lipnie bo jak komus sie podoba rn19 to niech sobie kupi, jak komus sie podoba fazer to niech kupi a jak ktos lubi bmw i go stac to niech sobie kupi ? mi to nie przeszkadza kto czym jezdzi i nie hejtuje wszystkich innych moto od tego którym ja latam ;/

-
nabudi - Bywalec
Krmtzzz napisał(a):Hahahaile jeszcze pracy jeszcze zostalo :> ?
Sprostowując poprzednie moje posty to oczywiście poza tym artykułem o awaryjności fz1 splot różnych zdarzeń spowodował zakup svki . Z czego jestem do dzisiaj zadowolony .
Co zostało ?
chemicznie ściągnąć lakier i pomalować w proszku ramy , felgi i parę dupereli . w poniedziałek idzie w chemię amelinium . i mam nadzieję że już z górki pójdzie ... najgorzej było znaleźć jakąś rozsądną zawiechę USD .
-
amahay - Stały bywalec
Po przejażdżce na kilku R1 mam takie a nie inne zdanie
Moto fajne ale zdecydowanie przereklamowane nie ma nic lepszego niż konkurencja. Ale każdy ma prawo mieć własne zdanie o ile ma to jakieś uzasadnienie. Nie wiem dla czego tak jest ale zazwyczaj najbardziej spinają się ci którzy jeżdżą na 600 a o jeździe na litrze słyszeli od kolegów albo przeczytali na internecie. Czyżby to był jakiś kompleks małej pojemności?
Krmtzzz wiadomo już ile w końcu osób jeździe?
Ze mną też się może jakiś kumpel zabierze to zależy czy dostaną wolne w danym terminie.

Krmtzzz wiadomo już ile w końcu osób jeździe?

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
Hyde poziom twojego motocyklizmu widać po udzielaniu się na forum.
Tylko tak to skomentuję.

-
Idąc tym tokiem myślenia jesteś na dobrej drodze aby się pożegnać z forum 

-
co ma do tego pojemnosc ? bo nie zabardzo rozumiem ? ktos mi wyjasni w czym Ci co latają na 600 sa gorsi ? to ze ktos jezdzi 600 nie znaczy ze nie jezdzil litrem... zreszta znam wiele przypadków gdzie ktos mial 600,600,600 potem litra i wrocił do 600 bo jednak wolal prowadzenie niz osiągi ...
Ostatnio edytowano 24/3/2013, 16:08 przez nabudi, łącznie edytowano 1 raz
-
nabudi - Bywalec
CzesterTX napisał(a):Oooo, widzę, że dobrze się wpasowałem! Czekajcie, tylko wstawię popcorn
Ja jeszcze colę wezmę i możemy oglądać komedię...
Dacie sobie już na luz

świeci u mnie słońce a śnieg nie chce topnieć? jakiś dziwny on

-
Boshi - VIP Ścigacz.pl
nabudi, black o skręcaniu to słyszał tylko z internetu, co zresztą dostojny wytknął mu kiedyś i widać po fotach (tę nafjajniejszą z 2cm paskami na oponach usunął
) więc wiesz, jak ktoś nie umie skręcać to przynajmniej chce być mistrzem prostej, gdzie suche dane mają znaczenie, co by się zgadzało.

white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum