Trudne Sprawy- w wykonaniu forumowych histeryków
Jak dbasz, tak masz. W ogóle to szacun za taki wóz. Nie raz widzę 20-kilku letnie idealnie czyste auto, aż miło popatrzeć.
Przykładowo renault 19, czerwony lakier, może i nie błyszczał, ale czysty, do tego home made chlapacze, widać, że dbane o to jest.
Przykładowo renault 19, czerwony lakier, może i nie błyszczał, ale czysty, do tego home made chlapacze, widać, że dbane o to jest.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
dzisiaj naliczyłem 13 typów na motungach .
Bardzo dobry wynik , co ciekawe ciesze się z ich szczęścia i nie mam ciśnienia żeby latać .
A dostałem dzisiaj 2 propozycję : fz6 na 3 dni lub bandzior 650 '07 na 2 dni .
Bardzo dobry wynik , co ciekawe ciesze się z ich szczęścia i nie mam ciśnienia żeby latać .
A dostałem dzisiaj 2 propozycję : fz6 na 3 dni lub bandzior 650 '07 na 2 dni .
-
amahay - Stały bywalec
Glenroy napisał(a):mirekm71 napisał(a): Sugerowany przebirg 165 tysi ale nawet jakby mial 265 to chodzi ladnie wiec mi pasuje.
Nie to, że jestem sceptyczny, ale na 12-letni samochód nawet 265 tys nie jest jakimś szczególnym .
Ja na przykład swoim A4 niedługo dojadę na księżyc a to benzynowe V6, nie klekot, który rzekomo może przejechać duuużo więcej. Znajomy jeździ na taksie, ma A4 1.9TDI i ponad 600tys na blacie, co lepsze nadal daje radę. W tamtym roku byliśmy w fabryce mocy w Lbn na hamowni, mi wyszło 195KM, z czego w dokumentach mam 193, 1.9 ujechał coś koło 120KM, fabryka 130KM. Jak dla mnie wartości kosmiczne, biorąc pod uwagę wiek i przebieg .
Dla przecietnego zjadacza chleba nie ma znaczenia czy samochod ma 265 czy 665 tys km. Moj ma 660 i w tym roku ani razu nie grzalem swiec zarowych. Auto pali na strzal i calkiem nie zle lata. Z tym, ze od 380tys jest zawirusowany.
Przebieg jest wazny bo kupilem auto 6lat temu i zrobilem 60tys rocznie. Teraz chce kupic auto z malym przebiegiem, zeby znowu jezdzic 5-6 lat. Jak mialbym kupic auto z duzym przebiegiem to wcale bym nie zmienial.
Srodek wyglada ladnie wyprany i wypucowany. Skorzana kierownica jest trwala, mieszek pewnie wymieniony, gumy na pedalach nie przetarte, podlokietnik nie zuzyty
Wstawilbym dla porownania zdjecia wnetrza w swoim ale pospadalibyscie z krzsesel [/quote]
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
A ma ktoś do sprzedania netbook za +/- 400zł? Poluje na Asus Eee albo Acer Aspire One ale może być też coś innego byle nie od kińcyków
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
jak nie będzie widać rejestracji to nikt się raczej nie czepi
CB600 Hornet `05 | http://bikepics.com/members/suchy558/
-
suchy558 - Bywalec
[/quote]mirekm71 napisał(a):Glenroy napisał(a):mirekm71 napisał(a): Sugerowany przebirg 165 tysi ale nawet jakby mial 265 to chodzi ladnie wiec mi pasuje.
Nie to, że jestem sceptyczny, ale na 12-letni samochód nawet 265 tys nie jest jakimś szczególnym .
Ja na przykład swoim A4 niedługo dojadę na księżyc a to benzynowe V6, nie klekot, który rzekomo może przejechać duuużo więcej. Znajomy jeździ na taksie, ma A4 1.9TDI i ponad 600tys na blacie, co lepsze nadal daje radę. W tamtym roku byliśmy w fabryce mocy w Lbn na hamowni, mi wyszło 195KM, z czego w dokumentach mam 193, 1.9 ujechał coś koło 120KM, fabryka 130KM. Jak dla mnie wartości kosmiczne, biorąc pod uwagę wiek i przebieg .
Dla przecietnego zjadacza chleba nie ma znaczenia czy samochod ma 265 czy 665 tys km. Moj ma 660 i w tym roku ani razu nie grzalem swiec zarowych. Auto pali na strzal i calkiem nie zle lata. Z tym, ze od 380tys jest zawirusowany.
Przebieg jest wazny bo kupilem auto 6lat temu i zrobilem 60tys rocznie. Teraz chce kupic auto z malym przebiegiem, zeby znowu jezdzic 5-6 lat. Jak mialbym kupic auto z duzym przebiegiem to wcale bym nie zmienial.
Srodek wyglada ladnie wyprany i wypucowany. Skorzana kierownica jest trwala, mieszek pewnie wymieniony, gumy na pedalach nie przetarte, podlokietnik nie zuzyty
Wstawilbym dla porownania zdjecia wnetrza w swoim ale pospadalibyscie z krzsesel
A co z aktualnym wozem?
Weź pokaż wnętrze tamtego
-
Walenty - Moderator
SkoQ napisał(a):jak wrzucę film na youtube, to dojadą mnie później niebiescy za łamanie przepisów ? Czy raczej się tym nikt nie zajmuje ?
muszisz tablice zakryc albo zamazac jakos a tak to luzik no i raczej zeby twarzy nie bylo widac, bylo ostatnio nawet ktos wrzucil na yt filmik jak zapierdzielal po wawie chyba miedzy autami i sie nim zajeli ale tam chyba byly tablice widoczne
Honda CG 125 1998r.
-
Dyz!o91 - Świeżak
Black-Ghost napisał(a):Rosiboj to jeszcze bardziej zaostrza mój apetyt na przejażdżkę! Coś tam nawkładał że wypluła 230KM na wale? Jeszcze trochę i będziesz mieć tyle co Fabryczne S1000RR w WSBK
ECU remap - uwolnij potencjal + TC upgrade
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Rosiboj napisał(a):Black-Ghost napisał(a):Rosiboj to jeszcze bardziej zaostrza mój apetyt na przejażdżkę! Coś tam nawkładał że wypluła 230KM na wale? Jeszcze trochę i będziesz mieć tyle co Fabryczne S1000RR w WSBK
ECU remap - uwolnij potencjal + TC upgrade
Pytanie z czystej ciekawości. Po co zwiększa się moc w takich motocyklach jak S1000RR? Bo można ? Bo chyba Ci jej nie brakuje.
- dokladny
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości