[Aktualności] Wypadek w Zielonce - troje...
• Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
[Aktualności] Wypadek w Zielonce - troje...
Dyskusja na temat: Wypadek w Zielonce - troje motocyklistów nie żyje
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Wypadek w Zielonce - troje motocyklistów nie żyje
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Wypadek w Zielonce - troje motocyklistów nie żyje
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
ehh... co tu powiedziec, glupie babsko, szkoda motocyklistów (( niech szeroka bedzie im niebianska dróżka<br><hr>szef
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dostanie mandat 100 zł, bowiem : "motocykliści wjechali na skrzyżowanie z nadmierną prędkością, z tego powodu nie mogła ich zauważyć..."<br><hr>motocyklista
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Również jestem motocyklistką i jeżdżę często tą trasą ... Wina motocyklistów nie była żadna , tylko niestety kierowcy autem.
Jest przykre ,że przez ludzką głupotę stała się taka tragedia .
Niestety dla nas dwa kółka , nawet jeżeli my jeździmy rozważnie to i tak większe prawdopodobieństwo kolizji jest z winy kierującego samochodami .
Nie możemy czuć się bezpiecznie , a przecież wystarczy trochę rozwagi .
Oczywiście są wyjątki dwóch kół , gdzie nie mają granicy - ale o takich przypadkach ,szkoda pisać - bo często po prostu to ....
Szczere kondolencje dla rodzin <br><hr>mróweczka
Jest przykre ,że przez ludzką głupotę stała się taka tragedia .
Niestety dla nas dwa kółka , nawet jeżeli my jeździmy rozważnie to i tak większe prawdopodobieństwo kolizji jest z winy kierującego samochodami .
Nie możemy czuć się bezpiecznie , a przecież wystarczy trochę rozwagi .
Oczywiście są wyjątki dwóch kół , gdzie nie mają granicy - ale o takich przypadkach ,szkoda pisać - bo często po prostu to ....
Szczere kondolencje dla rodzin <br><hr>mróweczka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ile dostanie ? kumpel za puszty sztaf po amfie i zeznania frajera 18 miesiecy siedzial <br><hr>RUTRA.RD
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
straszny niefart, szkoda ludzi, bardzo, co do baby...słoneczny dzień, minimalny ruch, jak mogła ich nie widzieć?,
takie zdarzenia unaoczniają jak cienka jest granica bezpieczeństwa/bezradności/śmierci
kondolencje dla rodzin i przyjaciół<br><hr>j.k
takie zdarzenia unaoczniają jak cienka jest granica bezpieczeństwa/bezradności/śmierci
kondolencje dla rodzin i przyjaciół<br><hr>j.k
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kara śmierci, dożywocie... nie rozumiem takich komentarzy. szkoda ich, ale ona nie zrobiła tego specjalnie. gdyby moga czas nie wyjechałaby z domu. jednak takie jest życie i musi toczyc się dalej. możemy sobie tylko życzyc, żeby nigdy nie znaleźc sie w takiej sytuacji. zarówno po stronie ofiary jak i sprawcy, bo zabic kogos to musi byc starszne uczucie.
mam nadzieje, że jej nie wsadzą. to mówie ja - motocyklista<br><hr>ayrtonsenna
mam nadzieje, że jej nie wsadzą. to mówie ja - motocyklista<br><hr>ayrtonsenna
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gdyby bardziej uważała to by nic nie było, ona skręcała w lewo, czyli miałą ich przed sobą na prawym pasie, jak ona mogla ich nie widzieć, Jak dla mnie powinni jej postawić zarzut nieumyślnego zabójstwa i wyrok w zawiasach.<br><hr>@@@Komentatorzy napisał(a):kara śmierci, dożywocie... nie rozumiem takich komentarzy. szkoda ich, ale ona nie zrobiła tego specjalnie. gdyby moga czas nie wyjechałaby z domu. jednak takie jest życie i musi toczyc się dalej. możemy sobie tylko życzyc, żeby nigdy nie znaleźc sie w takiej sytuacji. zarówno po stronie ofiary jak i sprawcy, bo zabic kogos to musi byc starszne uczucie.
mam nadzieje, że jej nie wsadzą. to mówie ja - motocyklista<br><hr>ayrtonsenna<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
sory, ale przy przepisowej predkosci nie ginie sie raczej na miejscu... no chyba ze walisz w sciane...
Naszym problemem jest szybkosc, jak sie leci ładnie to czesto nie ma szans nas zobaczyć...<br><hr>bolo
Naszym problemem jest szybkosc, jak sie leci ładnie to czesto nie ma szans nas zobaczyć...<br><hr>bolo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jestem dumna,że są jeszcze wśród nas ludzie,którzy myślą tak obiektywnie i potrafią zrozumieć życiowe zakręty.Nikt by nie chciał być na miejscu tej kobiety...taki ciężar dźwigać przez resztę życia nie wiem czy ktokolwiek by chciał czegoś takiego doświadczyć:/To prawda co pan pisze gdyby ta pani wiedziała,ze przy jej nie celowym udziale dojdzie do takiego dramatu,tragedii to pewnie by z domu nie wyjechała,albo by nawet prawa-jazdy nie robiła... I jeszcze do tego piszę to motocyklista,który wie doskonale,ze faktycznie motocyklista nie ma łatwo na drogach!pozdrawiam i życzę szerokości na drogach.Kinga:)<br><hr>KingaKomentatorzy napisał(a):kara śmierci, dożywocie... nie rozumiem takich komentarzy. szkoda ich, ale ona nie zrobiła tego specjalnie. gdyby moga czas nie wyjechałaby z domu. jednak takie jest życie i musi toczyc się dalej. możemy sobie tylko życzyc, żeby nigdy nie znaleźc sie w takiej sytuacji. zarówno po stronie ofiary jak i sprawcy, bo zabic kogos to musi byc starszne uczucie.
mam nadzieje, że jej nie wsadzą. to mówie ja - motocyklista<br><hr>ayrtonsenna<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A jakie jest w tym miejscu ograniczenie 50,70 km/h ?<br><hr>hornetKomentatorzy napisał(a):sory, ale przy przepisowej predkosci nie ginie sie raczej na miejscu... no chyba ze walisz w sciane...
Naszym problemem jest szybkosc, jak sie leci ładnie to czesto nie ma szans nas zobaczyć...<br><hr>bolo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Na pewno prędkość była winna, ale także nie dorosłe zachowanie kobiety jadącej samochodem, pamiętajmy, by MYŚLEĆ ZA INNYCH, jako motocykliści jesteśmy do tego zobowiązani, to daje nam przewagę w nierównej walce. Myślimy w przód i szanujemy siebie i innych. <br><hr>Kondziu
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To fakt, przesada, jednak ludzie siadając za kierownicą nie zdają sobie sprawy, że oni też są niebezpieczni. Ludzie jeżdżą bezmyślnie, ale w opinii publicznej, to tylko młodzi w bemekach i na o2o, stwarzają zagrożenie. Powinna ponieść karę swojej bezmyślności/zmęczenia/nieuwagi (czy czegokolwiek innego) - ludzie muszą zrozumieć, że pojazdy mechaniczne to nie zabawki i to ona (i nikt inny) doprowadziła do śmierci 3 osób. (Zakładając oczywiście, że nie było innych okoliczności, które przyczyniły się do tej tragedii). Do więzienia bym jej nie wsadził, bo to nic dobrego nie przyniesie, ale prawko powinna, przynajmniej na jakiś czas, stracić. I koniecznie będzie potrzebowała pomocy psychologa, ale to już inna bajka. Musimy ponosić konsekwencje własnych działań - tyle. <br><hr>KarukKomentatorzy napisał(a):kara śmierci, dożywocie... nie rozumiem takich komentarzy. szkoda ich, ale ona nie zrobiła tego specjalnie. gdyby moga czas nie wyjechałaby z domu. jednak takie jest życie i musi toczyc się dalej. możemy sobie tylko życzyc, żeby nigdy nie znaleźc sie w takiej sytuacji. zarówno po stronie ofiary jak i sprawcy, bo zabic kogos to musi byc starszne uczucie.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Proponuję, zobaczyć jak wygląda crashtest uderzenia motocykla w bok samochodu przy prędkości ok 50km/h. Zmienisz zdanie.<br><hr>KarukKomentatorzy napisał(a):sory, ale przy przepisowej predkosci nie ginie sie raczej na miejscu... no chyba ze walisz w sciane...
Naszym problemem jest szybkosc, jak sie leci ładnie to czesto nie ma szans nas zobaczyć...<br><hr>bolo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zupełnie z innej beczki - o ile się nie mylę, prawo prasowe zobowiązuje do podania źródła informacji w przypadku przedruku/cytatu. Poważny portal jakim jest Ścigacz, nie powinien pisać "jeden z portali".<br><hr>Karuk
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości