Zobacz wątek - <i>[Rynek motocyklowy - raporty]</i> Wypadki motocyklistów 2011
NAS Analytics TAG

[Rynek motocyklowy - raporty] Wypadki motocyklistów 2011

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 16/3/2012, 14:14

Komentatorzy napisał(a):Jest to niezwykle bolesna prawda. My jesteśmy nie widzialni. Czemu się dziwią że motocykliści maja głośne wydechy jak inaczej by Nas nie było słuchać.
Szkoda słów.<br><hr>Czarek Kielce<br>
Komentatorzy napisał(a):dokładnie. Loud pipes, save lives.<br><hr>RuffRyder<br>
Komentatorzy napisał(a):jak jadę samochodem i słyszę idiotę z głośnymi wydechami który budzi mi dzieci w środku nocy to jak jest okazja to od razu do rowu spycham. paru już wylądowało w rowie albo na barierkach, niech sie gówniarze nauczą że wolność konczy sie tam gdzie zaczynają sie prawa innych. samochod stary i poobijany wiec mi go nie szkoda.<br><hr>Mściciel w Mondeo<br>
Mi szkoda ciebie ....<br><hr>kem
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/3/2012, 22:11

Komentatorzy napisał(a):Jest to niezwykle bolesna prawda. My jesteśmy nie widzialni. Czemu się dziwią że motocykliści maja głośne wydechy jak inaczej by Nas nie było słuchać.
Komentatorzy napisał(a):jak jadę samochodem i słyszę idiotę z głośnymi wydechami który budzi mi dzieci w środku nocy to jak jest okazja to od razu do rowu spycham. paru już wylądowało w rowie albo na barierkach, niech sie gówniarze nauczą że wolność konczy sie tam gdzie zaczynają sie prawa innych. samochod stary i poobijany wiec mi go nie szkoda.<br><hr>Mściciel w Mondeo<br>
Palant i kretyn ,debil.<br><hr>suzuki
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/4/2012, 10:09

Więcej ludzi umiera w wakacje przez utonięcie bo około 500 niż ginie motocyklistów na drogach przez cały rok. Pewnie jak by byly statystyki ile ginie ludzi na schodach to a jest ich trochę to zaczelaby sie debata jakie to schody sa niebezpieczne i trzeba je zlikwidować. <br><hr>xxxxxxxxxx
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/4/2012, 11:10

Komentatorzy napisał(a):Więcej ludzi umiera w wakacje przez utonięcie bo około 500 niż ginie motocyklistów na drogach przez cały rok. Pewnie jak by byly statystyki ile ginie ludzi na schodach to a jest ich trochę to zaczelaby sie debata jakie to schody sa niebezpieczne i trzeba je zlikwidować. <br><hr>xxxxxxxxxx<br>
tylko rozjeba na moto jest bardziej spektalkularna<br><hr>negate
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/5/2012, 10:39

Komentatorzy napisał(a):Chetnie Ci ryja wyobijam bo tez jestes stary i nie bedzie szkoda trolu.<br><hr>Zioło<br>
Komentatorzy napisał(a):mam też z roboty taką cienka i super wytrzymala stalową linkę. jak mi ktoregos dnia puszcza nerwy to rozciągne nocą miedzy latarniami na osiedlowej "przelotówce" i moze w koncu zrobi sie ciszej.<br><hr>Mściciel w Mondeo<br>
No to powodzenia ci życzę. Zrobisz tak, to prokurator ciebie oskarży o próbę lub o sam fakt dokonania zabójstwa! Zawsze znajdą się świadkowie, sąsiedzi, którzy doniosą, że w okolicy mieszka zgorzkniały cieć... Po nitce do kłębka.
A tak na marginesie, zrobisz małe kuku jednemu motocykliście to na drugi dzień zbierze się ich więcej i ci najzwyczajniej wpierdolą. Nawet nie bedziesz wiedział kiedy!<br><hr>Mr P
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/6/2012, 16:30

Komentatorzy napisał(a):JAK WIDAĆ NA ZDJ , WIĘKSZOSĆ TO ŚCIGACZE BRAK CRUISEROW o CZYM TO ŚWIADCZY ????<br><hr>VN2000<br>
ze golisz nogi?<br><hr>stiv
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 11 gości

na górê