co mam kupić
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
co mam kupić
Myśle sobie kupić dobrego ścigacza 50cm3 i jestem zakłopotany bo nie mam pojęcia co tu kupić koledzy polecają aprile ale nie jestem przekonany do tego
nie wiem jak z częściami do tego motorku proszę o pomoc bendę wdzięczny
Czy wy czytać nie umiecie? Przyklejony temat jak byk na samej górze, a wy dalej swoje. Odnosi się to do każdego, kto się nie stosuje.
Manhatan
nie wiem jak z częściami do tego motorku proszę o pomoc bendę wdzięczny

Czy wy czytać nie umiecie? Przyklejony temat jak byk na samej górze, a wy dalej swoje. Odnosi się to do każdego, kto się nie stosuje.
Manhatan
- adriankicka
- Świeżak
- adriankicka
- Świeżak
a co myślicie o aprili RS50 bo mój ojciec jezdzi do włoch i może coś z włoch bym sciągną a tam dużo właśnie jest tych aprili
- adriankicka
- Świeżak
mialem derbi gpr 50r silniczek fajny wyglad tez ok ale sa biedne plastiki tzn sa kruche latwo pekaja nie wiem jak z aprilia ale niby lepiej i silnik taki sam jak w derbi. Jedynie co bym kupil z scigczy to honde ns1 zarejestrowana na 50 120km/h 16koni jak na 80 super plastiki ok wyglad ok i nie jest droga:)
Zdj moich maszyn http://www.bikepics.com/members/pikus910/
- pikus910
- Świeżak
- adriankicka
- Świeżak
Ja mam aprilie RS 50 malowanie Rossiego z 98r i moge Ci szczerze polecić tego bzyka. Super wygląd, a jak sie rozpędzasz to nie ma kogoś kto by nie spojrzał
Jak już jedziesz koło 80 to słychać Cie jak skuterek, ale to pominiemy
Ta moja jest jeszcze w starej pace i v max to okolice 100km/h, ale te odchudzone od 99r mimo, że gorzej troche wygladają to idą jak burza
Pozdrawiam
Ps: Dodatkowo chciałbym dodać, że Rska jest największa z wszystkich mini scigaczy o pojemnosći 50

Ta moja jest jeszcze w starej pace i v max to okolice 100km/h, ale te odchudzone od 99r mimo, że gorzej troche wygladają to idą jak burza

Pozdrawiam
Ps: Dodatkowo chciałbym dodać, że Rska jest największa z wszystkich mini scigaczy o pojemnosći 50
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
dzienki ci fenek chyba dam się na mowic a jak z częsciami łatwo dostać. I czy czasem się nie psuje często. A czy jeszce ktoś to poleca
- adriankicka
- Świeżak
Kto kupuje motor dla plastikow ? tzn zalozeniem czy ma plastiki twarde czy miekkie , kupujecie moto po to zeby sie przwracac ;/Jak ktos nie umie jezdzic to nie powinien w ogole na ulice wyjezdzac bo stwarza zagrozenie nie tylko dla siebie ale i dla innych uzytkownikow ruchu drogoweo , cholerni sciganci ;|
A co do silnika to Derbi , yamaha , aprilia maja minareli am6 ;] wiec nie ma co dyskutowac .
A co do silnika to Derbi , yamaha , aprilia maja minareli am6 ;] wiec nie ma co dyskutowac .
Life begins at 200 km/h
| | | http://bikepics.com/members/bmroczyk | | Fz1N 08` / Ktm 525 XC SS 08` Atv

-
bmroczyk - Bywalec
Jak o niego dbasz to tylko lejesz paliwo i płyny wymieniasz... Z częsciami już gorzej jest
Ale jak się nie psuje to po co częsci. Według mnie to wszystkie 50 różnią się wygladem a serce to samo 

-
- adriankicka
- Świeżak
teraz rs 125 07'
Wczesniej derbi gpr 05'
Co do derbi bardzo fajny motor ale jesli teraz mialbym kupic 50 sciga zastanowilbym sie nad nowa rs i nad tzr ktore mozna fajnie stuningowac
Wczesniej derbi gpr 05'
Co do derbi bardzo fajny motor ale jesli teraz mialbym kupic 50 sciga zastanowilbym sie nad nowa rs i nad tzr ktore mozna fajnie stuningowac
Life begins at 200 km/h

-
bmroczyk - Bywalec
Ja miałem rs 50, teraz mam rs 125, są fajne bo duże gabarytami i łatwo je sprzedać, ale... aprilia to kłopotliwy sprzęt, ciągle cos siada, aktualnie sprzedaje moja sliczna rs 125 ze wzgledu na 7l/100km co sie nie opłaca.... no i ciagłe naprawy!! (choć jeśli chodzi o 50 wystarczy dbać a nie będzie problemów i wymian cylindra, kwestia tego jak mu wstawiasz)
- venango3
- Świeżak
Nie wiem, mozliwe ze w 125 siada tak wszystko, ale w mojej 50 to tylko takie rzeczy jak napęd, opony, oleje, filtry i benzyna
Reszta tylko wtedy gdy zmieniam na sportowe czy tuning wizualny.
Pozdro
PS: Musze wspomnieć o jednym w Aprilii - skrzynia biegów OMG, to jest koszmar w porównaniu z innymi skrzynkami np Hondy

Pozdro
PS: Musze wspomnieć o jednym w Aprilii - skrzynia biegów OMG, to jest koszmar w porównaniu z innymi skrzynkami np Hondy

-
Fenek16 napisał(a):Nie wiem, mozliwe ze w 125 siada tak wszystko, ale w mojej 50 to tylko takie rzeczy jak napęd, opony, oleje, filtry i benzynaReszta tylko wtedy gdy zmieniam na sportowe czy tuning wizualny.
Pozdro
co to?? ta skrzynia
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
Re: co mam kupić
Manhatan
taaa.. ja napisałem tam posta i cisza... tutaj chociaz ktoś odpisał

- Nikacz
- Świeżak
"Oh my god " *
Life begins at 200 km/h

-
bmroczyk - Bywalec
- adriankicka
- Świeżak
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości